od njega Benzeme i Riberija ništa što hoda na 2 noge neće ostatBigBigBang je napisao/la:
Nego recite koliko Zirokopter danas zabija?Ja se kladim da ce ga zabiti u bar dvije fufare i jednog trandju ceveras.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
od njega Benzeme i Riberija ništa što hoda na 2 noge neće ostatBigBigBang je napisao/la:
Nego recite koliko Zirokopter danas zabija?Ja se kladim da ce ga zabiti u bar dvije fufare i jednog trandju ceveras.
link?Dennis je napisao/la:Menadzer je sve opovrgnuo
nije pouzdan ne znam kako, ali ovo su izjave menadzera. I ne znam zasto bi ovakvu vijest neko izmislioAllGunsBlazing je napisao/la:Goal.com nije pouzdan. Sto se tice novinarskih izvora to su Sky Sports(i to samo ovaj Engleski) BBC kao jos pouzdaniji od Skya i na kraju stranice klubova. Ostalo sve manje vise nije toliko pouzdano.
Mozda. Al nekako mi nerealno djeluje ta cifra od 7 milijuna funtiQUARTERBACK je napisao/la:ma cisto sumnjam @dennis da je to do uvjeravanja wengera u nesto i u nekoga, prije ce biti da su cekali da se situacija sa Sagnom rascisti, i vjervatno su rekli agentu da smiri malo situaciju i da izjavi ovo sto je izjavio vec tako da, mislim da je Aurier 99,9% naš, tamo oko 2-3. jula ocekujem zvanično da se to objelodani.
ne znam koji ce nam k chambers. Lik se nije ni u sotonu dokazo. Ako on jedini dodje zbljuvat cu serambo16 je napisao/la:prije će doć Coleman ili Chambers nego Aurier...al' bilo ko od njih trojice,i bit će dobro
Pa nemaju ga sta vracati. On je Arsenalov igrac na posudbi cija posudba je istekla i vraca se poslije svjetskog u London. Mislim da ce predsezona biti krucijalna za njegovo pokazivanje i ostanak.sarajlija je napisao/la:Gledam sinoc on Cambela onaj decko je strasan za svoje godine, vratite ga gunnersi podhitno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.