21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Protiv Nigerije nema izgovora na tremu, nervozu i sl. Odigrali smo pred punom Marakanaom, stekli smo iskustvo igranja na SP, sad neka pokazu konacno sta znamo, i razbiju ove Nigerijance!
Formaciju ostaviti istu, 4-5-1.
Formaciju ostaviti istu, 4-5-1.
Ja mislio u 10 da igramo al nema veze koji je termin. 

Meni nikako ne ide u glavu kako možete tražiti neke izmjene nakon sinošnje predstave...PA LJUDI BOŽIJI MI SMO SA OVIM SASTAVOM NADIGRALI HEBENU ARGENTINU, PA ŠTA HOĆETE VIŠE...druga je stvar što se "Ne da usranom do potoka"..
Ako neko može da mi potvrdi podatak koji sam maloprije čuo na radiju - DA SMO PRETRČALI 10 km VIŠE OD GAUČOSA...može li se gdje naći taj podatak...General Bešić je pretrčao preko 12 km...i onda vi ovdje pričate o nekoj fizičkoj nespremi...
Istina, i ja sam se derao i skakao na kraju - zašto ih ne napadnemo svom silom u zadnjim minutama kad su oni legli ko kurban, nisu mogli potrčati...ali nismo ni mi...a taj podatak o kilometraži je razlog...a povrh svega i uticaj njihove klime, koja je njima domaća...
Momcima svaka čast, apsolutno isti sastav ako budu zdravi, samo da se što bolje odmore i oporave...ipak imamo dan više odmora od Nigerije...
Ako neko može da mi potvrdi podatak koji sam maloprije čuo na radiju - DA SMO PRETRČALI 10 km VIŠE OD GAUČOSA...može li se gdje naći taj podatak...General Bešić je pretrčao preko 12 km...i onda vi ovdje pričate o nekoj fizičkoj nespremi...
Istina, i ja sam se derao i skakao na kraju - zašto ih ne napadnemo svom silom u zadnjim minutama kad su oni legli ko kurban, nisu mogli potrčati...ali nismo ni mi...a taj podatak o kilometraži je razlog...a povrh svega i uticaj njihove klime, koja je njima domaća...
Momcima svaka čast, apsolutno isti sastav ako budu zdravi, samo da se što bolje odmore i oporave...ipak imamo dan više odmora od Nigerije...
- plavalokomotiva
- Kontakt:
+1jasko__ je napisao/la:Meni nikako ne ide u glavu kako možete tražiti neke izmjene nakon sinošnje predstave...PA LJUDI BOŽIJI MI SMO SA OVIM SASTAVOM NADIGRALI HEBENU ARGENTINU, PA ŠTA HOĆETE VIŠE...druga je stvar što se "Ne da usranom do potoka"..
Sinoc je onaj sastav odigrao perfektno i sa onakvom igrom sve osim osmine finala ce biti neuspjeh
Zadnja izmjena: plavalokomotiva, dana/u 16 jun 2014, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
- Principatus
- Kontakt:
Promjena kvote za utakmicu protiv Nigerije poslije jucerasnje utakmice.
Nigerija 3.60
X 3.4
BiH 2.0

Nigerija 3.60
X 3.4
BiH 2.0
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kolko god optimizma ulijeva ona partija od sinoc mene poraz idalje boli a samo me strah ove utakmice nista vise , nigerija je klasa ispod nas necemo se lagat u odbrani su prepreprepe losi , mi smo sinoc pokazali da nasa sreda moze parirati i najboljim svjetskim oko toga se ne brinem a kamoli oko raspalog mikela , samo da budemo efikasni konkretni bez puno zujanja odma okomito na gol i cao ! Formaciju ne treba mjenjati ali lulic i hajrovic moraju da budu daleko konkretniji i ubacuju loptu u 16
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 16 jun 2014, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
Mi uopste nismo nadigrali Argentinu, ljudi su bili bolji, i u svakom trenutku su imali kontrolu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Od Nigerije smo bolji koliko i Argentinci od nas. Pratim ih već duže vrijeme i sama činjenica koja govori da im Obi Mikel gradi igru i da im je najvažniji igrač govori o njihovoj kvaliteti. Afrički kup je njesra od takmičenja koji je i Zambija osvajala. 3:0 za nas realno.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- NoName
- Kontakt:
Nama će biti sasvim dovoljno da odigramo remi sa njima a onda protiv Irana popravimo gol razliku i to je to. Samo da je nekako imati sreće da Švicarska bude prva u svojoj grupi ali teško da će moći ista protiv Francuza
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pa bolan kolega ja dosad cijenio tvoje mišljenje na "našoj" temi a ovdje si ga vala pretjerao...Cartman je napisao/la:Mi uopste nismo nadigrali Argentinu, ljudi su bili bolji, i u svakom trenutku su imali kontrolu.

