Ko ti je kriv sto si ocekivao nemoguce od njega.Sabinho je napisao/la:Ja cu reci da sam samo vise ocekivao u ofanzivi od njega, ali opet svaka cast Mire
Momka je perfektno odradio svoj posao.
Perfekcija, Maestro Miralem

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ko ti je kriv sto si ocekivao nemoguce od njega.Sabinho je napisao/la:Ja cu reci da sam samo vise ocekivao u ofanzivi od njega, ali opet svaka cast Mire
Može samo doći i napisati da mu je drago da je Pjana "poslušao", ili da je konačno proigrao za reprezentaciju i slični fazoni miševa koji su sad po rupama.ZgemboAdislic je napisao/la:
Nas najbolje ocjenjen igrac i drugi najbolje ocjenjen igrac u cijeloj utakmici. Tako nevazna utakmica protiv ovako slabog protivnika. Sta ima sad da kaze ekspert trollcina Gringo? O ekspertu, de nauci nas i ocitaj nam koju...
Nevezano za Pjanica, al ovi sa whoscoreda su kreteni.ZgemboAdislic je napisao/la:
Nas najbolje ocjenjen igrac i drugi najbolje ocjenjen igrac u cijeloj utakmici. Tako nevazna utakmica protiv ovako slabog protivnika. Sta ima sad da kaze ekspert trollcina Gringo? O ekspertu, de nauci nas i ocitaj nam koju...
50/50 u svemu....zapravo, samo je Messi sa onim genijalnim prodorom donio tu prevagu Argentini i to je sva mudrost ....prvi gol je bio neviđena nesreca i poklon sa neba Argentini na samom pocetku utakmice.ZgemboAdislic je napisao/la:
@deejayfaremi: Forget Argentina's win, Miralem Pjanic is very good. Class player.
"@Rlushy: Lionel Messi will grab the headlines surely, but for me Miralem Pjanic has been the best player on show tonight - very impressive and tidy."
"@EddyDove: Are any other Nigerians a little concerned about how the Super Eagles deal with Miralem Pjanic on Saturday? Dove"
"@ketilbstensrud: Brendan Rodgers, go and sign up Bosnia's Miralem Pjanic. What an absolute wizard. Pirlo-esque. #lfc"
"@TomCStandard: Messi Aguero Di Maria but have a look at Mr Miralem Pjanic. Really outstanding creative midfielder."
Mama ti je prometna kao expres trolaZgemboAdislic je napisao/la:
"nije za utakmicu imao 10 kontakata sa loptom"gringobih je napisao/la:Mama ti je prometna kao expres trolaZgemboAdislic je napisao/la:
Nas najbolje ocjenjen igrac i drugi najbolje ocjenjen igrac u cijeloj utakmici. Tako nevazna utakmica protiv ovako slabog protivnika. Sta ima sad da kaze ekspert trollcina Gringo? O ekspertu, de nauci nas i ocitaj nam koju...![]()
Pjanic 7.8![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A Besic zgrizao 6.6![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj vise![]()
Miske prekucao 6.7![]()
![]()
![]()
Lulic asistent, onakav udrac glavom, spartanje po lijevoj strani, ulazi itd, ima drasticno manju ocjenu od Pjanica koji se nije vidio...![]()
![]()
![]()
![]()
Idi obri muda hebo te Pjanic u dupe, evo donio nam je pobjedu, nije za utakmicu imao 10 kontakata sa loptom...