NBA Final 2014

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Lillard
Kontakt:

Re: NBA Final 2014

Post Postao/la Lillard » 16 jun 2014, 10:13

Cestitke prije svega svim simparizerima Spursa. Fenomenalna serija za njih. Kahwi me ocarao, bas mi je postao jedan od drazih igraca. Timska kosarka kakva se neviđa, oni spadaju u sam vrh povijesti ove lige.

S druge strane tuzno mi je bilo gledat Jamesa kako prakticki sam igra tj. jedini raspolozen cijelu seriju. I tako ne bi mogli pobijedit ni dosta losije momcadi, kamoli dinastiju kao sto je SAS.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 16 jun 2014, 10:58

slika
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 16 jun 2014, 11:15

Kao što nas je nekoliko predvidjelo na početku serije, Kavaj je bio ljuč uspijeha i taj X factor koji će prevagnuti seriju na jednu ili drugu stranu. Pored toga, Popovich je ponajbolji trener svih vremana, tako da se iznova nasmijem uvijekkada pomislim da sam se donedavno svađao sa svakakvim "stručnjacima" koji su na ovom forumu kao kritikovali neke Popovicheve odluke. :roll:
Spursi su pokazali da su kvalitetnija ekipa trenutno od Miamia i to nema nikakve dvojbe, u napadu su opasniji iz više pozicija na više različitih način, dok su u odbrani disciplinovaniji, timski. Ne možeš očekivati da ćeš uzeti prsten, kada u finalu u nekoliko navrata primaš 110 poena, simple as that.
Jedna pozitivna stvar za sve ljubitelje košarke jeste da će ovo za jednog velikog šampiona, kakav nesumnjivo jeste James, biti velika motivacija i nemojmo se izenaditi ako se sljedeće godine vrati bolji nego ikad. :cool:
O Duncanu ne vrijedi trošiti riječi, to je jedan velikan ove igre koji se legitimno može staviti u raspravu u bilo kakvoj priči o naj-ovo ili naj-ono.

Bravo, Spursi! :salut:
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 16 jun 2014, 12:11

Ima li negdje snimak utakmice da se pogleda/ skine ? :)
unaprijed hvala :)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 jun 2014, 12:32

I da , nisam te zaboravio :D
@babo pocasni clan mamuz familije sa ovim revers jixom kroz citavu postsezonu
R.I.P babadzo :salut:
BABADZO je napisao/la:Ja sam poprilicno uvjeren u prolaz Portlanda,mislim da Spursi nemaju dovoljno svjezine za jedan mlad,balansiran tim Portlanda,osim ako ne budu igrali kao u 7. utakmici,mada tesko da mogu odrzati onakvu konstantu kroz seriju cak stavise to je u rangu naucne fantastike.Go RIP City,do finala da vidimo nekog drugog sa zapada da li moze skinuti heat sa trona.
BABADZO je napisao/la:Previse dizete SA u nebesa,ja nesto tesko vjerujem da ce ovi role playeri moci ubacivati sve sto pomisle jos jednu seriju.A sto se Westbrooka i Duranta tice,oni su igraci koji iz iso-a mogu dati koliko hoce poena ako ih krene,jednostavno SA mi djeluje prestaro da bi mogli cuvati i westbrooka i duranta,ok timska odbrana im je na nivou,ali osim leonarda oni nemaju drugog perimeter specijalca,tako da ce morati izabrati maltene koga ce pustati da ih pokusa pobijediti Durant ili Westbrook,jer nema boga da ce moci zaustaviti obojicu.
BABADZO je napisao/la: ja samo kazem da je veliki uspjeh za spurse vec ovo sada,ako pop jos jednom ode u finale neka mu spomenik dignu..Samo sto vi precjenjujete mogucnosti ovog San Antonia,i bice mi vas zao kad vas kd i rw prizemmlje
BABADZO je napisao/la:Promasili ste sve nakon toga,ljudi ne vode bezveze 15 razlike.2012 se ponavlja :wave:
BABADZO je napisao/la:Iskreno volio bih opet vidjeti Spurse,cisto da vidite da ne mogu protiv Heata,ali ukoliko OKC uzme ovo nocas,mislim da idu u finale (jer realno vrijeme je da neko uzme u gostima utakmicu)
BABADZO je napisao/la:Kakvi ste vi chokeri hahahahahahahha nmg vjerovati !! Izadjoh kada je Timmy fauliran na neke 2 minute do kraja kontam gotovo al naravno jos jedan choke job Spursa.
BABADZO je napisao/la:Napisah vec zelio bih Spurse u finalu cisto da ovi mamuzari vide na nece moc meda protiv Heata,s druge strane veoma mi je zao radi Duncana,jer ipak 4-6 u finalima ce biti mrljica na jednu takvu karijeru..
BABADZO je napisao/la: Bolje da si stavio samo tacku kad vec zelis nabijati postove.

