Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Bojim se da kod tebe nesto nije u redu sa psihom.gruezi je napisao/la:Po ko zna koji put je safet susic pao na psihickoj spremi ekipe... Ova utakmica je ponovo pokazala koliko je kreten osakatio ekipu izostavljanjem stevanovica , zukanovica , m.vrancica.... On da ima damu ko sto nema dzeku bi izbacio jos u 60toj minuti ... Misimovica je grijeh trositi od pocetka ... Njegova genijalnost moze doci do izrazaja puno lakse u zadnjih 20 min kad je protivnik umoran a on odmoran udze sa klupe... Pjanic I besic kapa do poda , ostali osim dzeke respekt za pokazano ali nazalost nedovoljna psihicka sprema su ucinili to da izgubimo utakmicu protiv prosjecne argentine ...
Tebra hoces li uploadovat mozda cijelu tekmu? Pitam da znam, da ne skidam onda ovo dzabe, ipak bi volio da je imam u jednom komadu, al' ako ne moze, onda moze i ovako. Hvala u svakom slucaju.JoeCelt je napisao/la:Snimak historijske tekme sa BHT
BiH - ARG 1.pol
http://BillionUploads.com/acklzhjvj40g
BiH - ARG 2.pol
http://BillionUploads.com/w1mdhhdebhrc
Jeste. S tim da je Visca trebao da zamjeni Lulica a ne Hajrovicalet3 je napisao/la:Sad kad vracam film utakmice, tacno vidim gdje je Pape pogriješio : Trebali su Vedad, Medunjanin i Višća uci 10 minuta ranije.
Sa njima na terenu smo bili mnogo opasniji i konkretniji.
Krivo mi je nenormalno, no ipak sam ponosan na momke - SVE I JEDNOG !! svi su borili kako treba
to su po meni neke logicne i prirodne izmjene....znaci Višća na krilo, umjesto Lulića ili Hajrovića (ovisno o toku utakmice), Medunjanin umjesto Misketa (s tim da upada na umjesto Pjanića, a Miralem se pomjera prema naprijed na poziciju Misketa), Salihović kao univerzalac se može koristi na lijevom krilu, lijevom beku ili u sredini (što igra u Hofenhajmu).... i na kraju Vedad umjesto Džeke (ili umjesto jednog od krila, ako želimo igrati sa dva špica).SviSmoMiBosna je napisao/la:Jeste. S tim da je Visca trebao da zamjeni Lulica a ne Hajrovicalet3 je napisao/la:Sad kad vracam film utakmice, tacno vidim gdje je Pape pogriješio : Trebali su Vedad, Medunjanin i Višća uci 10 minuta ranije.
Sa njima na terenu smo bili mnogo opasniji i konkretniji.
Krivo mi je nenormalno, no ipak sam ponosan na momke - SVE I JEDNOG !! svi su borili kako treba
Ako su to rekli onda stvarno pojma nemaju o fudbalu. Bosna je super odigrala i odlican rezultat zabiljezila. Argentina je trenutno mnogo bolja od Brazila a njihov selektor nas se prepao nevjerovatno puno. Nismo imali srece, mogli smo biti na 1:0 umjesto 0:1, Sabello je sam priznao da je pogresio u 1. PV.Pauk je napisao/la: Mislim da sam prilicno realan, iako sam gledao sam utakmicu na danskom kanalu i danski komentatori su bili prilicno pateticni jer su vise ili manje rekli da BiH je razocarala i prakticno nije zasluzila da bude u Brazilu. Danci su ljubomorni jer smo mi tamo a oni nisu..
DailyMotion i Youtube su mi vec izbrisali snimke pa tako skidaj ove dok su jos zivi. Snimci su kompletne tekme sa preko 100 minuta trajanja. PozdravIronMany je napisao/la:Tebra hoces li uploadovat mozda cijelu tekmu? Pitam da znam, da ne skidam onda ovo dzabe, ipak bi volio da je imam u jednom komadu, al' ako ne moze, onda moze i ovako. Hvala u svakom slucaju.JoeCelt je napisao/la:Snimak historijske tekme sa BHT
BiH - ARG 1.pol
http://BillionUploads.com/acklzhjvj40g
BiH - ARG 2.pol
http://BillionUploads.com/w1mdhhdebhrc
Ja sam sad bas htio da pitam hoce li ko kaciti tekmu ovdje.
Mnogo su ljubomorni i nemaju pojma o reprezentaciji BiH...mada smatram da jesmo mnogo pogresnih dodavanja imali i ubacivanja...to mora biti bolje i popraviti brzinu.SviSmoMiBosna je napisao/la:Ako su to rekli onda stvarno pojma nemaju o fudbalu. Bosna je super odigrala i odlican rezultat zabiljezila. Argentina je trenutno mnogo bolja od Brazila a njihov selektor nas se prepao nevjerovatno puno. Nismo imali srece, mogli smo biti na 1:0 umjesto 0:1, Sabello je sam priznao da je pogresio u 1. PV.Pauk je napisao/la: Mislim da sam prilicno realan, iako sam gledao sam utakmicu na danskom kanalu i danski komentatori su bili prilicno pateticni jer su vise ili manje rekli da BiH je razocarala i prakticno nije zasluzila da bude u Brazilu. Danci su ljubomorni jer smo mi tamo a oni nisu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.