15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Samo da nije bilo ovog nesretnog gola na pocetku. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Dobro je.Zadovoljan viđenim,naročito što smo sa druge strane imali giganta Argentinu koja je igrala faktički na domaćem terenu uz izuzetnu podršku.Mi prvi put na velikoj smotri,još na Maracani,osjetio se grč,'potpetilo' se da smo nesretno rano primili gol ali unatoč svemu,više kornera,više udaraca ka golu i u gol od Argentine,minimalan poraz,sasvim prihvatljivo.Falilo je malo koncentracije u završnici da osvojimo i bod,a i neke izmjene su se trebale ranije uraditi.
Ima zlih jezika koji kažu da Argentina nije dala 100%,ali kako piše u postu iznad,mislim da su igrali onoliko koliko smo im mi dopustili.
Na kraju,vrlo dobra uvertira na SP-u.
Idemo dalje!
Ima zlih jezika koji kažu da Argentina nije dala 100%,ali kako piše u postu iznad,mislim da su igrali onoliko koliko smo im mi dopustili.
Na kraju,vrlo dobra uvertira na SP-u.
Idemo dalje!

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Ma to se podrazumijeva. Balkan treba da se vodi onom narodnom: 'sa komsijom budi dobro makar i na svoju stetu'Claus je napisao/la:Hvala na podršci.Moracikus je napisao/la:Svaka cast Jarani. Malo vas je trema zdrmala u prvih 15tak minuta ali ste poslije pokazali i tehniku i karakter.
Najvaznije je da ste postigli gol i time razbili maler. Da ga slucajno nijeste dali opet bi postojala ta psiholoska barijera u utakmici sa Nigerima.
Izgleda da nijesam jedini Crnogorac koji navija za BIH![]()
![]()
http://www.cdm.me/sport/sp-2014/crnogor ... navijacima" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto, ja se nadam da cete vi nama oprostiti sto vas onaj djetic iz Kolasina onako ukopa sinoc

od mene svima desetke Bešiću 11 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
I još da dodam,divno je bilo jutros slušati Ćosića i Vlaovića koji su definitivno bili na našoj strani.
PS. Ne kasni slika samo na BHT-u,kasni i na HRT-u

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Tuzno je procitati da nakon sinocnje utakmice pojedinci pljuju po Bicakcicu i Lulicu, jel' vas stid
Momci su odigrali svi do jednog fenomenalnu tekmu, da nam nije sreca okrenula ledja mogli smo doci i do pozitivnog rezultata, a i ovakvom igrom i zalaganjem trebamo biti ponosni meni je srce ko trebevic
svaka cas momcima

Momci su odigrali svi do jednog fenomenalnu tekmu, da nam nije sreca okrenula ledja mogli smo doci i do pozitivnog rezultata, a i ovakvom igrom i zalaganjem trebamo biti ponosni meni je srce ko trebevic
svaka cas momcima

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Slazem se sa svima koji su napisali da smo bili jos malo kompaktniji da bi mogli uzeti ovo. Panika na pocetku i pasivnost su nazalost odliculi rano ovu utakmicu a taj autogol ju ubljedio. Mi smo strasno dobro igrali na trenutke. Sad su na redu dvije najteze utakmice, one koje moramo pobjediti a Nigerija i Iran su dobre ekipe. Izbaciti Mujdzu iz prvih 11, vratiti Medju i ostaviti one suteve iz distance pa ce to biti
<3 BiH
<3 Argentina
Sent from my Windows Phone.

<3 BiH
<3 Argentina
Sent from my Windows Phone.
UH VAI MORRER
Na HRT-u čak i više.tepsija je napisao/la:I još da dodam,divno je bilo jutros slušati Ćosića i Vlaovića koji su definitivno bili na našoj strani.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Ma dovoljno je da budemo fer jedni prema drugima, bez previše duhova prošlosti.Moracikus je napisao/la:Ma to se podrazumijeva. Balkan treba da se vodi onom narodnom: 'sa komsijom budi dobro makar i na svoju stetu'Claus je napisao/la:Hvala na podršci.Moracikus je napisao/la:Svaka cast Jarani. Malo vas je trema zdrmala u prvih 15tak minuta ali ste poslije pokazali i tehniku i karakter.
Najvaznije je da ste postigli gol i time razbili maler. Da ga slucajno nijeste dali opet bi postojala ta psiholoska barijera u utakmici sa Nigerima.
Izgleda da nijesam jedini Crnogorac koji navija za BIH![]()
![]()
http://www.cdm.me/sport/sp-2014/crnogor ... navijacima" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto, ja se nadam da cete vi nama oprostiti sto vas onaj djetic iz Kolasina onako ukopa sinoc

