AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 15 jun 2014, 08:43

Ako Balo nastavi ovako mogla bi se fina lova uzet za njega 8-)

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 15 jun 2014, 09:42

Što se tiče Iturbea, Milan prvo hoće da se pobrine da Robinho i Kaka napuste Milan pa će tek onda poslati 25m za Iturbea.

Honda sinoć doktorski odigrao, fenomenalan je.

Honda je prvi Japanac koji je dao gol na više Svjetskih Prvenstava.

Honda je najbolji strijelac Japana na Svjetskim Prvenstvima.

Honda je dao gol/asistirao 4 od posljednih 5 Japanovih utakmica na Svjetskom Prvenstvu

[youtube][/youtube]

slika

Danas je 16. rođendan našem dragulju koji će uskoro potpisati i profesionalni ugovor sa Milanom. Auguri !

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 jun 2014, 11:17

Dok mi cekamo da se rijesimo Kake i Robinja neko drugi ce ugrabiti Iturbea.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 jun 2014, 16:11

Ma mi smo ionako donji što se tiče dovođenja Iturbea, tako da se ne zahmetim previše oko toga. Šta bude - bude. :mrgreen:

što se tiče odlaska kake i robinha, tu ne bi trebalo biti problema. kaka ide u unajted stejts of amerika, a robinha ni bog dragi više ne može spasiti odlaska. adio. :wave:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 15 jun 2014, 18:30

Galliani has contacted Cagliari to inquire about their 19-year old left back Nicola Murru.

Murru ima potencijala. Sjecam se dok sam igrao FM14 uvijek je na kraju postajao WC igrač.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 15 jun 2014, 18:59

Milan can save €20m(wages) from departures of Kaka, Binho &Mexes then including Albertazzi's half they can afford Iturbe. #Sky's Di Marzio

#‎IVM‬ reports that Milan could sell Abate and use the cards of Nocerino and Verdi to sign Darmian from Torino.
:clap:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 jun 2014, 20:14

Za divno cudo, fino smo krenuli na pocetku.
Mozda bi od iduce sezone i mogli nesto ne daj boze ocekivati. :kafa:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 15 jun 2014, 20:18

Iz ovih rečenica u Božije uši !

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 15 jun 2014, 23:21

Auuu kako bi ovo bilo dobro,ali dok ne bude tako nista ne vjerujem ali ipak :pray: :pray: :pray: da se ostvari.
Svidja mi se onaj Ricardo Rodríguez (LB) sto igra u Wolfsburgu,kad bi ga kako mogli dovesti :D
FORZA MILAN

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 16 jun 2014, 02:03

Bešića našeg uzet,momak strava

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 jun 2014, 02:16

Ja bas sad raji govorim evo nam zamjene za Montoliva. Kakva elegancija, kakva smirenost :eek:
Mislim da ce madjari dobro zaradit nakon prvenstva.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 16 jun 2014, 03:17

Bešić je mašinerija, on i De Jong na sredini :beba:

Ne bi Messi ni dao onaj gol da Bešića Bičakčić nije blokirao.

Inače lijepo je vidjeti da se Milan opet spominje kao destinacija kvalitetnih igrača jer gdje ima dima tu je ćelo mada im ja neću nikad halaliti što su Seedorfa otjerali.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 jun 2014, 14:00

Di Molfetta jučer postigao majstorski gol. I na njega se računa u budućnosti, standardan je član mlade reprezentacije Italije.

[youtube][/youtube]

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 16 jun 2014, 14:51

kako ide milanisti,ko je vec potpisao,posto kruze neke vijesti,al eto daa pitam vas jer vi mi mozete fino objasniti.i da da li ste zadrzali ramya steta da takav igrac ode? :cool:
Real nije samo klub,on je smisao zivota.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 jun 2014, 14:56

madridistaforever je napisao/la:kako ide milanisti,ko je vec potpisao,posto kruze neke vijesti,al eto daa pitam vas jer vi mi mozete fino objasniti.i da da li ste zadrzali ramya steta da takav igrac ode? :cool:
Druze evo ovako Alex i Menez su vec zvanicno novi igraci Milana, za Ramija se jos uvijek nista pouzdano ne zna,jos uvijek su pregovori izmedju Milana i Valencie u toku.

Dalje moguci je odlazak Kake, a dolazak Iturbea. Takodje spominjao se odlazak De Jonga i Balotellija, ali o tome ce biti vjerovatno nesto vise price nakon Svjetskog.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 16 jun 2014, 15:00

meho-medo je napisao/la:
madridistaforever je napisao/la:kako ide milanisti,ko je vec potpisao,posto kruze neke vijesti,al eto daa pitam vas jer vi mi mozete fino objasniti.i da da li ste zadrzali ramya steta da takav igrac ode? :cool:
Druze evo ovako Alex i Menez su vec zvanicno novi igraci Milana, za Ramija se jos uvijek nista pouzdano ne zna,jos uvijek su pregovori izmedju Milana i Valencie u toku.

Dalje moguci je odlazak Kake, a dolazak Iturbea. Takodje spominjao se odlazak De Jonga i Balotellija, ali o tome ce biti vjerovatno nesto vise price nakon Svjetskog.
Šta je sa Taarabtom, jel on ostaje kod vas il ide nazad u QPR :?:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 16 jun 2014, 15:11

meho-medo je napisao/la:

hvala druze,to za alexa i meneza je super,bolje igrace vec 2-3 godine niste doveli,milan ce biti barem 20 % jaci.Ramy je top igrac,glupo je ako ga puste i dovedu nekog neprovjerenog. DE JONG? Meni je on jedan od boljih igraca Milana i sigurno nije zasluzio da ode,bolje da se rijese kake,robinha i slicnih panjeva i polupanjeva.kako cujem abbiati ostaje,bolja opcija je bio perin al eto,uzece ga neko drugi i fino se nasladjivati. Al definitivno milan ide uzlaznom putanjom,bar sa ovim pocetkom.Iturbe je dobar momak,ima boljih,vidjecemo.Taarabt po meni treba ostati jer je momak blistao kad je sve bilo u sivilu.VOLIM MILAN I AKOBOGDA DA KUPE STO JE MOGUCE BOLJE IGRACE. :pray: :pray:
Real nije samo klub,on je smisao zivota.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 jun 2014, 15:45

Koga vise voliš: Milan, Chelsea ili Real8-)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 jun 2014, 15:55

Lampard Taarabt je upitan, ali posto se o njemu mnogo i ne prica, moguce je da nljen i da ce biti nece biti otkupljen, ali opet videt cemo.

A Madridistaforever sto se tice De Jonga, ne zeli se Milan njega rijesiti, nego De Jong je rekao nesto kao citiram:
"Vidjet cu da li da ostanem u Milanu, imam 29 godina i zelim da znam kakav projekat imaju u Milanu."

Ja mislim da je nesto ovako izjavio, ako grijesim, neka me slobodno neko drugi ispravi.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 jun 2014, 16:11

Rekao je parafraziram "Počnite dovoditi normalne igrače a ne polovnjake jer ja ne mogu da igram sa g'ovnima tipa Birsa, Abate, Zaccardo, Muntari, Emanuelson, Mexes, Bonera..." :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.