Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nerminovic
Kontakt:

Re: AW: Senad Lulic

Post Postao/la Nerminovic » 16 jun 2014, 01:39

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Salihovica ili Viscu pod hitno umjesto Lulica ubaciti.
pa hocel ti salihovic igrat kad je covjek povrijeden majko mila
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

BadrHari
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la BadrHari » 16 jun 2014, 01:57

slunto smotani
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 16 jun 2014, 01:59

Najgori vcs jbmu `ljeb. Koliko god se trudi, toliko i ne zna.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

emir_

Post Postao/la emir_ » 16 jun 2014, 02:00

jednostavno se s loptom ne može sastavit'
4-IN-A-ROW

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 jun 2014, 02:02

Evo ih krenuli kenjat po senadu.. momak je zakazao veceras, fizicki cini mi se najmanje spreman ali dobro sta da se radi svako ima losu noc i nije momak kriv sto ga pape nije mijenjao. Medunjanin ga je mogao lako i kvalitetno zamijenit ali...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Senad Lulic

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 16 jun 2014, 02:05

Nerminovic je napisao/la:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Salihovica ili Viscu pod hitno umjesto Lulica ubaciti.
pa hocel ti salihovic igrat kad je covjek povrijeden majko mila
Salihovic i povrijedjen bi veceras bio bolji.
Lulic je jednostavno zakazao veceras.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 16 jun 2014, 02:09

Kako vi nerealno gledate.Lulic jednostavno je igrac kojem je najveca vrlina trka.On nije nikakav tehnicar ili tip igraca da predriblra 2-3 i nesto uradi.Veceras je covjek bio maltene jedini sa Dzekom i Misketom na njihovoj polovici vecinu vremena.Po najveca greska vcrs je kasno uvodjenje Ibisevica.Sa previse respekta smo igrali i tek nakon njihovog drugog gola smo odlucili krenuti jako u napad.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 jun 2014, 02:11

neccu vam dozvoliti da sad pišate po Luliću :nene: :nene: ....sram da bude pojedince :oops: stidite se

veceras je imao odlican šut glavom u prvom pol. kad je golman skinuo to, a kasnije bio asistent kod gola Vedatora.

covjek se borio 90 minuta i svaka mu cast

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 16 jun 2014, 02:16

ne znam zasto tako govorite :o
čovjek je bio veoma dobar, malo treme ali sta je tu je
Lula, ne zaslužujemo te :bih: :bih: :bih: :bih:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 jun 2014, 02:21

Lulić podbacio totalno,gubio lopte a centaršutevi neupotrebljivi.Mora podići formu za naredne mečeve.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 jun 2014, 03:22

Saurman je napisao/la:Lulić podbacio totalno,gubio lopte a centaršutevi neupotrebljivi.Mora podići formu za naredne mečeve.
Dijelim tvoje misljenje,ali opet on asistira za gol.Nekad je fudbal bas cudan!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 16 jun 2014, 03:24

NEZALAGANJE je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Lulić podbacio totalno,gubio lopte a centaršutevi neupotrebljivi.Mora podići formu za naredne mečeve.
Dijelim tvoje misljenje,ali opet on asistira za gol.Nekad je fudbal bas cudan!
Thomas Muller broj 2
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 jun 2014, 03:43

Imao je i šut onaj glavom, na whoscored poslije Pjanica najbolje ocijenjen

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 16 jun 2014, 03:51

Izgleda da je nekim mozgovima asistencija sporedna i nebitna cinjenica.
Mozgovi,u fudbalu su najvazniji konkretni ucinci ako vam vec neko nije rekao a Lulic je imao vrlo konkretan ucinak u vidu asistencije.
Moze on bolje,slazem se ali mjesta za pretjeranu kritiku uopste nema.
Recimo i Pjanic je imao dosta pogresnih lopti i gresaka.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 jun 2014, 04:39

Da se u fudbalu gledaju samo konkretni ucinci, Zidane nikad ne bi primirisao prvoj Francuskoj ligi.

