Meni su suze krenule od muke kad su nas stigli Islandjani a gotovo nikad ne placem od srece, imam tad previse energije i moram da skacem.BadrHari je napisao/la:Jel ozbiljno iko plakao dns ?
15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jesam ja kad sam gledao onaj video tribute strasnoBadrHari je napisao/la:Jel ozbiljno iko plakao dns ?
vala pretjerujete s tim plakanjem cijeli dan. budu li igraci tako emotivni nocas izgubicemo 10:0. kakve su vise suze, treba bit nabrijanBadrHari je napisao/la:Jel ozbiljno iko plakao dns ?

Raja, hoce li negde biti stream BHT1 ali u HD-u??
jesam ja kad su rukometasi dobiliBadrHari je napisao/la:Jel ozbiljno iko plakao dns ?

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

- Unknown Genius
- Kontakt:
Ja tek sad tremu osjećam.
Čini mi se da, kad prdnem, šaht na Alipašinom otvaram.

Čini mi se da, kad prdnem, šaht na Alipašinom otvaram.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ja veceras gledam tekmi sa radnim kolegama iz cijelog svijeta. Kad vidim naše kako izlaze na teren i kad počne himna svirati ne Znam hocul se moći suzdrzati da nezaplacem
Sve mi prolazi kroz glavu onaj huk na kosevu kod one baljiceve šanse protiv danaca , prestanak rada srca nakon prečke i stative u Lisabonu , osjecaj bijesa i ponosa gledajuci sergeja kako pokazuje sudiji na tribine marakane
Ljudi veceras idemo da uzivamo pa šta bude
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sve mi prolazi kroz glavu onaj huk na kosevu kod one baljiceve šanse protiv danaca , prestanak rada srca nakon prečke i stative u Lisabonu , osjecaj bijesa i ponosa gledajuci sergeja kako pokazuje sudiji na tribine marakane
Ljudi veceras idemo da uzivamo pa šta bude
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
Jel kevine i siroki uz zmajeve hahah
Mi izgleda prekucali evropska prvenstva, sad odma' na svjetska idemo 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
*ebo utakmnicu ode slusati muziku
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
dobra voditeljica na Faceu 

15.10.2013.
ne znam..netko jest netko nije...terabajt je napisao/la:Jel kevine i siroki uz zmajeve hahah
netko kaže da će navijat za bih, netko kaze da je neutralan, netko kaze da ce protiv jer se navijalo protiv hrvatske sa brazilom pa onda i ona festa protiv turske kad je bila itd..

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
oni su gaucosi...tepsija je napisao/la:Šta je bola Messi,šta ti nije jasno?
Hajmo syebat ove kauboje,ovo je taj dan.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Očekivano, zezam se ja al znam da ti navijaš za svoju domovinu.Kevin je napisao/la:ne znam..netko jest netko nije...terabajt je napisao/la:Jel kevine i siroki uz zmajeve hahah
netko kaže da će navijat za bih, netko kaze da je neutralan, netko kaze da ce protiv jer se navijalo protiv hrvatske sa brazilom pa onda i ona festa protiv turske kad je bila itd..
Sta prica ova budala takticko tehnicke kaznjive greske haaahaha
Sent from my Windows Phone.
Sent from my Windows Phone.
UH VAI MORRER
Vrsajevic najgori 

Sat i pol prije tekme Džeko roka po fejsbuku 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisu ni oni roboti.Virtu4l je napisao/la:Sat i pol prije tekme Džeko roka po fejsbuku

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.