blokira besica

zelim ti srecu ermine na sljedecom treningu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
AsharaK je napisao/la:Koja pichka od covjeka, kako bih ga ja napleho ufrob do bagro je napisao/la:Jadnicak mali.![]()
Sa ovim Messijem nije nesto uredu, poceo se ponasat ko kreten pravi i ono pljuvanje u tunelu je bilo za.
Ako ces realno gledati nije ni argentina zasluzila pobjedu, pa oni su prvu ozbiljnu situaciju imali u 60.minuti.Cartman je napisao/la:Odigrali smo solidno, respektabilno, ali ne slazem se sa ovim pricama da smo bili nesto odlicni ili da smo zasluzili bod ili pobjedu. u odbrani je bilo dobro, ali u napadu sporo, traljavo i bezidejno. Misimovic kriminalan. Mnogi ce napadat Dzeku, ali je igrao pod nemogucim uslovima. Trojica oko njega, a ovi nasi jos ne znaju dat upotrebljivu loptu. Mislim da smo ubacili loptu jedno 20 puta, i ni jedan put nisu pogodili suigraca.
Cartman je napisao/la:Odigrali smo solidno, respektabilno, ali ne slazem se sa ovim pricama da smo bili nesto odlicni ili da smo zasluzili bod ili pobjedu. u odbrani je bilo dobro, ali u napadu sporo, traljavo i bezidejno. Misimovic kriminalan. Mnogi ce napadat Dzeku, ali je igrao pod nemogucim uslovima. Trojica oko njega, a ovi nasi jos ne znaju dat upotrebljivu loptu. Mislim da smo ubacili loptu jedno 20 puta, i ni jedan put nisu pogodili suigraca.
odemo na SP i odmah ludnicu pravimoSPY je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.