FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Napokon pocinje tjeranja balvana koji su zalutali u Inter

Znas li koji je sljedeci? 
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
arminz je napisao/la:Znas li koji je sljedeci?
U vezi Biabianiya se usutilo sve, nadam se da nema nista od toga i da cemo ipal Cercija gledati u nasem dresu..
Izgleda da ce novi igrac Intera bit Tommaso Berni..istice mu ugovor, do sad je bio u Torinu, ima 31. godinu i dovodimo ga za treceg golmana..valjda je bio clan naseg omladinskog tima tako da ima status Home Grown..ja za njeg nikad cuo nisam
Da hoce ovo za M'Vilu zavrsit, da se ne sikiram oko DM-a vise
Da hoce ovo za M'Vilu zavrsit, da se ne sikiram oko DM-a vise
Po Jovetica iz Fiorentine bih pristao i pjeske da ga dovedem, ali ovaj iz City-ja jednostavno nije ni sjenka onog majstora. Ista stvar i sa Lamelom.
Mazzari zeli Aronicu.
Mazzari zeli Aronicu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Neka je sretan PRINCU !!!

Nece da mi ocita video pa evo link :
" onclick="window.open(this.href);return false;
momak sa brojem 10 je Paulino De La Fuente

Nece da mi ocita video pa evo link :
" onclick="window.open(this.href);return false;
momak sa brojem 10 je Paulino De La Fuente
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
http://www.fcinter1908.it/in-evidenza/s ... ter-115729" onclick="window.open(this.href);return false;
Hahahahahah zanimljivo.
Dresovi su ruzni i nadam se da ipak nisu sluzbeni.
Hahahahahah zanimljivo.
Dresovi su ruzni i nadam se da ipak nisu sluzbeni.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Dresovi su
koje bi ludilo bilo izbacit plavu boju, nije dosta sto su je vec potamnili da se skoro i ne vidi
Vidi Santona kuje, ako je ovo tacno
Vidi Santona kuje, ako je ovo tacno
FINAL EIGHT: INTER DOMINATE JUVENTUS 6-0
http://www.inter.it/en/news/45788" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.inter.it/en/news/45788" onclick="window.open(this.href);return false;
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
dobro je sto se neki nasi igraci nalaze na radaru jakih klubova, kova, icardi, ricky, guarin, to im dize cjenu a i u ocima protivnika rastu, od navedenih najvise bi volio da ode guarin, rickyu dati polsezonu ako se ne pokaze prodaja, kovu nikad nebi prodao, icardi kako se spominje za lukakua bi dao, japanca sutnuti pod hitno. ekipa u kojoj on bude standardan nikad nista nece osvojiti, jonatana isto nabiti ili na klupu sa minimalnom platom. kad sam vidio neke anonimuse na svjetskom kako se probijaju po bokovima to je cudo u odnosu na nas otpad
Nakon utakmice Argentina : BiH skauti Intera prosli najadekvatnije rijesenje za DMF. Nije skup, a kvalitetan je dovoljno da nosi boje našeg kluba.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Nazalost oni su glupi da njega dovedu!!!h1a2s3o je napisao/la:Nakon utakmice Argentina : BiH skauti Intera prosli najadekvatnije rijesenje za DMF. Nije skup, a kvalitetan je dovoljno da nosi boje našeg kluba.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Po meni on je ono sto mi trazimo. Nije puno skup, maximalno 5 mil. A sjajan mladi DMF koji ce sigurno uz dobru obradu izrasti u WC igrača.vrebac86 je napisao/la:Nazalost oni su glupi da njega dovedu!!!h1a2s3o je napisao/la:Nakon utakmice Argentina : BiH skauti Intera prosli najadekvatnije rijesenje za DMF. Nije skup, a kvalitetan je dovoljno da nosi boje našeg kluba.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- Interista02
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kakvog mi igrača imamo, i kako smo ga samo jeftino dobili. Kad se samo sjetim onih priča kad je dolazio, koji će nam k.. , kloc obični itd.
Rodrigo majsotre !
Kakvog mi igrača imamo, i kako smo ga samo jeftino dobili. Kad se samo sjetim onih priča kad je dolazio, koji će nam k.. , kloc obični itd.
Rodrigo majsotre !
Ovaj raspali Taider i u reprezentaciji najlosiji igrac 
Dobar je Taider.Svakako ga ne bi davao za nikakve MVille.Nek salju Goluba Zdravka.
Kuha se nesto oko Jovetica, navodno posudba sa pravom otkupa. Nije odigra bas neku bajnu sezonu pa je cijena vjerojatno pala ali ja bi volia da ga dovedemo, ako bi ga zaobisle ozljede bio bi pravo pojacanje.
Po svemu sudeci M'vila je novi igrac Intera
Po svemu sudeci M'vila je novi igrac Intera
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Nema od Jovetica nista,a evo M'Vila u Milanu : "Sono qui per l'Inter"
http://www.fcinter1908.it/copertina/m-v ... sso-115997" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcinter1908.it/copertina/m-v ... sso-115997" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.