A evo da te skolujem malo,OKC ima atleticizam ali ne i iskustvo,Heat ima i atlete ali bogami i veliko iskustvo.I naravno najvazniji faktor je to sto ce Heat imati 2 najbolja igraca na parketu u svom timu,Spursi ako prosle godine nisu uspjeli uzeti Heat koji je bio one man band + role playeri,nece sigurno uzet pored zdravog Fleša.
BABADZO je napisao/la:
Glavni problem svih fanboya Spursa na ovom forumu je to sto u vasim ocima svi ovi igraci su neke zvijezde.Vi ocekujete da ce vas nastaviti srati ovoliko,ali spremite se za hladan tus.
BABADZO je napisao/la:i PS vidjeces Wade-a koji ne igra na jednom koljenu ;)
BABADZO je napisao/la:
Poserem se ja na svakog experta koji moze rec spursi u 5
BABADZO je napisao/la:Samo me interesuje hocel neki imat obraza ulogovat se vise ikad na forum nakon threepeat-a ? :think:
BABADZO je napisao/la:Navijaci Spursa postaju gori nego navijai reala,cuj prelose sudjenje ?!? Mislim da je serija vise manje rijesena,pitanje je hocel Heat ovo zavrsavat u 5 ili 6
BABADZO je napisao/la:Ne moze Miami bit u tolikoj nevolji,jer ocigledno da San Antonio mora odigrat skoro pa savrsenu utakmicu kako bi pobjedili...
BABADZO je napisao/la:Daleko je ovo od gotovog !!
BABADZO je napisao/la:Ma kako vas nije sramota pisati nesto o kosarci :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 16 jun 2014, 12:33

:urnebes: :rol:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 16 jun 2014, 12:37

[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 16 jun 2014, 12:40

Dobar babadzo :clap: :rol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 jun 2014, 12:43

The Spurs shot 52.8% in the Finals. An NBA record, and the biggest point differential over a series in Finals history.
slika

:tokralju:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 jun 2014, 12:47

@BABADZO-nisi los decko,ali ako se ekipa sa podforuma NBA aktivira u glasanju za kantu godine tesko da ces imati ozbiljnu konkurenciju ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 16 jun 2014, 13:09

Al sto ce sad ovi fanovi Heata u masovni egzodus kad i LeBron (vjerojatno) ode.

Rutinski. Dominacija. Dinastija. Heat s 50 posto snage. :rol: :rol:
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 16 jun 2014, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 16 jun 2014, 13:09

rio_Ferdy88 je napisao/la:
The Spurs shot 52.8% in the Finals. An NBA record, and the biggest point differential over a series in Finals history.
got rekt
Unico amore sei!
❤️🖤

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 16 jun 2014, 13:21

Battier penzija. :salut: :tokralju:

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 16 jun 2014, 14:36

BABA prekuc'o igricu...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 16 jun 2014, 14:47

Raul_64 je napisao/la:I da , nisam te zaboravio :D
@babo pocasni clan mamuz familije sa ovim revers jixom kroz citavu postsezonu
R.I.P babadzo :salut:
BABADZO je napisao/la:Ja sam poprilicno uvjeren u prolaz Portlanda,mislim da Spursi nemaju dovoljno svjezine za jedan mlad,balansiran tim Portlanda,osim ako ne budu igrali kao u 7. utakmici,mada tesko da mogu odrzati onakvu konstantu kroz seriju cak stavise to je u rangu naucne fantastike.Go RIP City,do finala da vidimo nekog drugog sa zapada da li moze skinuti heat sa trona.
BABADZO je napisao/la:Previse dizete SA u nebesa,ja nesto tesko vjerujem da ce ovi role playeri moci ubacivati sve sto pomisle jos jednu seriju.A sto se Westbrooka i Duranta tice,oni su igraci koji iz iso-a mogu dati koliko hoce poena ako ih krene,jednostavno SA mi djeluje prestaro da bi mogli cuvati i westbrooka i duranta,ok timska odbrana im je na nivou,ali osim leonarda oni nemaju drugog perimeter specijalca,tako da ce morati izabrati maltene koga ce pustati da ih pokusa pobijediti Durant ili Westbrook,jer nema boga da ce moci zaustaviti obojicu.
BABADZO je napisao/la: ja samo kazem da je veliki uspjeh za spurse vec ovo sada,ako pop jos jednom ode u finale neka mu spomenik dignu..Samo sto vi precjenjujete mogucnosti ovog San Antonia,i bice mi vas zao kad vas kd i rw prizemmlje
BABADZO je napisao/la:Promasili ste sve nakon toga,ljudi ne vode bezveze 15 razlike.2012 se ponavlja :wave:
BABADZO je napisao/la:Iskreno volio bih opet vidjeti Spurse,cisto da vidite da ne mogu protiv Heata,ali ukoliko OKC uzme ovo nocas,mislim da idu u finale (jer realno vrijeme je da neko uzme u gostima utakmicu)
BABADZO je napisao/la:Kakvi ste vi chokeri hahahahahahahha nmg vjerovati !! Izadjoh kada je Timmy fauliran na neke 2 minute do kraja kontam gotovo al naravno jos jedan choke job Spursa.
BABADZO je napisao/la:Napisah vec zelio bih Spurse u finalu cisto da ovi mamuzari vide na nece moc meda protiv Heata,s druge strane veoma mi je zao radi Duncana,jer ipak 4-6 u finalima ce biti mrljica na jednu takvu karijeru..
BABADZO je napisao/la: Bolje da si stavio samo tacku kad vec zelis nabijati postove.

