Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Igraju 3 košarkaša Partizana protiv 5 Zvezdinih. 

Jesu to nastavili utakmicu?Willy je napisao/la:Igraju 3 košarkaša Partizana protiv 5 Zvezdinih.

Nikad ovo prije nisam gledao, 3 protiv 5. I drži se Partizan ravnopravno.Krokodil je napisao/la:Jesu to nastavili utakmicu?Willy je napisao/la:Igraju 3 košarkaša Partizana protiv 5 Zvezdinih.![]()

Smanjili su Zvezdin broj igrača na 4.
Katić dobio 5 ličnu.
Ja ludila tekme

Ja ludila tekme

tako je ispalo jbg tko je očekivao ovako loše izdanje urugvaja a ovako dobru kostariku kojoj svaka častnoviclan je napisao/la:brao za golovezgmiky je napisao/la:Urugvaj-Kostarika 2+ 1p 2.90
Urugvaj-Kostarika 4+ 3.45
Kostarika na otvaranju igra sa jakim Urugvajem koji bi im realno trebao utrpati tri-četiri komada, možda i oni zabiju jedan, tako da ovo po meni prolazi sigurno, uplata jaka
Cavani daje 2 ili više 7.50
malo inverzije![]()
"Urugvaj na otvaranju igra sa jakom Kostarikom koja bi im realno trebala utrpati tri-četiri komada, možda i oni zabiju jedan, tako da ovo po meni prolazi sigurno, uplata jaka"
Engleska - Italija > 2/2 .. po meni 

- GazijaKalesija
- Kontakt:
Jučer dva prelaza, da li Bosna ide danas iz 2 u 1? 

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
ekvadorci bravo za prvo poluvrijeme,, hvala vam punoooo
Ajde jos x na kraju i puni plijen

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
I meni treba X na kraju .. ili barem 2 gola Švicarskegonzales je napisao/la:ekvadorci bravo za prvo poluvrijeme,, hvala vam punoooo![]()
![]()

taman ide to u X, mislio sam da bude X/X ali izgleda da bude 1/X vidjet ćemogonzales je napisao/la:ekvadorci bravo za prvo poluvrijeme,, hvala vam punoooo![]()
![]()
ajmo drmkane po izjednačenje
dugo sam razmisljao iz 2/x,, al sam razdvojio,, tako da sam vec prosao jedan tiket,,
ide ovdje 1:1
ide ovdje 1:1

A u pm koji prelazi do sad na svjetskom, samo to treba igrat izgleda
smeća jedna švicarska smrdljiva, da su vam bar zadnji bodovi na prvenstvu a Seferoviću zadnji bio u karijeri nabijem ga na onu stvar usranu, smrad jedan i **** švicarska fuj
Jao kako deremo Island.
Poluvrijeme 10:15
Treba nam nerijeseno za prolaz na SP 2015 (Katar).

Poluvrijeme 10:15
Treba nam nerijeseno za prolaz na SP 2015 (Katar).

COOL SIGNATURE
U zadnjim sekundama ode lova iz dzepa,, jao,,jaozgmiky je napisao/la:smeća jedna švicarska smrdljiva, da su vam bar zadnji bodovi na prvenstvu a Seferoviću zadnji bio u karijeri nabijem ga na onu stvar usranu, smrad jedan i **** švicarska fuj
jbg tako je to, samo daj nek nekad tako legnu pare a ne ovako samo ii izbijegonzales je napisao/la:U zadnjim sekundama ode lova iz dzepa,, jao,,jaozgmiky je napisao/la:smeća jedna švicarska smrdljiva, da su vam bar zadnji bodovi na prvenstvu a Seferoviću zadnji bio u karijeri nabijem ga na onu stvar usranu, smrad jedan i **** švicarska fuj
znale su i lijegati,,sto jest, jest,, ako se sjecas montpeillera kad zavrsi 4:4zgmiky je napisao/la:jbg tako je to, samo daj nek nekad tako legnu pare a ne ovako samo ii izbijegonzales je napisao/la:U zadnjim sekundama ode lova iz dzepa,, jao,,jaozgmiky je napisao/la:smeća jedna švicarska smrdljiva, da su vam bar zadnji bodovi na prvenstvu a Seferoviću zadnji bio u karijeri nabijem ga na onu stvar usranu, smrad jedan i **** švicarska fuj
ne znam govorim u svoje ime
meni se nikad tako nešto nije desilo, uvijek sam gubio u zadnjim minutama

ajde Reykjavik golovi

ONO KAD PADNES FRANCUZE P2+ 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.