15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Neznam što Lulića krivite nije bio loš ustvari nije niko malo je Pjanić zakazao kao da nije imao volje igrati mozda mu se kenjalo 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
dečko je igračina što jest jestsagitarius je napisao/la:Kapa do poda za BESICA!!!

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ne kontam odkud ovaj grc kod igraca. Ako neko jednostavno psihicki nije spreman da igra, nek to kaze prije nego sto utakmica pocne, tako da oni koji hoce i mogu da igraju, nek igraju!
Lulic OUT!
Bicackic OUT!
Misimovic OUT!
Visca/Salihovic IN!
Vranjes IN!
Medunjanin IN!
Lulic OUT!
Bicackic OUT!
Misimovic OUT!
Visca/Salihovic IN!
Vranjes IN!
Medunjanin IN!
Zadnja izmjena: Jordan23, dana/u 16 jun 2014, 02:01, ukupno mijenjano 1 put.
glavu gore, ponosan sam na ovaj tim. imali smo tu j.ebenu argentinu na koljenima 60 minuta veceras. besic GIGANT.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ostaje zal sto se nije nesto vise uradilo ali i ovo je dosta dobra predstava iako se stice dojam da se moglo puno vise.
Nismo imali hrabrosti napasti u drugom poluvremenu kao sto je to bio slucaju zadnjih 5 minuta vjerovatno zbog straha od protivnickih kontri i eventualne blamaze.
Ja sam na ove momke ponosan i siguran sam da ce u narednom mecu igrati puno opustenije i sigurnije.
Nismo imali hrabrosti napasti u drugom poluvremenu kao sto je to bio slucaju zadnjih 5 minuta vjerovatno zbog straha od protivnickih kontri i eventualne blamaze.
Ja sam na ove momke ponosan i siguran sam da ce u narednom mecu igrati puno opustenije i sigurnije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
U naredna 2 meca obavezno sa 2 napadaca
Ibis mora igrat
Ibis mora igrat
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ma ja sam zelio da makar damo gol danas, da osjetim to.RiNo je napisao/la:Ja sam prezadovoljan sa debijem na SP, i ponosan na ove momke, pa cak i Lulica i Bicakcica.
Borbenost na nivou, uz malo srece moglo se i do boda.
2:1 poraz i ne valja, ne kontam neke ljude nikako. Prije utakmnice svi zeljeli da ne izgubimo sa vise od dva razlike a na kraju pola igraca ne valja.
I meni je krivo jer se je moglo bolje, moglo se je i do boda ali sta je tu je, ipak Argentina sa druge strana, prva tekma ikad i hrpu stvari sa kojim se igraci nisu mogli nositi, osjetio se je grc u igri ali ce biti bolje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Besic i misimovic najbolji danas.
Odlična utakmica, momci oduševili.. Razočarao me Lulić i ja mu ne bih dao priliku protiv Nigerije, mislim da Višća i Medunjanin mogu pružiti više. Rezultatom mogu reći da sam zadovoljan, postigli smo dva gola danas
... 

Bravo Zmajevi,ponosni smo na vas.
Igrali smo ravnopravno sa jednom od najboljih reprezentacija svijeta i izgubili cistom sportskom nesrecom.
Nezasluzena pobjeda Argentine i velika utakmica Bosne i Hercegovine.
Glavu gore Zmajevi,ovakvom igrom za nas nema krize.
Bravo

Igrali smo ravnopravno sa jednom od najboljih reprezentacija svijeta i izgubili cistom sportskom nesrecom.
Nezasluzena pobjeda Argentine i velika utakmica Bosne i Hercegovine.
Glavu gore Zmajevi,ovakvom igrom za nas nema krize.
Bravo

Ne znam dal ste primjetili,ali mesijevv gol,je ustvari u neku ruku aoutogol.
Jer kod suta lopta je zakacila mujdzu I promijenila malo smijer
Jer kod suta lopta je zakacila mujdzu I promijenila malo smijer
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- 1988risha
- Kontakt:
Ma ljudi,dobro je... nama ova utakmica realno nista i ne odlucuje... Igrali smo koliko smo mogli u ovom trenutku,treba biti posten pa to reći... Ono što imamo najbolje,večeras je igralo... obrukali se nismo 

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
dobro si primjetio..jasko_juve je napisao/la:Mislim da je njihov drugi gol ofsajd. Volio bi to vidit ponovo, prije nego sto je lopta dosla do Messija. Sve u svemu, momci AFERIM!
sad kad sam gledao sažetke izgleda da je messi dodao ovom u ofsajdu

čestitke na igri, nije se obrukalo..ali ostaje žal
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 16 jun 2014, 02:01, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Bravo susjedi, super ste odigrali, šteta za onaj autogol jer je to rješilo utakmicu.
koja je vec ovo utakmica sa 2:1 rezultatom ?
ja bi protiv Nigerije samo sa Vedom u napadu
pa nek Džeko drka na klupi
pa nek Džeko drka na klupi

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Rekoh da Argentina nije neki bauk. Njima se itekako moze nauditi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- BeyKopites
- Kontakt:
E yebo ga grob nesretni, 2 preglupa gola primljena u najgorim momentima meča.Jedan na samom početku a drugi taman kad smo totalno uspostavili dominaciju na terenu i napali Argentinu.Da Bičakčić nije sapleo Bešića garantujem da bi ovaj do kraja ispratio Messia i da mali argentinski hobit ne bi ni uspio da šutne ka golu...
Bravo Vedatore, majstorski gol
Ponosan sam na momke, odigrali su koliko su mogli.Dalo bi se pričati o Luliću, al' neću da kritikujem sad...Platili smo danak neiskustvu i primili golove kad nismo smjeli, jbg. prvi mačići se u vodu bacaju a i igrali smo protiv velikog protivnika.
Sad samo jako protiv Nigerija i Irana, IDEMO U OSMINU!!!!
Bravo Vedatore, majstorski gol

Ponosan sam na momke, odigrali su koliko su mogli.Dalo bi se pričati o Luliću, al' neću da kritikujem sad...Platili smo danak neiskustvu i primili golove kad nismo smjeli, jbg. prvi mačići se u vodu bacaju a i igrali smo protiv velikog protivnika.
Sad samo jako protiv Nigerija i Irana, IDEMO U OSMINU!!!!

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
MI SMO DALI DVA GOLA A ARGENTINA JEDAN
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cuj miske OUT. Najbolji u prvom a sveukupno je odmah iza pjanica nas najbolji za ovu tekmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.