A evo da te skolujem malo,OKC ima atleticizam ali ne i iskustvo,Heat ima i atlete ali bogami i veliko iskustvo.I naravno najvazniji faktor je to sto ce Heat imati 2 najbolja igraca na parketu u svom timu,Spursi ako prosle godine nisu uspjeli uzeti Heat koji je bio one man band + role playeri,nece sigurno uzet pored zdravog Fleša.
BABADZO je napisao/la:
Glavni problem svih fanboya Spursa na ovom forumu je to sto u vasim ocima svi ovi igraci su neke zvijezde.Vi ocekujete da ce vas nastaviti srati ovoliko,ali spremite se za hladan tus.
BABADZO je napisao/la:i PS vidjeces Wade-a koji ne igra na jednom koljenu ;)
BABADZO je napisao/la:
Poserem se ja na svakog experta koji moze rec spursi u 5
BABADZO je napisao/la:Samo me interesuje hocel neki imat obraza ulogovat se vise ikad na forum nakon threepeat-a ? :think:
BABADZO je napisao/la:Navijaci Spursa postaju gori nego navijai reala,cuj prelose sudjenje ?!? Mislim da je serija vise manje rijesena,pitanje je hocel Heat ovo zavrsavat u 5 ili 6
BABADZO je napisao/la:Ne moze Miami bit u tolikoj nevolji,jer ocigledno da San Antonio mora odigrat skoro pa savrsenu utakmicu kako bi pobjedili...
BABADZO je napisao/la:Daleko je ovo od gotovog !!
BABADZO je napisao/la:Ma kako vas nije sramota pisati nesto o kosarci :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Ovaj da je prognozirao da ce Argentina jucer dobiti BiH, bilo bi 3:0 za BiH. :lol: :lol: :lol: :lol:
Sport je lijek za tijelo i duh.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 16 jun 2014, 15:15

kakva rapsodija Pop-a i kompanije...ne volim Spurse naravno xd ali demolirali su Miami u svakom mogućem segmentu..
A.F.C. Bournemouth!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 jun 2014, 15:29

http://watch.nba.com/nba/video/channels ... erview.nba" onclick="window.open(this.href);return false; ispod ima intervju sa Manuom, na kraju je bilo i pitanje za fudbal :D spominjao je u par navrata i Bosnu :)
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 16 jun 2014, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 16 jun 2014, 15:31

Nakon ovoga, mislim da treba prestati sa svim konstatacijama kako je Lebron među najboljim svih vremena. Veliki igrač jeste, veliki šampion jeste, al' pure mu treba još.

Što se tiče foruma, Babadžo sve osim brisanja sa foruma će biti pogubno po tebe. Lenić i kompanija trebali bi da, ako ništa drugo, počnu objektivno pisati, ako je ikako moguće.
Nama je Željo svetinja jedina.

Hes
Kontakt:

Post Postao/la Hes » 16 jun 2014, 15:54

Babadzo :lol: :lol:

Još jednom :tokralju: za Spurse, tesko ima pridjeva za opisati koja dominacija i koja perfekcija od igre. Ove utakmice treba pokazati svakom djetetu koje počne trenirati košarku pa da vidi pravu ljepotu iste. :)
#MFFL!
#COYG!

filip13

Post Postao/la filip13 » 16 jun 2014, 16:16

MElloo je napisao/la:Ima li negdje snimak utakmice da se pogleda/ skine ? :)
unaprijed hvala :)

vjerovatno će danas biti na sportklubu

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.