Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
jarane, ako ne možemo njima pravit' kontre, onda ih ne treba pravit', je l' tako? znači ne radiš ono što ne možeš .. ako možemo, onda NE SMIJEMO praviti greške jebt .. evo Ovčina profula kontru 

Buric brani sve haha 

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Igramo zvjerski
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Vrhunska igra ako ne bude gresaka zadnjih par minuta 

Ajd jarane oladi matere ti,lupas gluposti,upravo brza igra je iznenadila Islandjane sto je i plod ovog vodstva,treba nastaviti ovako igrati,forsirati,pa sta bude,Markovica kao trenera nikad nisam volio al za ovo do sad svaka mu cast,ubio je takticki Islandjane....jarane, ako ne možemo njima pravit' kontre, onda ih ne treba pravit', je l' tako? znači ne radiš ono što ne možeš .. ako možemo, onda NE SMIJEMO praviti greške jebt .. evo Ovčina profula kontru
- alan_kardec
- Kontakt:
island munjevitu kontru ima.
samo da ne padnu u nastavku.

samo da ne padnu u nastavku.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Buric brani odlicno.
kakvi likova ovdje ima 

aaaaaaaaaaaaa +5

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ubijamo ih
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ali upravo oni to ne ocekuju, ja mislim da ih njihovim oruzjem treba pobijediti ako se da!! kakve su greske prije pravile nase repke ,ovo je milina gledati!!Chinaglia je napisao/la:jarane, ako ne možemo njima pravit' kontre, onda ih ne treba pravit', je l' tako? znači ne radiš ono što ne možeš .. ako možemo, onda NE SMIJEMO praviti greške jebt .. evo Ovčina profula kontru
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
IZDRZITE MOMCIII !!!!
- alan_kardec
- Kontakt:
Nestvarno prvo poluvrijeme.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nevjerovatno! Pet, okruglo pet!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
+5 na poluvremnu, fantasticna igra

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Braaavo ! 5 razlike :O
Samo zajedno!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Yebi ne vadi
Ovo se zove igra srcem, svaka im cast ovo sto su uradili je dostojno svake hvale
Veceras neka nasi fudbaleri ovako srcano odigraju protiv Argentine, rezultat ne bi trebao izostati.

Ovo se zove igra srcem, svaka im cast ovo sto su uradili je dostojno svake hvale

Veceras neka nasi fudbaleri ovako srcano odigraju protiv Argentine, rezultat ne bi trebao izostati.
ZZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.