Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

chily-rz
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la chily-rz » 16 jun 2014, 14:46

BigBigBang je napisao/la: Pa nije li bio najagilniji argentinski igrac? nekoliko puta je pravio smijesnim nase odbrambene igrace pored aut linije kako je majstorski dvojicu slomio, imao je dosta prodora po meni jedan od najboljih igraca argentine sinoc a uostalom i sam Messi se osim onog gola kad je nas stoper amaterski i mahalski intervenisao i pri tome jos sapleo Messijevog cuvara koji ga je strpao u djep cijelu utakmicu nije ni vidio, Di Maria je bio glavni baja. Samo zbog gola je vjerovanto Messi dobio najvecu ocjenu kod Argentinaca a inace Di Maria je bio najbolji.
Jbg,to Mesija i cini vrhunskim igracem,dovoljno je da Bica saplete Mumeta da bi on postigao gol :mrgreen:

Ja sam vise ocekivao od Di Marie i ocekivao sam da bude daleko opasniji po nas gol,.Realno,citava ofanzivna linija Argentine je zakazala s obzirom da su uz postignut gol napravili tek dvije ili tri polu prilike za devedeset minuta,jako malo ako uzmemo u obzir da su to imena poput Di Marie,Aguera i Mesija,.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 16 jun 2014, 14:56

Trebas uzeti u obzir cinjenicu da ova Argentina nema nikakve kreativce u veznom redu a la Ozil, Ramsey jesi im vidio formacije i igraca napadaju samo sveti trojac Aguero, Messi, Di Maria i kasnije udje Higuain i to su igraci koji napadaju ostali se svi brane. da bi koristio ovakav potencijal napadacki mora im neko namjestati sanse ali to argentinci nemaju pa ovi to sami rade izvlaceci se skroz na centar po loptu toj e mozda moglo sinoc protiv nas uz mnogo srece sa onim autogolom ko zna kako bi zavrsilo uglavnom nisam impresioniran argentinom imam osjecaj da bi im Holandezi peticu u pola sa lukom slozili.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 16 jun 2014, 15:20

Bešić prekuco tekmu...to samo fudbalska neznalica može negirati...naravno mlad je igrač i nikad ne znaš šta ga može zadesiti..al otom potom...za Vermu se nigdje "ozbiljno" ne spominje da smo ga prodali...ozren naravno ima drugačije informacije...rispekt...po meni budalaština da ga prodamo jer ionako moramo krpit milion pozicija ovaj prelazni rok
A.F.C. Bournemouth!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 16 jun 2014, 15:34

BigBigBang je napisao/la: Trebas uzeti u obzir cinjenicu da ova Argentina nema nikakve kreativce u veznom redu a la Ozil, Ramsey jesi im vidio formacije i igraca napadaju samo sveti trojac Aguero, Messi, Di Maria i kasnije udje Higuain i to su igraci koji napadaju ostali se svi brane. da bi koristio ovakav potencijal napadacki mora im neko namjestati sanse ali to argentinci nemaju pa ovi to sami rade izvlaceci se skroz na centar po loptu toj e mozda moglo sinoc protiv nas uz mnogo srece sa onim autogolom ko zna kako bi zavrsilo uglavnom nisam impresioniran argentinom imam osjecaj da bi im Holandezi peticu u pola sa lukom slozili.
Tu se slazemo,Argentina se u napadu oslanja na individualni kvalitet Mesija,Aguera i Di Marie,.Zabaleta je pokusavao da bude ispomoc po toj desnoj strani ali je i njega ohladio Kolasinac sa par jakih startova pa je i on poslije bio dosta rezervisan,.

Igrali su s tri stopera s namjerom da rasire igru na svojoj polovini i dobiju igraca vise za odigravanje pasa ali na kraju se opet sve svodilo na pokusaj odigravanja za Mesija kroz sredinu,.Ne znam zasto u ovako skromnom veznom redu Argentine koji je vise defanzivno orijentisan nema mjesta za Banegu koji je po meni daleko najkreativniji veznjak Argentine,.

No dobro,sigurno da i nama idu zasluge za dosta rezervisanu Argentinu,znali su da ne smiju ostavljati dosta prostora nazad s obzirom da smo i mi u napadu dosta raznovrsni ali i taj autogol Kolasinca im je u startu donio prednost pa su imali povoljan rezultat i mogli taktizirat,.VOlio bi vidjeti Argentinu koja "juri" rezultat i koja mora napadati sa vise od 3,4 igraca,.Mi smo im na postavljenju odbranu gdje su na svojoj polovici konstantno imali bar pet igraca uputili deset suteva u okvir gola,da su se maksimalno otvorili sinoc bi sjevalo na sve strane :mrgreen:

Dennis
Kontakt:

Post Postao/la Dennis » 16 jun 2014, 15:47

@WhoScored: Mesut Özil: Only Cazorla (785) completed more passes in the final third of the pitch in the PL last season than @MesutOzil1088 (759) #ger

Ovo za cazorlu je podatak koji se iz godine u godinu ponavlja. Strasna kontrola i preciznost tamo gdje su protivnici najgušći.

Express javlja da je arsenal ponudio 25 milja za balotellija. Vec treci put ocito :roll:
Lik je rizik, al ja tog bala obozavam! Jeste za ili protiv?

