Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ne Madjarska, zlatna kanta je zove Gulas liga u duhu svojih doskocica sa Han Pijeska.gringobih je napisao/la:Na ovoj temi se vidi sva raskos Bosanskog dupelistva...
Madjarska liga itd![]()
Principatus je napisao/la:Vedad bio si brzi od mene.![]()
Stvarn svaka cast na nacinu razmisljanja. Nema treme, u svakoj utakmici od nule i sve od sebe dati. Koliko god da ga novinari i navijaci hvale, vidi se da je momak pametan i da ostaje cvrsto na zemlji.
Drzak je malac, svidja mi se ovo.Vedad87 je napisao/la:Intervju na sportsport![]()
Kako samo pametno priča, nevjerovatno. Dvije stvari su me baš dojmile (parafraziram9 - Nema veze što sam odigrao odlično prijateljske, sad se tek trebam pokazati, jer svaka utakmica se kreće od nulePripremam se psihički i gledam neke kasete (možda je mislio utakmice Argentine)
![]()
ja se bojim d ane odbije crveni il ne skrivi neki faul za slobodni eventualni gol mogu mislit ovdje pljuvanja al ne mogu naši Bosancerosi bez dizanja napravise od njega Yayu TureaNoName je napisao/la:Polako
Ma nebi bilo toliko pljuvanja jer nas narod nekoga kad zgotivi njemu je se u stanju sve oprostitzgembo89 je napisao/la:ja se bojim d ane odbije crveni il ne skrivi neki faul za slobodni eventualni gol mogu mislit ovdje pljuvanja al ne mogu naši Bosancerosi bez dizanja napravise od njega Yayu TureaNoName je napisao/la:Polako
Kako nemas rijeci, a ostavio komentar od 16 rijeciVirtu4l je napisao/la:Ovaj dečko me iz dana u dan impresionira svojom mirnoćom, pametnim izjavama, čvrsto je na zemlji... stvarno nemam riječi...
Njemacka skola specijalizacija u Madjarskoj.Maturski rad iz ukusnog jela zvani gulas.bhsport je napisao/la:Ne Madjarska, zlatna kanta je zove Gulas liga u duhu svojih doskocica sa Han Pijeska.gringobih je napisao/la:Na ovoj temi se vidi sva raskos Bosanskog dupelistva...
Madjarska liga itd![]()
Decko je pravi profesionalac, njemacka skola, vidi se taj profesionalni pristup tekmi.