neutral imas li kakav link???Neutral je napisao/la:Evo sada će ako Bog da 40 minuta a samo dva postignuta gola, i to oba u Kolnu gdje domaćin gubi od Stuttgarta sa 0:2. Strijelac oba pogotka je djelo Cacau-a.
Muller 0:1 Bayern
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
Re: Bundesliga
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
http://atdhe.net/
Listaj dole i nađi Bayerna, ja ne mogu naći link, pada mi konekcija svakih 2-3 minute
Hattrick Cacau-a.
Listaj dole i nađi Bayerna, ja ne mogu naći link, pada mi konekcija svakih 2-3 minute

Hattrick Cacau-a.
- sarajlija89
- Kontakt:
slazem se s tobom...bice problema za barcu bar u stuttgartu...cacau dao 4 golageronimo je napisao/la:Ma Svabe su sila, vidjet cete kako ce namuciti Barcu.

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sutra iks ko kuca na werder-leverkusen, a 1x milion %, plus wolfsburgh 1x. Ulozite kuce i stanove na to. Ovi nehljebovici su danas kiksali, a posto uvijek imaju srece, sutra nece pobjediti ni leverkusen ni salke
nema potpisa
- sarajlija89
- Kontakt:
Neverkusen uzima sto posto..a i shalke eventualnom pobjedom ulazi u borbu za titulu...od te dvije ekipe ce neko bit prvak nadam se jer obje gotivim
zasluzili su to...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Ni pomocu trikova, ovi su presretna i previshe nafakaska ekipasarajlija89 je napisao/la:Neverkusen uzima sto posto..a i shalke eventualnom pobjedom ulazi u borbu za titulu...od te dvije ekipe ce neko bit prvak nadam se jer obje gotivimzasluzili su to...
nema potpisa
- sarajlija89
- Kontakt:
jesu nema sta..bayern i manchester..svaki "normalan" ljubitelj fudbala ih ne voli...pa kolko samo imaju srece..al jbg..sta se moze
Imam osjecaj da ce leverkusen bit prvak...vrijeme je,mozda kad se najmanje nadaju da uzmu tu titulu....a bayern tamo kupuje i dovodi sve sto valja..a opet 3 sezone bez titule
....a i ove ce tesko
Imam osjecaj da ce leverkusen bit prvak...vrijeme je,mozda kad se najmanje nadaju da uzmu tu titulu....a bayern tamo kupuje i dovodi sve sto valja..a opet 3 sezone bez titule

Rodi me majko sretnog pa me niz vodu baci.Admir_Sa je napisao/la:Ni pomocu trikova, ovi su presretna i previshe nafakaska ekipasarajlija89 je napisao/la:Neverkusen uzima sto posto..a i shalke eventualnom pobjedom ulazi u borbu za titulu...od te dvije ekipe ce neko bit prvak nadam se jer obje gotivimzasluzili su to...

Da te ispravim, sutra pobjede domacina.

ps: sarajlija - pobogu brate, kako tri godine bez titule!?
Vom Jäger zum Gejagten
sarajlija89 je napisao/la:jesu nema sta..bayern i manchester..svaki "normalan" ljubitelj fudbala ih ne voli...pa kolko samo imaju srece..al jbg..sta se moze
Imam osjecaj da ce leverkusen bit prvak...vrijeme je,mozda kad se najmanje nadaju da uzmu tu titulu....a bayern tamo kupuje i dovodi sve sto valja..a opet 3 sezone bez titule....a i ove ce tesko
ja bih prije rekao da je to Milan i Juventus bio, ali se saznalo što upravo ta dva kluva. Drastične su kazne bile, sada su počeli napokon normalno da igraju.
Bayer odnosno Apotekari nemaju iskustvo, mladi su, nešto puput Arsenala u Engleskoj. Pasti će ako Bog da jednom, i onda ćeš vidjeti seriju negativnih rezultata, a mislim da će upravo sutra ako Bog da ta serija i početi porazom od Werdera.
I opet imaju srece kao malo ko. Bash sam pratio ranijih sezona, cim oni kiksaju, odma i ostali konkurenti za titulu. A fakat ne znam cime je vishe zasluzuju, troshe 5 puta vishe nego ijedan tim tamo. Nekad sam ih ja simpatisao, kada je Sholl igrao, pa Klinsman, Witacek, Zikler i slicno. Kasnije kad se se poceli kurcit sa milionima postali su mi tako odvratnisarajlija89 je napisao/la:jesu nema sta..bayern i manchester..svaki "normalan" ljubitelj fudbala ih ne voli...pa kolko samo imaju srece..al jbg..sta se moze
Imam osjecaj da ce leverkusen bit prvak...vrijeme je,mozda kad se najmanje nadaju da uzmu tu titulu....a bayern tamo kupuje i dovodi sve sto valja..a opet 3 sezone bez titule....a i ove ce tesko
nema potpisa
- sarajlija89
- Kontakt:

