Safet Sušić - Pape

adriano_leite
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la adriano_leite » 15 jun 2014, 16:15

Unknown Genius je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Pa to je prokomentarisano bar 1000 puta na ovoj temi.
Lijepo je vidjeti da se mudri selektor i dalje hvali s tim. :wave:
Lik nista lose nije rekao ako zelis bar malo da razmisljas. Lik nije bio spreman da preuzme repku i sta sad? Bolje sto nije, nego da je bio samo prolaznik i uzimao pare bez rezultata. Preuzeo je klupu, u prvom ciklusu nije ostvario cilj, dosao je jako blizu ali nismo ostvarili prolaz na veliko takmicenje, ali je zato odmah u sljedecem ciklusu opravdao ocekivanja.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 15 jun 2014, 16:30

Da mu preuzimanje reprezentacije svoje domovine ne uprlja fudbalsku karijeru!?
Bez obzira o kakvom se timu radilo, treba da ti bude cast da vodis repku, ne samo kad je jaka da bi se promovisao.

Nema veze...ispricana prica, najbitnije je ono sto dolazi veceras!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 15 jun 2014, 16:40

adriano_leite je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Pa to je prokomentarisano bar 1000 puta na ovoj temi.
Lijepo je vidjeti da se mudri selektor i dalje hvali s tim. :wave:
Lik nista lose nije rekao ako zelis bar malo da razmisljas.
Ne pokušavaj me spustiti na niži nivo i prikazati kao glupu osobu koja nije sposobna da (bar malo) razmišlja. To nije način na koji uzdižeš sebe, niti "dobivaš" neku diskusiju.

@velez_mostar ti je sve objasnio.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 15 jun 2014, 17:08

@Papet Sušič Safe brate moj donesi pobjedu. :bih:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 jun 2014, 17:19

Unknown Genius je napisao/la: Ne pokušavaj me spustiti na niži nivo i prikazati kao glupu osobu koja nije sposobna da (bar malo) razmišlja. To nije način na koji uzdižeš sebe, niti "dobivaš" neku diskusiju.

Uopste mi nije bio cilj da te uvrijedim ili bilo sta poput toga. Samo mi je neshvatljivo da neko poslusa intervju i donese takav zakljucak-da je Safet picka. Ako pokusas da se das u razmisljanje o onome sto je covjek rekao, vidjeces da i nije nesto lose rekao, jer nije sve crno ili bijelo. Sto velez_mostar objasnjava i pise, apsolutno me ne interesuje, jer je to lik koji po forumu prijeti i sumnjam da je takva osoba relevantna za bilo sta ozbiljno. Toliko i sorry ako sam te uvrijedio na bilo koji nacin. :bih:
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jun 2014, 17:35

Unknown Genius je napisao/la: Ne pokušavaj me spustiti na niži nivo i prikazati kao glupu osobu koja nije sposobna da (bar malo) razmišlja. To nije način na koji uzdižeš sebe, niti "dobivaš" neku diskusiju.

Uopste mi nije bio cilj da te uvrijedim ili bilo sta poput toga.
Ni njemu nije bio cilj da kvari današnji dan, ali eto, postavio je.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 15 jun 2014, 17:45

Virtu4l je napisao/la:

Uopste mi nije bio cilj da te uvrijedim ili bilo sta poput toga.
Ni njemu nije bio cilj da kvari današnji dan, ali eto, postavio je.
Zato što je video tek danas postavljen na youtube, dokumentarac prikazan sinoć. Šta sam ga trebao postaviti u prošli petak? Kontaš li ti išta ili samo onako po prvobitnom instiktu napišeš šta ti prvo padne na pamet?!

@adriano_leite
Sve je uredu, tebe cijenim kao forumaša, samo ovaj put pristup i nije bio baš kako treba. :)

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 15 jun 2014, 17:52

Kad bi genijalci prestali da seru makar na danasnji dan...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 15 jun 2014, 18:03

TriMAgičneRiječi, povedi svoje izabranike na još jedan boj! Sve za domovinu i njene sinove! Sretno, Maestro. Ako iko zna, ti znaš kako miješati Argentince. :opaopa: :opaopa:

:bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jun 2014, 18:10

Unknown Genius je napisao/la:Zato što je video tek danas postavljen na youtube, dokumentarac prikazan sinoć. Šta sam ga trebao postaviti u prošli petak? Kontaš li ti išta ili samo onako po prvobitnom instiktu napišeš šta ti prvo padne na pamet?!
Video je sinoć bio postavljen, već smo ga uveliko komentarisali. Mogao si npr. sačekati do sutra, jer ako izgubimo od Argentine, svakako ćete samo nastaviti sa orgijama na ovoj temi.
Voli te tvoje Sarajevo.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 15 jun 2014, 18:13