- 1988risha
- Kontakt:
Pa igrali ljudi do 69 i 71 minute... i oni bi bili na nekih 9-10 km do kraja tekme.. za 2o i nešto minuta bi nabili ta 2 km sigurno... Svi naši igrači koji su bilu u polju su nakon 94 minute presli preko 10 km,osim Bege naravnoKaunas je napisao/la:Kako je moguće da su Mujdža i Hajrović pretrčali samo 2 kilometra više od Bege?![]()

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- hule_barca
- Kontakt:
Kada se sve uzme u obzir, zadovoljan sam. Pružili smo igru dostojnu SP i pokazali da kvalifikacije koje smo odigrali nisu bile slučajne kao što su mnogi smatrali. Ako izuzmemo period od njihovog drugog do našeg gola, igra je bila na dobrom nivou i ako ponovimo ovakvu igru u sljedeća dva meča, ubijeđen sam da idemo dalje. Čak mislim da i u 1/8 finala možemo izbaciti Francusku/Švicarsku, ali otom potom. Što se tiče pojedinaca sinoć, niko nije bio kriminalan. Bilo je tu nekih propusta, ali generalno naš najslabiji dio, odbrana, se odlična nosila sa ovim atomskim napadom. Bešić doktor će da završi u odličnom klubu nakon SP, to je sigurno. Pjanić također odličan. Džeko realno nije ni mogao puno uraditi, pogotovo prvo poluvrijeme u kojem je bio usamljen. U onakvoj situaciji bokovi su morali puno bolje raditi, ali ipak bili smo ipak oprezni jer je taj rani gol sve promijenio. Uglavnom, ponosan sam i zadovoljan te ubijeđen da idemo dalje. 

Mes Que Un Club
Sta reci, strasno mi je krivo nakon ovakvog poraza koji nismo zasluzili, a momcima skidam kapu do poda. Ne treba kritikovati pojedine igrace, posto vidim da neki pljuju po Dzeki, Lulicu i Bicakcicu. Boze moj, neki su odigrali maestralno poput Besica, neki malo losije, ali sta je tu je, mozemo biti ponosni na momke, jer ova igra je dostojna mjesta medju 16 najboljih ekipa, ostavili su srce na terenu, a i sam osjecaj cuti nasu himnu na legendarnoj Marakani je velicanstven, neopisiv. Samo je dovoljno da pogledate statistike, pa mi smo nadigrali jedne od favorita za osvajanje titule, mada ako oni budu igrali ovakvu igru, nece ici dalje od cetvrtfinala. Sve u svemu, sada Pape treba poraditi na nekim greskama kojih smo imali dosta, da ih koliko toliko svede na minimum, ali sigurno je da ce momci sljedece dvije utakmice biti jos bolji. Sada hladne glave, odgledati snimak na BHT.