Ne bih baš rekao da su imali kontrolu dobrim dijelom prvog poluvremena (što su i sami priznali sve do jednog)...a pogotovo u zadnjih 5 minuta kad su legli ko kakva kur... i nudili se...ali je belaj što mi nismo više mogli..
Veliko je to kockanje. Onda bi zavisili od Argentine. Istina da ce Argentina vjerovatno pobjedit Nigeriju, ali nikad se ne zna. A i Iran moze napravit dobar bunker. Ovdje moramo igrat za pobjedu. Pobjeda bi znacila da smo 90% u osmini finala.NoName je napisao/la:Nama će biti sasvim dovoljno da odigramo remi sa njima a onda protiv Irana popravimo gol razliku i to je to. Samo da je nekako imati sreće da Švicarska bude prva u svojoj grupi ali teško da će moći ista protiv Francuza
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Goalgetter
- Kontakt:
2 pobjede i mi smo u osmini finala. Kalkulacija jasna ko dan. Nigeriju moramo pobjediti, ako imamo ambicije da nesto napravimo u 1/8 finala. Mozda i u slucaju remija sa Nigerijom prolazimo, ali ne bih na tu kartu igrao, mi moramo dobiti sljedecu.
Je li utakmica u noci sa subote na nedjelju?
valja se nama natrcati protiv ovih, strasno teska utakmica ce da bude ali vjerujem u pobjedu, vjerovao sam i protiv argentine pa smo je na kraju krajeva vise i zasluzili nego oni ali eto, sta da se radi 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Samo da ne kreno sa onim ma lahko cemo mi sa njima vidi kako smo sa argentinom igrali, pa da se odbije od glavu.
-
- Kontakt:
nismo ih nadigrali al vala nisu ni oni nas .steta brzo smo primili gol ,na ovoj utakmici jedino sto nije dobro je spahin karton .vidjecemo veceras nigerijce pa ce se nesto vise moci reci o njima .Cartman je napisao/la:Mi uopste nismo nadigrali Argentinu, ljudi su bili bolji, i u svakom trenutku su imali kontrolu.
- Consigliere
- Kontakt:
ahaGoalgetter je napisao/la:2 pobjede i mi smo u osmini finala. Kalkulacija jasna ko dan. Nigeriju moramo pobjediti, ako imamo ambicije da nesto napravimo u 1/8 finala. Mozda i u slucaju remija sa Nigerijom prolazimo, ali ne bih na tu kartu igrao, mi moramo dobiti sljedecu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ja se slažem sa Cartmanom da se malo previše potencira da smo bili bolji od njih. Da se razumijemo, imali smo posjed lopte, dođemo na 30-ak metara od gola i onda ne znamo šta ćemo, ili je vratimo nazad, ili je izgubimo ili pokušamo neku loptu na krilu pa je opet izgubimo. Nismo znali probiti njihovu odbranu.jasko__ je napisao/la:Pa bolan kolega ja dosad cijenio tvoje mišljenje na "našoj" temi a ovdje si ga vala pretjerao...Cartman je napisao/la:Mi uopste nismo nadigrali Argentinu, ljudi su bili bolji, i u svakom trenutku su imali kontrolu.![]()
Ne bih baš rekao da su imali kontrolu dobrim dijelom prvog poluvremena (što su i sami priznali sve do jednog)...a pogotovo u zadnjih 5 minuta kad su legli ko kakva kur... i nudili se...ali je belaj što mi nismo više mogli..
Moje mišljenje je da smo mi igrali onoliko koliko su nam oni dali da igramo. Da ga Seo nije zavalio vjerovatno bi na nas radili presing i ne bi nam dali loptu dok ne dadnu gol. Ovako su se oni zadovoljili jednim golom, prepustili nama da se patimo sa organizacijom igre i čekali neku našu grešku za kontru. Srećom, mi nismo imali neke kardinalne greške tako da je ostao utisak da smo odigrali i bolje od Argentine.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kolika je kvota protiv Nigerije bila prije sinocnje tekme ?
Mislim da smo bolji od njih , siguran sam u to 
Odigrati sa istom formacijom i samo strpljivo oni nece moci izdrzati , samo se bojim oce li nasi izdrzati sto se tice trkackog dijela
al bit ce to ok 
Kad Miske i Pjana proture upotrebljive pasove i za krila i za Džeku lose im se pise

Odigrati sa istom formacijom i samo strpljivo oni nece moci izdrzati , samo se bojim oce li nasi izdrzati sto se tice trkackog dijela

Kad Miske i Pjana proture upotrebljive pasove i za krila i za Džeku lose im se pise

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.