a pod ovim da ih ne voli niko..mislio sam na srecu..pa meni dodje da ne gledam fudbal kad se samo sjetim manchestera mrtvog i njegove nafake..bayern manje vise..al i oni su

Brate moj, United je onda nas tako sretno dobio ...aaa, no nebitno, mislim da ipak to nije sreća, već koncentracija , jer nešto kao sreća mislim ne postoji, taj oblik čovjek sam stvara uz Božiju pomoć . Ako iskoristi svoje znanje koje mu je Bog podario onda je lahko naći sreću.
U vezi Juventusa i Milana, mislim dva tima koji su svaašta radili u prošlosti, ali sada su mi na neki način dragi za gledati. Igraju sada normalno, mislim po kretnjama na terenu, počeli su biti agilniji, a ne kao prije čekaš 90 minutu i onda zabiju gol. Sada je prava uživancija gledati Pata i Ronaldinha na terenu , te Del Piera koji je u godinama ali i dalje majstor. Nedostaje mi Pavel.
U vezi Bundeslige, već samo rekao da će ako Bog da vrijeme pokazati svoje, i vidjeti ćeš da ćemo uzeti titulu ono baš "laganini". Ulažemo dosta, naravno, ali i zarađujemo, uvijek u plusu, i što ne bi kupovali neke igrače ako imamo pare. Ne moramo ići u banku na pozajmnicu kao neki određeni klubovi, koji su sada u ogromnom minusu i ne gine im uskoro propadanje.
E tako....ništa protiv tebe, Seria A, ili bilo kojeg Italijanskom kluba.
U vezi Juventusa i Milana, mislim dva tima koji su svaašta radili u prošlosti, ali sada su mi na neki način dragi za gledati. Igraju sada normalno, mislim po kretnjama na terenu, počeli su biti agilniji, a ne kao prije čekaš 90 minutu i onda zabiju gol. Sada je prava uživancija gledati Pata i Ronaldinha na terenu , te Del Piera koji je u godinama ali i dalje majstor. Nedostaje mi Pavel.
U vezi Bundeslige, već samo rekao da će ako Bog da vrijeme pokazati svoje, i vidjeti ćeš da ćemo uzeti titulu ono baš "laganini". Ulažemo dosta, naravno, ali i zarađujemo, uvijek u plusu, i što ne bi kupovali neke igrače ako imamo pare. Ne moramo ići u banku na pozajmnicu kao neki određeni klubovi, koji su sada u ogromnom minusu i ne gine im uskoro propadanje.
E tako....ništa protiv tebe, Seria A, ili bilo kojeg Italijanskom kluba.
- rob do bagro
- Kontakt:
Danas se igraju zadnje 3 utakmice ovog kola a sastaju se:
Freiburh-Hertha
Vrlo zanimljiva tekma, Herthi su prijekopotrebni bodovi jer su na dnu tabele i pobjeda je im je imperativ. Proslo kolo na svom terenu su kiksali odigravsi 1:1 protiv Mainza, utakmica u kojoj su morali dobit no nisu imali srece iako su bili bolji, s time jos su se dalje pricvrstili na dnu tabele. Danas nema sta drugo ocekivat nego totalna ofanziva plavo bijelih u pokusaju da odnesu citav plijen iz Freiburga.
S druge strane Freiburg koji je proslu utakmicu nesretno izgubio tekmu u zadnjim trenucima utakmice u kojoj su mogli odnijet jedan bod ocekuje danas pobjedu protiv Herthe. Imaju solidnu ekipu i ponajboljeg igraca Idrissoua koji je dobar napadac i koji moze odlucit danasnju tekmu. Moramo reci da i Freiburgu gori pod nogama jer ih samo 2 boda dijeli od jednih mjesta gdje ih vodi u 2. ligu tako da ce biti vrlo zanimljiva utakmica u kojoj ce i jedni i drugi trazit svoju sansu i probat dobit utakmicu u svoju korist i time izac koliko-toliko iz zone ispadanja.
Utakmica pocinje sa pocetkom u 15:30
Druge dvije utakmice koje pocinju sa pocetkom u 17:30 su:
Werder Bremen-Leverkusen
Zasigurno derbi ovog kola je duel izmedju Bayera i werdera. U ovom mecu se ocekuje puno, utakmica koja bi mogla biti sa puno golova sa dosta lijepih akcija jer znamo kako igra werder a to je da uvijek idu na gol vise. Dosta dobro igraju kod kuce i vec imaju 2 pobjede uzastopne, posljedna je ona u Hannoveru kad su ih razbili sa nevjerovatnih 1:5, to je dokaz o kakvoj se ofanzivnoj ekipi radi. S danasnjom pobjedom wederani bi mogli skocit na 6. poziciju i tako pretec Frankfurta koji je jucer odigrao sa Hamburgom 0:0.
