GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 11 jun 2014, 19:45

blazer13 je napisao/la:Istina, al dok ovi ne pocnu jace pritiskat nemaju ni potrebe
ZZD vec godinama pritisce.Obični građani rade posao ovih na pozicijama tako da izjavit kako trebaju jače pritisnut... :silent:

Doha:
slika
Brazil:
slika

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 11 jun 2014, 20:50

Ovo isto ono u Srbiji sto su radili Partizan ne da titulu Zvezda ceka titulu

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 12 jun 2014, 00:33

Inace kao sto rekoh prije god dana otprilike prije ce Jovanovic dobiti otkaz nego sto ce Mamic otici :kafa: . Sve je po starom neki tamo ped.ercici zele Mamicev odlazak ali srecom za klub nikako da otidje :urnebes:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 jun 2014, 00:52

75 tisuca potpisalo peticiju :wink:

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 12 jun 2014, 01:55

Odlaskom Mamića hrvatski nogomet će potpisat sudbinu bosanskog,ako ne i gore

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 12 jun 2014, 13:33

SiamoNoi je napisao/la:75 tisuca potpisalo peticiju :wink:
Slabo...

S obzirom na ratno profiterstvo, ciganluk, šurovanje s Četnicima, nesposobnost, kriminal, korupciju, itd. više ljudi mora potpisati za izbore.

Nije valjda samo toliko ljudi osvješteno...

Sve ispod 150k - moj osobni poraz!

A i gajba piva je u igri... :geek:

P.S. kome trebaju blokovi da popisuje u svom mjestu, nek mi se javi. Šaljem u PDF-u, potrebno je samo isprintati u A3 formatu...

Idemo dalje...
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 12 jun 2014, 15:23

Cisto informativno jer vodite neku statistiku koliko od tih potpisa je stvarno simpatizera dinama, a koliko simpatizera ostalih kubova jer po meni je nepravedno da za izbore potpisuje neki navijac Hajduka ili neki Nuno Gomes koji zna o Dinamu koliko i ja o Maritimu :)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 jun 2014, 15:28

bazero je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:75 tisuca potpisalo peticiju :wink:
Slabo...
Za sada.Vidjet cemo koliko ce na kraju ispast.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 12 jun 2014, 15:46

Insect_terminator je napisao/la:Cisto informativno jer vodite neku statistiku koliko od tih potpisa je stvarno simpatizera dinama, a koliko simpatizera ostalih kubova jer po meni je nepravedno da za izbore potpisuje neki navijac Hajduka ili neki Nuno Gomes koji zna o Dinamu koliko i ja o Maritimu :)
Zašto neko mora biti dinamovac da bi potpisao PETICIJU(!) jer ne želi da, klub kojeg npr. on financira, posluje netransparentno, protivno Statutu i Zakonu?

Moraš li ti biti stanovnik Afrike da bi potpisao peticiju po kojoj se zalažeš za smanjenje siromaštva na tom području?

Ako ti je toliko stalo do mišljenja dinamovaca o četniku, zalaži se za izbore, pa ćeš saznati...
Ustvari, saznat ćeš, bez obzira hoćeš li se zalagati :(
EDIT: Nuno Gomes zna o Dinamu više nego ti.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 12 jun 2014, 16:36

bazero je napisao/la:
Insect_terminator je napisao/la:Cisto informativno jer vodite neku statistiku koliko od tih potpisa je stvarno simpatizera dinama, a koliko simpatizera ostalih kubova jer po meni je nepravedno da za izbore potpisuje neki navijac Hajduka ili neki Nuno Gomes koji zna o Dinamu koliko i ja o Maritimu :)
Zašto neko mora biti dinamovac da bi potpisao PETICIJU(!) jer ne želi da, klub kojeg npr. on financira, posluje netransparentno, protivno Statutu i Zakonu?

Moraš li ti biti stanovnik Afrike da bi potpisao peticiju po kojoj se zalažeš za smanjenje siromaštva na tom području?

