Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Komentarora i govana dva gola dajemo a ono nista
Idemoooooooo!!!!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Bravo momci. Za sad ovo fenomenalno izgelda.
PONOSAN SAM

PONOSAN SAM

svaka cast momci,samo ovako nastavite

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ako se Island ne digne nakon time outa u narednih 10min mozemo otici na +5 prije poluvremena sto bi bilo odlicno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Ne loše , 4 razlike za sad ... Samo smanjiti ove greške kod pokušaja kontri i to je to
Burić i Prce

Burić i Prce

daj molim te , slusas Demirovica i ti isto ponavljas, Markovic ocigledno zna sta radi, ne trazite dlaku u jajetu!!Chinaglia je napisao/la:daj jebote, loše su nam kontre, pod hitno to popravit', ili jednostavno stati, ne srljati
IDEMO BIJELIIIIIIIIIIIIIIIIIII
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- sigurnoable
- Kontakt:
Moje Sarajevo kakve vi momke niste isli podrzati.

divnooo 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Nerminovic
- Kontakt:
pa da li je moguce
idemo momci ajmo
idemo momci ajmo

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ovo ne izgleda dobro

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
kakva bolan dlaka u jajetu, golovi iz kontri su najlakši golovi i kontre se MORAJU iskorištavati .. ova tekma će biti u gol-dva, zbog toga, takve šanse se MORAJU iskorištavativrebac86 je napisao/la:daj molim te , slusas Demirovica i ti isto ponavljas, Markovic ocigledno zna sta radi, ne trazite dlaku u jajetu!Chinaglia je napisao/la:daj jebote, loše su nam kontre, pod hitno to popravit', ili jednostavno stati, ne srljati
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Samo da ova madjarska stoka od sudija ne usere. Idemoooooo BiH

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
+5

15.10.2013.
- alan_kardec
- Kontakt:
Otelo je napisao/la:Ovo ne izgleda dobro![]()
šta ne izgleda dobro? Burić upravo odbranio penal, 7-11 rezultat. Samo da ne padnu u nastavku.
evo link
http://cdnx.livetv.sx/webplayer.php?t=i ... =225&si=13
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Gaziii Bosnooo gaziiii
Divan pocetak divnog dana, samo nek izdrze ovi hrabri momci

Divan pocetak divnog dana, samo nek izdrze ovi hrabri momci
PU OVCINA IZDAJNICE JEDAN
Zadnja izmjena: BABADZO, dana/u 15 jun 2014, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ma mislio sam na ozljedu Karacica kad su ga nosili vani.alan_kardec je napisao/la:Otelo je napisao/la:Ovo ne izgleda dobro![]()
šta ne izgleda dobro? Burić upravo odbranio penal, 7-11 rezultat. Samo da ne padnu u nastavku.
evo link
http://cdnx.livetv.sx/webplayer.php?t=i ... =225&si=13
A na terenu smo odlicni.
BAS JE PROTIV ISLANDA LAKO KONTRE TRCATI!!!Chinaglia je napisao/la:kakva bolan dlaka u jajetu, golovi iz kontri su najlakši golovi i kontre se MORAJU iskorištavati .. ova tekma će biti u gol-dva, zbog toga, takve šanse se MORAJU iskorištavativrebac86 je napisao/la:daj molim te , slusas Demirovica i ti isto ponavljas, Markovic ocigledno zna sta radi, ne trazite dlaku u jajetu!Chinaglia je napisao/la:daj jebote, loše su nam kontre, pod hitno to popravit', ili jednostavno stati, ne srljati
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.