Ekipa Leverkusena, o njoj ne trebam nista puno pricat, to je ekipa koja mozda ove sezone igra najbolji fudbal uz Bavarce, ekipa koja ima mlade perspektivne igrace koja se bori za sami vrh Bundeslige zajedno sa Bavarcima i ekipom iz Gelsenkirchena. Takodjer ocekujem od njih da ce ic danas na pobjedu jer bi mogli iskoristit kiks Bayerna koji je jucer odigrao samo 1:1 sa Nurnbergom, ali im nece biti lahko jer igraju sa jednim jakim Werderom koji zasigurno nece lahko dozvolit da se prosetaju na Weseru i zato ova utakmica nosi epitet "Derby".
Wolfsburg-Schalke
Jos jedan jako zanimljiva utakmica, utakmica koja se igra u gradu VW-a izmedju Wolfsa i Schalkea.Bice to ponovni susret Magatha i nekadanje ekipe koju je vodio do titule, klub u kojem je mozda proveo svoje najljepse vrijeme( naravno i sa Bayernom
). Ekipa Schalkea ce koja ne igra tako lose, koja takodjer konkurise za titulu Bundeslige uz L`kusena i Bayern probace danasnjom pobjedom da se izjednaci sa Leverkusenom po broju bodova ukoliko ovaj izgubi i tako se pribliziti Bayernu na 1 bod. Imace ogormnu podrsku navijaca koja je uvijek vjerna svom klubu i koja daje dodatni nagon svom timu do pobjede.
Wolfsburg, ekipa koja obe godine igra strasno lose, tek su 13, na tabeli a znamo da brane titulu i niko nije mogao ocekivati da ce biti na ovoj poziciji, odlazak trenera je ih je sigurno pogodio i zato je mozda taj razlog zasto igraju tako lose, jer su pod svodstvom strogog Quelixa igrali jako dobro, organizovano i pametno. Vec su jednom izgubili od prvog konkurenta Leverkusena sa 2:1 u kojoj su domaci dobili u svoju korist. Danas igraju protiv jos jednog konkurenta a to je vec pomenuta ekipa Schalkea. Bice vrlo zanimljivo kako se jedna tako i sa druge strane, ekipa koje ce ici na sve ili nista, ekipe koje se dobro poznaju i koje ce odigrati na vrhunskom nivou i koji ce prirediti spektakl prisutnima na tribinama a i gledaocima pored malih ekrana.
Freiburh-Hertha
Vrlo zanimljiva tekma, Herthi su prijekopotrebni bodovi jer su na dnu tabele i pobjeda je im je imperativ. Proslo kolo na svom terenu su kiksali odigravsi 1:1 protiv Mainza, utakmica u kojoj su morali dobit no nisu imali srece iako su bili bolji, s time jos su se dalje pricvrstili na dnu tabele. Danas nema sta drugo ocekivat nego totalna ofanziva plavo bijelih u pokusaju da odnesu citav plijen iz Freiburga.
S druge strane Freiburg koji je proslu utakmicu nesretno izgubio tekmu u zadnjim trenucima utakmice u kojoj su mogli odnijet jedan bod ocekuje danas pobjedu protiv Herthe. Imaju solidnu ekipu i ponajboljeg igraca Idrissoua koji je dobar napadac i koji moze odlucit danasnju tekmu. Moramo reci da i Freiburgu gori pod nogama jer ih samo 2 boda dijeli od jednih mjesta gdje ih vodi u 2. ligu tako da ce biti vrlo zanimljiva utakmica u kojoj ce i jedni i drugi trazit svoju sansu i probat dobit utakmicu u svoju korist i time izac koliko-toliko iz zone ispadanja.
Utakmica pocinje sa pocetkom u 15:30
Druge dvije utakmice koje pocinju sa pocetkom u 17:30 su:
Werder Bremen-Leverkusen
Zasigurno derbi ovog kola je duel izmedju Bayera i werdera. U ovom mecu se ocekuje puno, utakmica koja bi mogla biti sa puno golova sa dosta lijepih akcija jer znamo kako igra werder a to je da uvijek idu na gol vise. Dosta dobro igraju kod kuce i vec imaju 2 pobjede uzastopne, posljedna je ona u Hannoveru kad su ih razbili sa nevjerovatnih 1:5, to je dokaz o kakvoj se ofanzivnoj ekipi radi. S danasnjom pobjedom wederani bi mogli skocit na 6. poziciju i tako pretec Frankfurta koji je jucer odigrao sa Hamburgom 0:0.
Ekipa Leverkusena, o njoj ne trebam nista puno pricat, to je ekipa koja mozda ove sezone igra najbolji fudbal uz Bavarce, ekipa koja ima mlade perspektivne igrace koja se bori za sami vrh Bundeslige zajedno sa Bavarcima i ekipom iz Gelsenkirchena. Takodjer ocekujem od njih da ce ic danas na pobjedu jer bi mogli iskoristit kiks Bayerna koji je jucer odigrao samo 1:1 sa Nurnbergom, ali im nece biti lahko jer igraju sa jednim jakim Werderom koji zasigurno nece lahko dozvolit da se prosetaju na Weseru i zato ova utakmica nosi epitet "Derby".
Wolfsburg-Schalke
Jos jedan jako zanimljiva utakmica, utakmica koja se igra u gradu VW-a izmedju Wolfsa i Schalkea.Bice to ponovni susret Magatha i nekadanje ekipe koju je vodio do titule, klub u kojem je mozda proveo svoje najljepse vrijeme( naravno i sa Bayernom

