Grupa E (Švicarska, Ekvador, Francuska, Honduras)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa E (Švicarska, Ekvador, Francuska, Honduras)
plodi ih karime brate moj 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Švicarci zasluženo do pobjede nad Ekvadorom. Bili su konkretniji čitavu utakmicu i neriješen ishod bi bio nepravedniji od sadašnjeg. Ybg, na stranu izdajica Seferović, ali uvijek sam gotovio njihovu selekciju i dopadao mi se njihov stil igre. Zato im želim da prođu grupu, a ako se kojim slučajem budu križali s nama, onda idu kući naravno.
Francuzima je Benzemin show bio dovoljan za pobjedu nad Hondurasom. Treba spomenuti i Pogbu, koji je iznudio penal (mada je to Palaciosova glupost, za koju je zasluženo zaradio drugi žuti i isključenje), što je u mnogome odredilo tok utakmice. Moram priznati da me Tricolori nisu oduševili, mogu i moraju puno bolje. Ribery im nedostaje, ne bi bilo loše imati ni Nasrija na raspolaganju, ali opet ne znam koliko bi im njih dvojica bili od pomoći, svakako nisu u formi, pogotovo Franck. Ipak, tu je sada Griezmann, vjerujem da će imati velike koristi od njega. Nemilosrdan igrač, samo ako mu se ukaže prilika.

Francuzima je Benzemin show bio dovoljan za pobjedu nad Hondurasom. Treba spomenuti i Pogbu, koji je iznudio penal (mada je to Palaciosova glupost, za koju je zasluženo zaradio drugi žuti i isključenje), što je u mnogome odredilo tok utakmice. Moram priznati da me Tricolori nisu oduševili, mogu i moraju puno bolje. Ribery im nedostaje, ne bi bilo loše imati ni Nasrija na raspolaganju, ali opet ne znam koliko bi im njih dvojica bili od pomoći, svakako nisu u formi, pogotovo Franck. Ipak, tu je sada Griezmann, vjerujem da će imati velike koristi od njega. Nemilosrdan igrač, samo ako mu se ukaže prilika.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Sa svakima iz ove grupe se možemo nositi. Nije bitno ko će biti prvi ili drugi siguran sam da ih mozemo proći.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
ipak bi bio gušt igrati sa Francuzima da im vratimo aBdIlPrincipe je napisao/la:Sa svakima iz ove grupe se možemo nositi. Nije bitno ko će biti prvi ili drugi siguran sam da ih mozemo proći.
iako ću ja u međusobnom duelo Švice i Francie navijati za Hitzfeldovu vojsku jer ipak bolje je dobiti Švicarce, ne riskirati sa plavima, doći će i Francuska na svoje

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- NoName
- Kontakt:
20.6. je vrlo značajan dan za nas, prvo Švicarska dere Francuze a onda mi garave i tako formirano par osmine finala 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Nerminovic
- Kontakt:
SUI LINE-UP: Benaglio, Lichtsteiner, Von Bergen, Inler (c), Judas, Xhaka, Behrami, Rodriguez, Mehmedi, Djourou, Shaqiri
FRA LINE-UP: Lloris (c), Debuchy, Evra, Varane, Sakho, Cabaye, Valbuena, Giroud, Benzema, Matuidi, Sissoko
FRA LINE-UP: Lloris (c), Debuchy, Evra, Varane, Sakho, Cabaye, Valbuena, Giroud, Benzema, Matuidi, Sissoko
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sad navijat za Federerovce
Hajmo Švicarci.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ispravljeno.Unofficialpage je napisao/la:Sad navijat za FedererovceHajmo Kosovari.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Hare_BvB je napisao/la:Ispravljeno.Unofficialpage je napisao/la:Sad navijat za FedererovceHajmo Kosovari.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Istina, najmanje pravih Švicaraca 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Svicarska garda salutira: Kosovo je Svicarska!
Der Mann für die entscheidenden Tore.
na koju foru su Varane i Sakho ispred Koscielnog
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
A i u Francuskoj ne znaš kud ćeš od Francuza, Kosovo vs Francuske kolonije
Napred Svica... Ovi ko nova Yuga!
Salu na stranu sa ovim panjem Sakhom nece se Francuzi dobro provesti...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Salu na stranu sa ovim panjem Sakhom nece se Francuzi dobro provesti...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:
Varane na foru?nedim93 je napisao/la:na koju foru su Varane i Sakho ispred Koscielnog

Za Sakhoa se i ja pitam.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Kosovo je srce Švicarske
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Idemo Svica!!
rekla tetka poslat čokolada ako budu prvi
rekla tetka poslat čokolada ako budu prvi

15.10.2013.
ne znam fakat, ovo nije zezancija u vezi Arsenala i toga, ali čovjek je savršeno odradio sezonu. vjerovatno ponajbolji štoper protekle sezone u EPL.Amar Dzeko je napisao/la:Varane na foru?nedim93 je napisao/la:na koju foru su Varane i Sakho ispred Koscielnog![]()
Za Sakhoa se i ja pitam.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Otelo je napisao/la:Hare_BvB je napisao/la:Ispravljeno.Unofficialpage je napisao/la:Sad navijat za FedererovceHajmo Kosovari.
![]()

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.