Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Druze evo ovako Alex i Menez su vec zvanicno novi igraci Milana, za Ramija se jos uvijek nista pouzdano ne zna,jos uvijek su pregovori izmedju Milana i Valencie u toku.madridistaforever je napisao/la:kako ide milanisti,ko je vec potpisao,posto kruze neke vijesti,al eto daa pitam vas jer vi mi mozete fino objasniti.i da da li ste zadrzali ramya steta da takav igrac ode?
Šta je sa Taarabtom, jel on ostaje kod vas il ide nazad u QPRmeho-medo je napisao/la:Druze evo ovako Alex i Menez su vec zvanicno novi igraci Milana, za Ramija se jos uvijek nista pouzdano ne zna,jos uvijek su pregovori izmedju Milana i Valencie u toku.madridistaforever je napisao/la:kako ide milanisti,ko je vec potpisao,posto kruze neke vijesti,al eto daa pitam vas jer vi mi mozete fino objasniti.i da da li ste zadrzali ramya steta da takav igrac ode?
Dalje moguci je odlazak Kake, a dolazak Iturbea. Takodje spominjao se odlazak De Jonga i Balotellija, ali o tome ce biti vjerovatno nesto vise price nakon Svjetskog.
meho-medo je napisao/la:Druze evo ovako Alex i Menez su vec zvanicno novi igraci Milana, za Ramija se jos uvijek nista pouzdano ne zna,jos uvijek su pregovori izmedju Milana i Valencie u toku.madridistaforever je napisao/la:kako ide milanisti,ko je vec potpisao,posto kruze neke vijesti,al eto daa pitam vas jer vi mi mozete fino objasniti.i da da li ste zadrzali ramya steta da takav igrac ode?
Dalje moguci je odlazak Kake, a dolazak Iturbea. Takodje spominjao se odlazak De Jonga i Balotellija, ali o tome ce biti vjerovatno nesto vise price nakon Svjetskog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.