Virtu4l je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:Zato što je video tek danas postavljen na youtube, dokumentarac prikazan sinoć. Šta sam ga trebao postaviti u prošli petak? Kontaš li ti išta ili samo onako po prvobitnom instiktu napišeš šta ti prvo padne na pamet?!
Video je sinoć bio postavljen, već smo ga uveliko komentarisali. Mogao si npr. sačekati do sutra, jer ako izgubimo od Argentine, svakako ćete samo nastaviti sa orgijama na ovoj temi.
Taj intervju je izašao prije više od pola godine.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 15 jun 2014, 18:18

Od 36:15 pogledati. Koja pič*urina je Pape. :tokralju:
Umjesto da ovo sa sobom u grob ponese, on to još priča...

Ali hajde, ne želim kvariti ovaj dan. Uz njega, kao i uz igrače večeras, svi kao jedno. :bih:
Prvo ako vec iznosis da je neko pic.urina , onda to i objasni, pogotov ako to iznosis na ovako sveti dan.
Drugo ako nisi u stanju da razumijes sta je Pape rekao,upitaj nekog da ti se objasni.

I ovaj intervju i prica, uopste nije pokvarila dan. Za razliku od tvog maloumnog djetinjastog komentara. :salut:

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 15 jun 2014, 18:24

Virtu4l je napisao/la:
Ja sam ga vidio tek danas. Izjavu sam čuo i ranije, jer je vrli selektor to još jednom govorio. Postavio sam da se vidi kako se on i dalje "hvali" sa svojim kukavičkim činom.

Super ako ste ga već komentarisali, znači ovo moje postanje možete kolektivno samo ignorisati, kao da post i ne postoji. Ili ne možete zbog same istinitosti posta, koja "Papetoljupce" boli. :hmmmmm:

Baj d vej, mislim da mi je to bio drugi ili treći put da postam na selektorovoj temi, tako da o orgijanju sa svojim društvom pričaj.
tyler durden je napisao/la:
Prvo ako vec iznosis da je neko pic.urina , onda to i objasni, pogotov ako to iznosis na ovako sveti dan.
Drugo ako nisi u stanju da razumijes sta je Pape rekao,upitaj nekog da ti se objasni.

I ovaj intervju i prica, uopste nije pokvarila dan. Za razliku od tvog maloumnog djetinjastog komentara. :salut:
Rekao to da nije htio ukaljati svoje ime, preuzimanjem svoje reprezentacije, jer je ona bila slaba i nije imala predispozicije za velika takmičenja? Rekao to da je sačekao pravi trenutak, dobru generaciju i trenutak kada je ona imala temelje za uspjeh? Znači došao na gotovo, pripremljen teren (doduše jedan ciklus i upropastio, hajmo reći da nije imao sreće), kulturno sačekao zlatnu generaciju i još i sam rekao da će mu reprezentacija dobro doći za angažman u nekom jačem klubu (to je drugom prilikom rekao, da se razumijemo). Plus i on sam u ovom videu kaže da nije očekivao da će ga još jednom zvati, jer je i sam bio svjestan kako nas je kukavički par puta odbio.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 15 jun 2014, 20:39

open in new tab
slika
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 15 jun 2014, 20:41

ukoliko pocinje program na bih 1 imal ko link
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

selna
Kontakt:

Post Postao/la selna » 15 jun 2014, 23:11

jeste vidjeli sta je Maradona napisao Zmajevima hahahahahahahahaa .... i treba da moli idemo ludo idemo jakoooo - http://www.backstage.ba/like/maradona-p ... zmajevima/" onclick="window.open(this.href);return false;

selna
Kontakt:

Post Postao/la selna » 15 jun 2014, 23:27

Dzeko usao na stadion i sad napisao to je to, idemoooo :)))) idemo zmajevi, uzeti im zlatoooooo - http://www.backstage.ba/buzz/edin-dzeko ... idemooooo/" onclick="window.open(this.href);return false;

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jun 2014, 23:28

Evo ovog bolida ponovo :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jun 2014, 23:42

Mirko S.Kojotovski Genijalcina.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 jun 2014, 00:55

Izgubili ili pobijedili, danas je sve super postavljeno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.