Gle butova.....

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Gle butova.....
Izvor?Grdan je napisao/la:Drago Ćosić komentira utakmicu na HRT 2
Ja, ali vise slusam komentatora nego sto gledam.Unofficialpage je napisao/la:Gleda li ko od vas Honduras i Francusku?
Nadam se iznenadjenju i pobjedi hondurasaUnofficialpage je napisao/la:Gleda li ko od vas Honduras i Francusku?
Ja ne gledam, nakon rukometa nema šanse da gledam.Otelo je napisao/la:Ja, ali vise slusam komentatora nego sto gledam.Unofficialpage je napisao/la:Gleda li ko od vas Honduras i Francusku?
Danas je nemoguce bilo gledati i jednu tekmu od nervoze.
ja gledam dnevnik na FTVUnofficialpage je napisao/la:Gleda li ko od vas Honduras i Francusku?
Odlikas, sad ce biti uzivancija pratiti utakmicu a ne ove nase amatere na BHT. Ono je bruka i sramota. Valjda ce Drago makar sa pola emocija prenositi nasu utakmicu da poveca jos vise ugodjaj
ybt nama u Bosni nije omoguceno gledanje na HRT-uElddar je napisao/la:Moze li neko snimati prijenos sa HRT-a, Ćosić će to razvaliti
trebalo biOtelo je napisao/la:Jel Spaho radi nas ?
Jest, sad je ovaj rek'o da bi se treb'o javit sa MarakaneKaunas je napisao/la:trebalo biOtelo je napisao/la:Jel Spaho radi nas ?
SuperLampard8 je napisao/la:Jest, sad je ovaj rek'o da bi se treb'o javit sa MarakaneKaunas je napisao/la:trebalo biOtelo je napisao/la:Jel Spaho radi nas ?
soccerfan je napisao/la:Ja ako docekam utakmicu bice uspjeh![]()
Prezivjet je necu sigurno.
![]()
I do sad sam imo tremu ali ovo danas je nepodnosljivo. Muka mi vazdan. U glavi pritisak neki. Ama pobudalih
![]()
Kuku meni
Hajmo nasiiiiiiiiiii
![]()
Srce na teren
![]()
![]()
![]()
Gledam ove francuze da mi vrijeme prode, da ne mislim, a oni ko iz inata danas odlucili odigrati najdosadniju tekmu u povijestvi fudbala
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.