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 16 jun 2014, 15:59

Dennis je napisao/la:@WhoScored: Mesut Özil: Only Cazorla (785) completed more passes in the final third of the pitch in the PL last season than @MesutOzil1088 (759) #ger

Ovo za cazorlu je podatak koji se iz godine u godinu ponavlja. Strasna kontrola i preciznost tamo gdje su protivnici najgušći.

Express javlja da je arsenal ponudio 25 milja za balotellija. Vec treci put ocito :roll:
Lik je rizik, al ja tog bala obozavam! Jeste za ili protiv?
nije da nemozemo boljeg dovesti,,ali ja nemam nista protiv strasan igrac a valjda ce se malo spametovati uz voajera... :tokralju:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 16 jun 2014, 16:04

Ma kakav Balotelli skart obicni, nista bez Cavanija, Falcaa ili C. Ronalda :nedam: :mrgreen:

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 16 jun 2014, 16:05

PROTIV, ne volim igrače koji se ponašaju kao on. Rizičan transfer, više volim igrače manje kvalitete koji su uzori i van terena, posvete se fudbalu i daju maksimum. Ovaj ima talenat ali niko njega ne može dovesti u red... Pogotovo ne Wenger koji je imao problema čak i sa Songom .

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 16 jun 2014, 16:10

falcao ili cavani :kafa: balotelliju je mjesto u cirkusu,kad ga mourinho nije uspio stesati neće niti **** od voajera

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 16 jun 2014, 16:12

Bolji je Alexis Sanchez izbor od Bale sigurno...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Dennis
Kontakt:

Post Postao/la Dennis » 16 jun 2014, 16:14

BigBigBang je napisao/la:Bolji je Alexis Sanchez izbor od Bale sigurno...
je, ali on nije zamjena za girouda.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 16 jun 2014, 17:19

Ian Wright: "Ne shvaćam zašto se svi brinu radi odlaska Vermaelena. Dok su svi pozdravljali navijače na zadnjoj utakmici sezone on je trčao u svlačionicu. Takav kapiten će lagano biti zamenjen." :lol:

Dennis
Kontakt:

Post Postao/la Dennis » 16 jun 2014, 17:27

Seaman je napisao/la:Ian Wright: "Ne shvaćam zašto se svi brinu radi odlaska Vermaelena. Dok su svi pozdravljali navijače na zadnjoj utakmici sezone on je trčao u svlačionicu. Takav kapiten će lagano biti zamenjen." :lol:
sad je napiso na twitter da je protiv odlaska jer da je lik kvaliteta...

Dennis
Kontakt:

Post Postao/la Dennis » 16 jun 2014, 17:30

Shooting challenge:
Reus vs Ces vs Balotelli
Host: Thierry Henry
" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako netko nije pogledo, fora je...

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 16 jun 2014, 17:39

Monako - Falkao je na prodaju!

Francuski magazin Le10Sport na svojoj naslovnici tvrdi da je Monako spreman da proda Radamela Falkaoa, te da novi trener Leonardo Jardim tvrdi da se Kolumbijac 'ne uklapa u njegov sistem igre' i formaciju 4-3-3.
Pomenuti izvor dalje tvrdi da je Monako spreman da Tigra pusti za sumu od 60 miliona evra, te da je prvobitna destinacija Real Madrid, te da bi transfer mogao da uključi i Moratu koji bi se preselio u kneževinu.
Štaviše, tvrdi se da bi u trku za napadača mogao da se uključi i Arsenal, ali tražena suma svakako da predstavlja glavnu prepreku za Arsena Vengera.
Ukoliko bi ipak, kojim čudom, doveo Kolumbijca, Venger bi smirio duhove, naterao navijače da zaborave na Fabregasa i u narednoj sezoni bi svakako njegov tim bio znatno konkurentniji u Premijer Ligi.

:hmmmmm: samo u kakvom stanju će biti nakon ozljede

Dennis
Kontakt:

Post Postao/la Dennis » 16 jun 2014, 17:48

60 milijuna nitko nece dat. Ja bi dao maks 35.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 jun 2014, 17:58

Plata Falkaoa je oko 300.000. To u Arsenalu ne dobiju tri igraca kombinovano.

@Nedim Nisam ja napredovao, lik je prosjek svjetskog fudbala i to u najbolju ruku. Nama je mehlem jer je prije njeg tu igrao Medunjanin koji je brat bratu Arteta pa na korijen. Uostalom i Zahirovic je odigrao 20 odlicnih utakmica za reprezentaciju, svaka je bila dobra i borbena, ali ga u klubu nema. Jedino pozitivno oko Besica jeste sto ne bi bio skup pa i ako promasis nije neki promasaj, medjutim on nije ni blizu klasa za Arsenal.
Celik!3,2,2.

MGrabez
Kontakt:

Post Postao/la MGrabez » 16 jun 2014, 18:00

Tolko o Guardiolinoj Njemačkoj. Okac u prvoj postavi.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 jun 2014, 18:01

MGrabez je napisao/la:Tolko o Guardiolinoj Njemačkoj. Okac u prvoj postavi.
Al' sta igra? Krilo?
Celik!3,2,2.

MGrabez
Kontakt:

Post Postao/la MGrabez » 16 jun 2014, 18:06

Ne igra ništa :D nije se sastavio sa loptom :P

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.