Pa jbga i to su kauboji, iliti po naški čobani.DANTES je napisao/la:oni su gaucosi...tepsija je napisao/la:Šta je bola Messi,šta ti nije jasno?
Hajmo syebat ove kauboje,ovo je taj dan.

Srećno BiH.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Pa jbga i to su kauboji, iliti po naški čobani.DANTES je napisao/la:oni su gaucosi...tepsija je napisao/la:Šta je bola Messi,šta ti nije jasno?
Hajmo syebat ove kauboje,ovo je taj dan.
pa rek'o da se držimo prave terminologijealan_kardec je napisao/la:Pa jbga i to su kauboji, iliti po naški čobani.DANTES je napisao/la:oni su gaucosi...tepsija je napisao/la:Šta je bola Messi,šta ti nije jasno?
Hajmo syebat ove kauboje,ovo je taj dan.![]()
Srećno BiH.
Valjalo bi se ovdje naći u klinču,malo za relaksaciju.Goalgetter je napisao/la:
Igrao Husref Musemić.Dennis je napisao/la:@GuillemBalague: 19 years ago, Bosnia played their 1st official game vs Albania. They had 9 players and asked a retired one and 2 non profess 2 play. 2day WC
Jel ovo istina?
Mislim da jeste u italiji smo igrali (mislim).Dennis je napisao/la:@GuillemBalague: 19 years ago, Bosnia played their 1st official game vs Albania. They had 9 players and asked a retired one and 2 non profess 2 play. 2day WC
Jel ovo istina?
Kevin je napisao/la:
![]()
uh sunce ti zarenotepsija je napisao/la:Valjalo bi se ovdje naći u klinču,malo za relaksaciju.Goalgetter je napisao/la:
Ne. Igrali smo u Tirani, izgubili 2-0.terabajt je napisao/la:Mislim da jeste u italiji smo igrali (mislim).Dennis je napisao/la:@GuillemBalague: 19 years ago, Bosnia played their 1st official game vs Albania. They had 9 players and asked a retired one and 2 non profess 2 play. 2day WC
Jel ovo istina?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.