Wolfsburg, ekipa koja obe godine igra strasno lose, tek su 13, na tabeli a znamo da brane titulu i niko nije mogao ocekivati da ce biti na ovoj poziciji, odlazak trenera je ih je sigurno pogodio i zato je mozda taj razlog zasto igraju tako lose, jer su pod svodstvom strogog Quelixa igrali jako dobro, organizovano i pametno. Vec su jednom izgubili od prvog konkurenta Leverkusena sa 2:1 u kojoj su domaci dobili u svoju korist. Danas igraju protiv jos jednog konkurenta a to je vec pomenuta ekipa Schalkea. Bice vrlo zanimljivo kako se jedna tako i sa druge strane, ekipa koje ce ici na sve ili nista, ekipe koje se dobro poznaju i koje ce odigrati na vrhunskom nivou i koji ce prirediti spektakl prisutnima na tribinama a i gledaocima pored malih ekrana.
Zadnja izmjena: rob do bagro, dana/u 21 feb 2010, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Da, moja greska.BAK je napisao/la:Valjda se utakmica igra u Wolfsburgu
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Na pregledu programa za ovaj Eurosport 2 Srbija koji inače prenosi Bundesligu piše da prenose Volsburg - Šalke u 14:30, a Bajer u 17:30. Wtf?!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja mislim da obje utakmice pocinju u terminu od 17:30.tanzla je napisao/la:Na pregledu programa za ovaj Eurosport 2 Srbija koji inače prenosi Bundesligu piše da prenose Volsburg - Šalke u 14:30, a Bajer u 17:30. Wtf?!
Bilo koju da prenose bice zanimljiva.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mnogo zanimljivo.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
omerbavarac je napisao/la:Mnogo zanimljivo.![]()
![]()

Svi za zelene navijamo danas
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.