ma ne, sad nesto gledam tabelu, moze lyon vrlo lahko da ostane bez lige prvaka za iducu godinu, pobjeda im sutra samo igra, jos sad kako su dobili reala poraslo samopouzdanje... a uzvrat sa realom je tek za dvije sedmice ako se ne varam

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
savjetujem ti da zaobidjes larisuMont0 je napisao/la:Radi ova tema kao drzava
Fiorentina 3+, Larisa 1, Bari 1, i Celta 1 (napokon?) cu ja isforsirati danasVrlo vjerovatno da ubacim i Reala i Club Brugge, mislim da je vrijeme da neko skine skalp Standardu
mislim da larisa i pantrakikos igraju 3 za 3 ...i u svim dosadasnjim duelima gost je pobjedio ...nekako mi sve baca na 2...juce se slicna stvar desila sa torinom...tu sam se zayebao ali danas necuMont0 je napisao/la:Hvala. Zasto?![]()
Igram zadnja dva ili tri kola protiv ovih davljenika, i nisu imali boda dok nisam poceo igrati protiv njih, Tita miPrvo protiv Ergotelisa pobjeda, pa okrenuse i Arisa, cudo jedno .. Ne mislis valjda da ih zato zaobidjem?
Ko spominje padove kvota, evo ti dva enormno velika pada za danasGrcka druga liga, Asteras - Kalamata i Urugvajska, Fenix - Defensor, ...
haha... ma ja to pratim uveliko baMont0 je napisao/la:Haha, to majstore, ja konto ja najludji sto se statistike tice..
Definitivno ga ne igram, pa kad bi i pobjedio tri razlikeHvala jos jednom
hahahhaha..pa jbg bolje je kad znas sta ne treba igrati...lakse jeMont0 je napisao/la:Nemoj vise pisati na ovoj temi, necu imati sta odigrati
hahaha...dojavaMont0 je napisao/la:Atletico Madrid x, tako mi kaze moj izvor, wahahaha, evo me kao Harry, imam i izvor jbt![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.