Mjesta za kritiku ima, i to u nekim osnovnim stvarima. Hajde ako si desnjak pa ne znas ubacit lijevom razumijem, al ako ne znas ubacit ni desnom, e to ne razumijem.

Hajrovic se namjesti na lijevu pa odlicno centrira, Lulic ocajno centrira i kad se namjesti na desnu, a godinama igra krilo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jun 2014, 05:28

Mozambik je napisao/la:Da se u fudbalu gledaju samo konkretni ucinci, Zidane nikad ne bi primirisao prvoj Francuskoj ligi.

Mjesta za kritiku ima, i to u nekim osnovnim stvarima. Hajde ako si desnjak pa ne znas ubacit lijevom razumijem, al ako ne znas ubacit ni desnom, e to ne razumijem.

Hajrovic se namjesti na lijevu pa odlicno centrira, Lulic ocajno centrira i kad se namjesti na desnu, a godinama igra krilo.
I ti godinu,zayebavas forumase.Pa ne skontas da je ocajno da se jedan Mozambicar mjesa u BIH sportske probleme i uspjehe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 jun 2014, 05:37

Trema je bila najveci faktor i razliciti ljudi drugacije odreaguju na istu. Momak se trudio. Pa ljudi moji ja neznam kakvi ste vi navijaci majka mu stara. Borbeno su momci odigrali, srce na terenu ostavili i to se iz aviona vidjelo. Pa taman da smo 5-0 izgubili sa ovakvom igrom ja nebi imao srca bilo kojem igracu ista reci. Pa vratite se malo u realnost i vidite gdje smo mi u nogometnom svijetu a gdje Argentina. Fakat se mozete stiditi svojih komentara. Ko da jedva cekate da repka lose odigra pa da opletete po istoj. Doduse mozda i jest to taj fazon. Pravi navijaci ce uvijek biti uz repku bilo lahko ili tesko. :bih: :bih: :bih:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jun 2014, 05:41

Jeste podbacio, ali necemo zamjeriti, ja sam se pred tv-om ukakio od treme, a kamo li oni.
I odlicna asistencija za historijski gol, to se ne zaboravlja. :bih:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 16 jun 2014, 11:12

A jbt čovjek ne smije više konstruktivno ni kritikovati. Valjda forum služi za rasprave, da pišemo pros and cons za svakog igrača/tim. Naravno, dosta se i pretjeruje, ali ako je neko odigrao loše, treba to reći.

Lulić je bio meni najgori na terenu. Svaka čast za asist, ali on je trebao na poluvremenu na klupu. Pogledajte opet tekmu (ja lud pa opet pogledao), koliko je samo imao izgubljenih lopti, pogršnih postavljanja...nijednom nije smio napasti Zabaletu kako treba, a znao je ostati s njim jedan na jedan, bez nekog udvajanja štopera.

Bit će to bolje, nadam se...mada, gledam ga često u Laciju i repki...puno bolje igra u laciju, puno više prolazi po strani, a o defanzivi da ne pričam.

Ipak puna podrška Lule!!! Derat ćeš Nigerijce! :bih:
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 16 jun 2014, 11:37

Vedad87 je napisao/la:A jbt čovjek ne smije više konstruktivno ni kritikovati. Valjda forum služi za rasprave, da pišemo pros and cons za svakog igrača/tim. Naravno, dosta se i pretjeruje, ali ako je neko odigrao loše, treba to reći.

Lulić je bio meni najgori na terenu. Svaka čast za asist, ali on je trebao na poluvremenu na klupu. Pogledajte opet tekmu (ja lud pa opet pogledao), koliko je samo imao izgubljenih lopti, pogršnih postavljanja...nijednom nije smio napasti Zabaletu kako treba, a znao je ostati s njim jedan na jedan, bez nekog udvajanja štopera.

Bit će to bolje, nadam se...mada, gledam ga često u Laciju i repki...puno bolje igra u laciju, puno više prolazi po strani, a o defanzivi da ne pričam.

Ipak puna podrška Lule!!! Derat ćeš Nigerijce! :bih:
Slazem se sa tobom Vedadtore :thumbup: :bih:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, Zglavkar i 42 gosta.