Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Lampard8
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Lampard8 » 16 jun 2014, 13:44

Pjanić je asistirao za pogodak koliko sam ja vidio :?
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 16 jun 2014, 13:47

Lampard8 je napisao/la:Pjanić je asistirao za pogodak koliko sam ja vidio :?
Nisi dobro vidio, Lulić je bio asistent.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

mocex
Kontakt:

Post Postao/la mocex » 16 jun 2014, 14:10

Ja puno više očekujem od Mireta.On je majstor,to stoji,ali mu samo fali malo više muda u pojedinim situacijama.
On mora donijeti prevagu i nadam se da hoce u ove dvije naredne utakmice.Jednostavno mu nekad fali odlučnosti.

Meni je Bešić sinoć bio daleko najbolji.Bez respekta,pravi mudonja.

stolica
Kontakt:

Post Postao/la stolica » 16 jun 2014, 14:18

Pjanić je dobar, ali molim vas nemojte ga uzdizati na račun nipodaštavanja Misketa, našeg najboljeg igrača sinoć i najboljeg igrača reprezentacije svih vremena. Pjanić zaista odlično barata s loptom, ali mislim da mu fali više odlučnosti i kuveta da bi bio konkretniji i produktivniji po čitav tim.
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!

Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 16 jun 2014, 14:23

Gringo brutalno ponizen.
Unico amore sei!
❤️🖤

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 16 jun 2014, 14:26

mocex je napisao/la:Ja puno više očekujem od Mireta.On je majstor,to stoji,ali mu samo fali malo više muda u pojedinim situacijama.
On mora donijeti prevagu i nadam se da hoce u ove dvije naredne utakmice.Jednostavno mu nekad fali odlučnosti.

Meni je Bešić sinoć bio daleko najbolji.Bez respekta,pravi mudonja.
Upravo tako,treba se usuditi nekad i opaliti sa 30m,pa sta bude.
StarMo nije skutorija...

Rios

Post Postao/la Rios » 16 jun 2014, 15:06

stolica je napisao/la:Pjanić je dobar, ali molim vas nemojte ga uzdizati na račun nipodaštavanja Misketa, našeg najboljeg igrača sinoć i najboljeg igrača reprezentacije svih vremena. Pjanić zaista odlično barata s loptom, ali mislim da mu fali više odlučnosti i kuveta da bi bio konkretniji i produktivniji po čitav tim.
Mislim da se bas obratno radi,Pjanic se omalovazava a Miske uzdise..Evo gledam reprizu tekme i jos vise mi se svidja kako je odigrao Mire,svjetski..Svi zaboravljaju da je on za razliku od Misketa sinoc imao puno vise defanzivnih zadataka sto svakako oduzima i snage i vremena da se napravi u ofanzivi vise,ali i pored toga je vezao nasu igru i kontrolisao sredinu terena..Miske je briljirao prvih 15-20 min i onda nestao sa radara,tako da pored Besica i Pjanica ne moze biti ni blizu igraca utakmice..Ni blizu..Miske je majstor,ali nazalost nema snage..
I slazem se,nema razloga da se njih dvojica uopredjuju,bezveze je to..Sreca je nasa da imamo takva dva igraca u nasim redovima.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 jun 2014, 15:13

Kompletan igrac, u defenzivi, ofanzivi. Jednostavno perverzno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 jun 2014, 15:23

Samo ću reći da oni koji neopravdano kritikuju Pjanića (inače našeg drugog najboljeg igrača sinoć, odmah iza Bešića), nemaju blage veze o fudbalu. Na svijetu postoji svega dvojica, trojica WC igrača koji su u stanju imati savršenu kontrolu lopte kao on, bilo to u defanzivi ili ofanzivi. Da ne govorim dalje o prenošenju lopte na protivničku polovicu s Mumetom, kada se počinje praviti akcija, ali to samo slijepac može previdjeti. Nema potrebe više pisati romane o njemu, jer ko je shvatio suštinu, shvatio je.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 16 jun 2014, 15:25

Ma Pjana lav na terenu, kao i sinoc svaki nas igrac, ne bi Pjanu mjenjao na sredini za ne znam kojeg igraca, jeste normalni :D

Pjanic, Besic, Kolasinac taj trojac ce u buducnosti mnogo znacit nasoj repki.. da ne govorim o ostalima :cool:
FC Bayern !!!!!

