Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rammstein
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la rammstein » 16 jun 2014, 19:33

Chinaglia je napisao/la:kakvih €10-15 mln, šta je vama?! to je mađarska liga, ne može se igrač skupo prodat' iz te lige, nema šanse :D po meni, transfer će iznositi €2-5 mln i to samo zahvaljujući SP, jer da nema njega, ne bi dobili više od €2-3 mln, nema šanse
malo je više ali si u pravu 100%

i nije meni rekao Besic, jbt nisam ja .... njegov prvi rođak koji zivi u italiji mi je prijatelj i on je rekao mi sve osim kluba ... objavit ce se poslije svjetskog, taj klub ga je ganjao ima vec neliko mjeseci ...

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 jun 2014, 19:36

Daj boze da je neki dobar klub, ako je vec potpisao.

Iako ne razumijem potpisivanja prije SP. Znao je da ce na SP, to je najveca pozornica za prodaju igraca.

Nakon SP se svakakvi levati uvaljuju u dobre klubove, sta bi tek Besic koji ima kvalitet za TOP klubove.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 jun 2014, 19:38

Mozambik je napisao/la:Besic ne zna za koji je klub potpisao ?
Kako moze potpisati ako ne zna za koga potpisuje :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jun 2014, 19:40

jebga, volio bih da to bude klub iz liga petice, po mogućnosti iz vrha tabele, u najmanju ruku sredina tabele :D sa druge strane, možda to bude neki klub za razvijanje, tipa Anderlecht, mada sam siguran da već sad može igrat' u većem klubu od Anderlechta i jačoj ligi od belgijske :D ovo što se spominjalo, Fener, Anderlecht, Cardiff, nikako mi se ne sviđa jebga :D ali one priče od ranije da su ga pratili Tottenham i Aston Villa :hmmmmm:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 16 jun 2014, 19:40

Mozambik je napisao/la:Daj boze da je neki dobar klub, ako je vec potpisao.

Iako ne razumijem potpisivanja prije SP. Znao je da ce na SP, to je najveca pozornica za prodaju igraca.

Nakon SP se svakakvi levati uvaljuju u dobre klubove, sta bi tek Besic koji ima kvalitet za TOP klubove.
a vidi, za njegovu karijeru se najvise brine neko ko mu je rodbina... i sugurno su donijeli dobru odluku...
a sto se tice cekanja SP.. pazi klub je prihvatio ponudu koja je za njih predobra... on prihvatio strasne uslove i sigurno nije lud da sebe ukopa jbt :D bar se nadam...

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 jun 2014, 19:41

rammstein je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:kakvih €10-15 mln, šta je vama?! to je mađarska liga, ne može se igrač skupo prodat' iz te lige, nema šanse :D po meni, transfer će iznositi €2-5 mln i to samo zahvaljujući SP, jer da nema njega, ne bi dobili više od €2-3 mln, nema šanse
malo je više ali si u pravu 100%

i nije meni rekao Besic, jbt nisam ja .... njegov prvi rođak koji zivi u italiji mi je prijatelj i on je rekao mi sve osim kluba ... objavit ce se poslije svjetskog, taj klub ga je ganjao ima vec neliko mjeseci ...
Jao lafine, cuk taj rodak zna da je Besic prodat i da ide negdje nakon svjetskog, ali ne zna u koji klub, pa to znam i ja i svi ovi forumasi :lol: :lol:

I jos si ranije rekao kako je Besic vec prodat nekom klubu ali cak ni on sam ne zna koji je klub upitanju, pa sa kime je pregovarao covjek, ako je to vec istina.Evo Mozambik i Bagrcavi su to objasnili, kako je potpisao ako ne zna za koga je potpisao.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 jun 2014, 19:43

Kad bude neki arapski klub, nekog milijardra :lol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jun 2014, 19:45

moja želja je samo da izbjegne Tursku, Belgiju, Rusiju i Cardiff :D sve ostalo može :D mislim da bi bilo pogrešno da mu prioritet bude novac ispred karijere jer je jako mlad i kvalitetan igrač s velikim potencijalom

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 16 jun 2014, 19:46

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 jun 2014, 19:49

PerryFred je napisao/la:Nadam se da još ništa nije potpisao.
Meni samo nije jasno, kako Besic ako je vec potpisao, ni sam ne zna za koji je klub potpisao, volio bih da nam to Rammstein objasni na sto je tacno mislio kada je to napisao?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 jun 2014, 19:55

ja sam mislio na nase marke, znaci 5-8 miliona eura
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 16 jun 2014, 19:56

Besic je novi igrac Tottenhama ;)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jun 2014, 20:00

LenBias je napisao/la:
ja sam mislio na nase marke, znaci 5-8 miliona eura
što ba, niko tako ne računa :damn: al' et', po meni do €5 mln, pa vidjeti ćemo :D

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 16 jun 2014, 20:04

meho-medo je napisao/la:
Meni samo nije jasno, kako Besic ako je vec potpisao, ni sam ne zna za koji je klub potpisao, volio bih da nam to Rammstein objasni na sto je tacno mislio kada je to napisao?
Covjek objasnio da mu je od besica rodjak rekao da je potpisao za neki klub a da ne zna koji je tacno , misli se da njegov rodjak nije znao da kaze koji je klub ;)
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 16 jun 2014, 20:05

Chinaglia je napisao/la:izdominirali smo ovu sliku na Messijevom FB-u :lol:

https://www.facebook.com/LeoMessi/photo ... =1&theater
DE PUTA MADRE MESI
:urnebes:
FORZA MARŠAL !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jun 2014, 20:08

lucif3R666 je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:
Covjek objasnio da mu je od besica rodjak rekao da je potpisao za neki klub a da ne zna koji je tacno , misli se da njegov rodjak nije znao da kaze koji je klub ;)
tako sam i ja shvatio, ali mi mrsko bilo da pišem, vjerujem da je i @rammsteinu (shvatam ga) :urnebes:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 jun 2014, 20:09

lucif3R666 je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:
Dok ne bude zvanicno, nista od toga.
(İbn Qajjim)

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 16 jun 2014, 20:11

Ja sam još sinoć napisao da je njegov novi tim Dinamo iz Zagreba.

Njegova amiđišnja mi kaže da su ljudi dolazili u Srebrenik i da je Mume sa njima potpisao.

Daj Bože da nije istina, i nemojte mi se smijati kao sinoć, jer samo prenosim, koliko-toliko pouzdan info. Lijep pozdrav.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jun 2014, 20:15

Dinamo :lol: to bi bila katastrofa :facepalm:

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 16 jun 2014, 20:21

Unknown Genius je napisao/la:Ja sam još sinoć napisao da je njegov novi tim Dinamo iz Zagreba.

Njegova amiđišnja mi kaže da su ljudi dolazili u Srebrenik i da je Mume sa njima potpisao.

Daj Bože da nije istina, i nemojte mi se smijati kao sinoć, jer samo prenosim, koliko-toliko pouzdan info. Lijep pozdrav.
:lol: :lol: :lol:
Jbg izvini sto ti se smijem,mozda si u pravu,al ako odigra SP ko sinoc i zavrsi u Dinamu...E jbg onda :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hurem, kakarut i 26 gostiju.