Ne znam čemu kritike nekih igrača, meni su svi bilo dobri. Kritikuju Bičakčića zbog golova, pa ljudi moji, Messi je budalama pravio igrače poput Alonsa, Pepea, Ramosa itd, itd. Da nije bilo onog uvodnog pritiska i pomalo cudne taktike Argentinaca, jos bolje bi to izgledalo. U prvih pola sata protivnici su nam dozvolili da igramo lopte na svojoj polovini, svi se povukli nazad i mislio da nas je to malo zbunilo, pa nisu smjeli tek tako da krenu naprijed.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Samo da nije bilo onog ranog gola, ko zna šta bi se dalje dešavalo... Ali nema veze, momci odlično igrali, kasnije uspjeli i zabiti i da je bilo malo više vremena vjerovatno bi i izjednačili. Uglavnom dokazali smo cijelom svijetu da nismo tu tek tako i da se nismo slučajno kvalifikovali. Ako ovako budemo igrali i dalje, prolazimo bez problema 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: vm22, dana/u 16 jun 2014, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Hajrovic je po meni najvise razocarao, od njega sam imao velika ocekivanja u ovoj utakmici a nije pokazao nista..kao ni Pjanic..mora Pjanic u ovim bitnijim utakmicama bolje da igra, kad vidim kako igraju igraci koji su na slicnom glasu na kojem je i on.
kad je Miske izasao (ostao bez snage) i mi smo se raspali...od momenta njegovog izlaska pa do ulaska Medunjanina koji je vratio ravnotezu na sredini, s loptom se nismo sastali.
Besic naravno igrac utakmice s nase strane...prvi go baksuzluk kakav samo nama moze da se desi, da nismo primili onakav gol pobijedili bi ih, drugi go kardinalna greska Bicakcica ..ostali su svi manje-vise dobro igrali, na nivou svojih mogucnosti...
nekako kontam teze mi pao ovaj poraz nakon odlicne igre, nego da smo 3-0 izgubili, tad bi bar imao ventil da izbacim emocije na "Krivce" za debakl, ovako ostaje ta praznina, a nikog ne mozes krivit osim je.ene srece jer su svi dali koliko mogu
kad je Miske izasao (ostao bez snage) i mi smo se raspali...od momenta njegovog izlaska pa do ulaska Medunjanina koji je vratio ravnotezu na sredini, s loptom se nismo sastali.
Besic naravno igrac utakmice s nase strane...prvi go baksuzluk kakav samo nama moze da se desi, da nismo primili onakav gol pobijedili bi ih, drugi go kardinalna greska Bicakcica ..ostali su svi manje-vise dobro igrali, na nivou svojih mogucnosti...
nekako kontam teze mi pao ovaj poraz nakon odlicne igre, nego da smo 3-0 izgubili, tad bi bar imao ventil da izbacim emocije na "Krivce" za debakl, ovako ostaje ta praznina, a nikog ne mozes krivit osim je.ene srece jer su svi dali koliko mogu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Par puta je kasnila tijekom prvih 15-20 minuta, i to za utakmice koje rade komentatori koji su u Brazilu. Ove koje rade komentatori koji su u Zagrebu idu sasvim normalno.revan je napisao/la:Na HRT-u čak i više.tepsija je napisao/la:I još da dodam,divno je bilo jutros slušati Ćosića i Vlaovića koji su definitivno bili na našoj strani.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Besic- najbolji
Lulic- najlosiji
Odigrali smo jednu ravnopravnu utakmicu sa favoritom ovog prvenstva..Daleko od toga da smo ih nadigrali,ali nisu ni oni nas..Mozemo samo cestitati nasim igracima na dobroj igri i žaliti sto smo primili najgluplji moguci gol i to u drugoj minuti
Sada jos vise vjerujem da cemo pobjedit Nigeriju i Iran i da sa 6 bodova idemo na France
Lulic- najlosiji
Odigrali smo jednu ravnopravnu utakmicu sa favoritom ovog prvenstva..Daleko od toga da smo ih nadigrali,ali nisu ni oni nas..Mozemo samo cestitati nasim igracima na dobroj igri i žaliti sto smo primili najgluplji moguci gol i to u drugoj minuti
Sada jos vise vjerujem da cemo pobjedit Nigeriju i Iran i da sa 6 bodova idemo na France
jesi ti normalan insan ?ultrasstyle_tz je napisao/la:Hajrovic je po meni najvise razocarao, od njega sam imao velika ocekivanja u ovoj utakmici a nije pokazao nista..kao ni Pjanic..mora Pjanic u ovim bitnijim utakmicama bolje da igra, kad vidim kako igraju igraci koji su na slicnom glasu na kojem je i on.
yebo majku ne mogu da vjerujem sta sam procito

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
pjanić je bio odličan, šta vi pišete 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.