Rios

Post Postao/la Rios » 16 jun 2014, 15:32

BavaracZenica je napisao/la:Ma Pjana lav na terenu, kao i sinoc svaki nas igrac, ne bi Pjanu mjenjao na sredini za ne znam kojeg igraca, jeste normalni :D

Pjanic, Besic, Kolasinac taj trojac ce u buducnosti mnogo znacit nasoj repki.. da ne govorim o ostalima :cool:
Kakav je ovo tandem na sredini terena mi nismo ni svjesni.. :tokralju: A mladi obojica.. :kafa: Naravno i Seo..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 jun 2014, 17:31

Da je Susic malo samo vise mislio staviti Besica i Zahirovica iza ledja Pjanica i pustiti Pjanica da radi sta hoce na terenu. On je i ovako pored klizecih i defanzivnih zadataka pojeo Argentince u ofanzivi, zamislite da je imao potpunu slobodu kao Miske. Vrijeme je da prihvatimo da je Pjanic igracina, dok to vise Miske nije.
Celik!3,2,2.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 jun 2014, 17:46

AjsKjub je napisao/la:Gringo brutalno ponizen.
Doduse, evo slavimo pobjedu zbog Pjaniceve dominacije... :lol: :lol: :lol: :lol:
Brutalno si uletio u ofsajd :cool:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Miralem Pjanić

Post Postao/la bhsport » 16 jun 2014, 18:19

BavaracZenica je napisao/la:Ma Pjana lav na terenu, kao i sinoc svaki nas igrac, ne bi Pjanu mjenjao na sredini za ne znam kojeg igraca, jeste normalni :D

Dodaj još Prćića, box to box igrača. Uhhh svjetska sredina.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 16 jun 2014, 18:25

Dobar, drugi najveci po kilometrazi...ali onaj slobodnjak kvari utisak. Da je vise drzak, mozda bi i zabio.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 16 jun 2014, 19:00

AllGunsBlazing je napisao/la:Da je Susic malo samo vise mislio staviti Besica i Zahirovica iza ledja Pjanica i pustiti Pjanica da radi sta hoce na terenu. On je i ovako pored klizecih i defanzivnih zadataka pojeo Argentince u ofanzivi, zamislite da je imao potpunu slobodu kao Miske. Vrijeme je da prihvatimo da je Pjanic igracina, dok to vise Miske nije.
Ne moze jarane, tranzicija saltanja u mozgu ne ide tako brzo, Mirefrusticari i Safet ce to skontati ali najranije za godinu dana.

Svaka racionalna odluka kasni minimum godinu dana.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2014, 19:01

DonCorleone je napisao/la:Svaka racionalna odluka kasni minimum godinu dana.
Kao što je zakasnila ona 4-2-3-1? Pa smo je igrali samo protiv Francuske? :opaopa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 16 jun 2014, 19:05

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Svaka racionalna odluka kasni minimum godinu dana.
Kao što je zakasnila ona 4-2-3-1? Pa smo je igrali samo protiv Francuske? :opaopa:
Kada smo igrali zadnju utakmicu u 4-2-3-1 sistemu izuzev pripremnih utakmica za SP?

Ove kvalifikacije je obiljezilo krilo u vidu Ibisevica, i najsporiji vezni red u historiji modernog nogometa Medunjanin-Pjanic-Misimovic.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 jun 2014, 23:17

Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 17 jun 2014, 23:36

Pjanicu treba SLOBODA.

Ko god je gledao UZIVO nasu repku MORAO je zapaziti da Pjanic i Dzeko odskacu od drugih...oni koji nisu to zapazili,takvima se mogu samo nakloniti u vasem fudbalskom znanju...evo :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Onaj ko misli da Pjanic/Besic-Misimovic je najbolje sto imamo,najbolje sto mozemo...grdno se vara..

Imamo napad(ne mogu se sjetiti ko ga je pokrenuo) i moramo da cekamo na Misketa da krene naprijed...igrac gleda gdje je Miske a on iza njega...lik mora da usporava igru da bi njemu dodao..ja sam se htjeo isjeci...

@Gringo :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: BEZOBRAZNO TVRDOGLAV...AFERIM MOMCINO

Svim ovima,koji su u tvom KLANU i koji nece protiv tebe rijeci reci..njima isto :tokralju: :tokralju: :tokralju: to je znak podrske...bezobrazno ali "klanski"..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hurem, Sheyi i 14 gostiju.