NBA Final 2014
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Final 2014
BABADZO je napisao/la:Pa Dirk braca..
ja i zaboravio na njega
To ti je bas cudno razmisljanje.Realno ako cemo MVP>Titula,Titule osvajaju veliki timovi,MVP veliki igraci.NEZALAGANJE je napisao/la:Prvi se ne racuna kao neamerikanac tj. mnogi to ne rade.A taj drugi,sta je on osvojio od trofeja?MVP RS nije dovoljno da se racunas medju,vjerovatno,cetverostruke NBA sampione,MVP finala,All stare itd itd.filip13 je napisao/la:BABADZO je napisao/la:Mora se priznati da Spursi imaju 2 od 3 najveca neamerikanca koja ikad igrase ovu drevnu igru.
veći od olajuwona,nasha?
Jednostavno ide na mlin Spursa.. Heat bezvoljan, nemoćan, bez energije i oružja da uzme bilo šta više.
Kroz par minuta možemo krenuti diskutovati o tome ko će biti MVP..
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
Ma i ja za Nasha bgmfilip13 je napisao/la:BABADZO je napisao/la:Pa Dirk braca..
ja i zaboravio na njega

Hes je napisao/la:Jednostavno ide na mlin Spursa.. Heat bezvoljan, nemoćan, bez energije i oružja da uzme bilo šta više.
leonard po meni,ima li ko da postavi timske statistike finala
kako izgledamo napadacki 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@BABA Samo cu ti reci da prava kosarka pocinje u PO-u,a ti to protumaci kako hoces...
- Unknown Genius
- Kontakt:
Kawhi MVP, bez potrebe za pretjeranom diskusijom. 

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- majestic24
- Kontakt:
Duncan 100%Hes je napisao/la:Jednostavno ide na mlin Spursa.. Heat bezvoljan, nemoćan, bez energije i oružja da uzme bilo šta više.
Konstantan je kroz citav play off. Parker je dobro poceo ali je dostao opao zadnje meceve dok se leonard kasno propudio
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Šta mislite LeBron drugi povijesti nakon Westa da bude MVP poraženih? Mislim, gledajući najkorisniji , uzmi Kawhia, Diawa, Parkera.. Spursima i idalje imaš tim koji je tu, bori se za titulu. Uzmi Jamesa Heatu, i imali bi četiri yebena blowouta bez ikakve nade za Heat..
Probat ćemo iskopat ove statistike, čisto da kroz brojke pogledamo.
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
Znam sta hoces reci,i razumijem to,ali ne igra li se 82 utakmice da bi se doslo do tog playoffa u sto boljoj poziciji ?NEZALAGANJE je napisao/la:@BABA Samo cu ti reci da prava kosarka pocinje u PO-u,a ti to protumaci kako hoces...
majestic24 je napisao/la:Duncan 100%Hes je napisao/la:Jednostavno ide na mlin Spursa.. Heat bezvoljan, nemoćan, bez energije i oružja da uzme bilo šta više.
Konstantan je kroz citav play off. Parker je dobro poceo ali je dostao opao zadnje meceve dok se leonard kasno propudio
bira se mvp finala,ne čitavog play offa
Leonard je neka newgen,ofanzivno bolja verzija Pippena..
Mislim da bi internet eksplodirao kad bi James postao MVP finala, a da Heat izgubi. 

Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 16 jun 2014, 03:50, ukupno mijenjano 1 put.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Hes je napisao/la:Šta mislite LeBron drugi povijesti nakon Westa da bude MVP poraženih? Mislim, gledajući najkorisniji , uzmi Kawhia, Diawa, Parkera.. Spursima i idalje imaš tim koji je tu, bori se za titulu. Uzmi Jamesa Heatu, i imali bi četiri yebena blowouta bez ikakve nade za Heat..
james to zaslužuje ako bi nba to uradila,pojedinačno je najkorisniji u finalu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.