21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Sada sam jos veći optimista!!!!
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
jedva čekam da sutra odgledam Nigeriju, baš me zanima kakvi su
imam osjećaj da će se napatiti sa Iranom
imam osjećaj da će se napatiti sa Iranom
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Više me strah ove utakmice, ovdje ako ne d'o Bog izgubimo, pakujemo kofere.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
- Consigliere
- Kontakt:
Najbitnije je da se fizicki oporave do subote... Inspiracije nece nedostajati! 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ne baksuziraj dobijamo je sigurnoUltraSA je napisao/la:Više me strah ove utakmice, ovdje ako ne d'o Bog izgubimo, pakujemo kofere.

- Goalgetter
- Kontakt:
Pobjeda ko kuca!!!
Vidjet ćemo šta će biti sutra, tj. danas, valjalo bi da Iran uzme bod. Svakako mislim da to završava 0-0 ili 1-0.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
nerjeseno smo igrali 1-1(onaj prvi ne racunam
) dobro je 

Samljet cemo ove robove.Sutra navijat za bracu da uzmi neki bod pa onda ih kolektivno nabit na ****

Neću onda, samo se nadam da ćemo imati više sreće.terabajt je napisao/la:Ne baksuziraj dobijamo je sigurnoUltraSA je napisao/la:Više me strah ove utakmice, ovdje ako ne d'o Bog izgubimo, pakujemo kofere.

Nikako ne bih volio da Nigerija sutra pobijedi. Možda bi čak najbolje bilo da Iran dobije minimalno, a onda kad bi mi Nigeriju pobijedili sa dva gola razlike, oni bi ispali iz trke za drugo mjesto, a onda bi nam i bod protiv Irana odgovarao.
imam osjećaj da Nigerija neće dobiti Iran 

15.10.2013.
Treba Medunjanina na mjesto Pjanića,a Pjanić na mjesto Misimovića.Istim pristupom kao veceras uzimamo Nigeriju i prolazimo grupi!
nešto sumnjam da će Pape ostaviti Mocarta na klupi protiv Nigerijebazeni je napisao/la:Treba Medunjanina na mjesto Pjanića,a Pjanić na mjesto Misimovića.Istim pristupom kao veceras uzimamo Nigeriju i prolazimo grupi!

15.10.2013.
- majestic24
- Kontakt:
Mora malo rotirati. Tesko je igrati 3 utakmice u 10 ak dana.Kaunas je napisao/la:nešto sumnjam da će Pape ostaviti Mocarta na klupi protiv Nigerijebazeni je napisao/la:Treba Medunjanina na mjesto Pjanića,a Pjanić na mjesto Misimovića.Istim pristupom kao veceras uzimamo Nigeriju i prolazimo grupi!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ovako će sigurno biti protiv Nigerije, mada bih ja više volio da igramo 4-4-2 (Vedo umjesto Misketa). Mislim da nam to najbolje leži.
................Džeko
Lulić ..... Misimović ..... Hajrović
.......... Pjanić
................... Bešić
Salihović .. Kolašinac .. Spahić .. Mujdža
................. Begović
................Džeko
Lulić ..... Misimović ..... Hajrović
.......... Pjanić
................... Bešić
Salihović .. Kolašinac .. Spahić .. Mujdža
................. Begović
Mi se sa ovakvom igrom nemamo cega plasiti. Daleko od toga da podcjenjujem nigerijce, ali sam nekako ubjedjen u pobjedu. Motiva nece nedostajati, dat ce momci sve od sebe.
Sutra bi X bio idealan mada ne bih imao nista protiv da iranci dobiju. Argentinci bi takodjer trebali zavrsiti sa maksimalnim ucinkom, ne bi valjalo po nas da im neko otkine bodove.

Sutra bi X bio idealan mada ne bih imao nista protiv da iranci dobiju. Argentinci bi takodjer trebali zavrsiti sa maksimalnim ucinkom, ne bi valjalo po nas da im neko otkine bodove.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Gledao sam Nigerijce sa Grcima i Amerima. Ne ginu im dva komada ako nasi budu igrali kao veceras
Mnogim glupanima koji su toboze gleda li vecerasnju tekmu bih preporucio da je pogledaju jos par desetina puta i uvide ono sto citava zemaljska kugla govori da smo ARGENTINU strpali u dzep ! Nije da AEGENTINA nije igrala kako treba ( podcjenjivacki )vec im nije dozvoljeno da odigraju bolje!
Nemozemo ni zamisliti kako bi bilo da nam se par igraca nije sasralo od treme na pocetku tekeme!
Ipak je ovo prvi put i debitanti smo, i KAPU DO PODA SKIDAM SVIM KOJI SU UCESTVOVALI U VECERASNJOJ ISTORISKOJ TEKMI! Sajo-Pape sad si dokazao da si bio i ostao fudbalska velicina !
VOLIM TE BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Nemozemo ni zamisliti kako bi bilo da nam se par igraca nije sasralo od treme na pocetku tekeme!
Ipak je ovo prvi put i debitanti smo, i KAPU DO PODA SKIDAM SVIM KOJI SU UCESTVOVALI U VECERASNJOJ ISTORISKOJ TEKMI! Sajo-Pape sad si dokazao da si bio i ostao fudbalska velicina !
VOLIM TE BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
- Nerminovic
- Kontakt:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
mene najvise brine sto je cijela ekipa bila mrtva nakon 60min igre iako se nije igrao jak tempo. s ovakvom fizickom spremom nemamo sta traziti protiv jakih ekipa. samo me zanima sta su oni radili na treningu zadnjih mjesec dana 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.