Ako ti je toliko stalo do mišljenja dinamovaca o četniku, zalaži se za izbore, pa ćeš saznati...
Ustvari, saznat ćeš, bez obzira hoćeš li se zalagati :(
EDIT: Nuno Gomes zna o Dinamu više nego ti.
Zato sto peticija kaze citiram " stoga svojim potpisom tražim da se svim članovima dinama, poštujući načelo jedan član jedan glas, omogući biranje uprave koja će voditi klub.", pa se pitam da li se vodi neka statistika koliko potpisa dolazi iz kojeg djela hrvatske i svijeta. Jos jedanput napominjem da je nepravedno da se o tome ocituju navijaci drugih klubova ili igraci koji ne mogu pronaci Zagreb na mapi svijeta ali to je samo moje misljenje ;)
A ti i dalje smatraj da je to isto kao sto se zalazes za isprazne fraze tipa smanjenje siromastva u Africi koje koriste uglavnom misice na natjecanju za miss universe :urnebes:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 jun 2014, 16:46

Malo se slazem s Insectom

Ja potpisah ovu peticiju, al mislim da je ona samo simbolicna podrska, nista drugo, od nje nece biti bas nikakve koristi. Ne znam koliko Dinamo ima tocno clanova, al recimo da ih ima 10.000 i mislim da bi bio puno veci efekt da od tih 10.000 skupe 7-8.000 potpisa i da clanovi Dinama zatraze izbore i onda to odnesu Mamicu pod nos kao i nadleznim organima.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 12 jun 2014, 19:34

Insect_terminator je napisao/la:Jos jedanput napominjem da je nepravedno da se o tome ocituju navijaci drugih klubova ili igraci koji ne mogu pronaci Zagreb na mapi svijeta
Hajdukovac potpiše peticiju za izbore s ciljem micanja Glavonje, kako sutra Dinamo ne bi morao imati 3 filijale i 30 mil € godišnje da bi bio 1., a time bi i njegov Hajduk imao veće šanse biti prvak u regularnom natjecanju.

Baka Marija potpiše peticiju za izbore da se sutra u Dinamu posluje transparentno s ciljem da porez, kojim ona financira Hrvatsku i Grad Zagreb, ne završava u nečijem Bentleyu nego u razvoju mladih nogometaša.

Moj radni kolega potpiše peticiju, a Dinamo ga se ne tiče niti sekundu, ali sasvim normalnim smatra da se u jednoj udruzi građana provedu izbori po načelu jedan član jedan glas.

Kužiš... Ne moraš biti dinamovac kako bi za nešto što je normalno rekao da je - normalno. Ne moraš biti ni Brazilac da bi potpisao peticiju iz Hrvatske ili BiH s ciljem da se ne tjeraju ljudi iz domova po Riu kako bi se odigralo pišljivo Svjetsko. Niti moraš bit silovan od homića da bi sutra potpisao referendum ''U ime obitelji'', niti moraš biti Sirijac da bi potpisao peticiju u HR s ciljem da tamo zaustaviš rat.

Niti moraš bit Einstein da bi ovo gore shvatio.

Možda ovih 100-200 k potpisa nisu mjerodavni pokazatelj mišljenja dinamovaca o sadašnjem stanju u Dinamu. Mjerodavni su jedino i isključivo izbori za koje se zalažemo 4 godine, a ti mi nakon tih 4 godine ovdje imaš obraza pričat o nekoj nepravdi!

Dakle, ČLANOVI samog kluba, bez Tovara, Gomesa, Dine Merlina i ostalih... Navijači Dinama, upravo oni na koje se vas dvojica pozivate!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 12 jun 2014, 19:38

Problem je u tome sto je dinamo mamiceva prcija postao dzaba peticije i da ih milion imas mislis da ce otici iz dinama grdno se varate jedino da ga ubijes al eto
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 12 jun 2014, 20:24

bazero je napisao/la: Hajdukovac potpiše peticiju za izbore s ciljem micanja Glavonje, kako sutra Dinamo ne bi morao imati 3 filijale i 30 mil € godišnje da bi bio 1., a time bi i njegov Hajduk imao veće šanse biti prvak u regularnom natjecanju.
Pa u tome je problem, nema on sta potpisivati nesto sto se tice Dinama. Onda organizirajte peticiju protiv drzave, HNS-a ili tako nesto koji je omogucio Lokomotivu da igra u HNL-u. To je kao da gradjanin Zagreba zeli odlucivati tko ce biti gradonacelnik Splita. Nema nikakve logike niti da realovac ista potpisuje sto se tice barcelone pa makar su kriminalci na vrhu, to ima da rijesava drzava a ne navijac itd. :urnebes:
bazero je napisao/la: Baka Marija potpiše peticiju za izbore da se sutra u Dinamu posluje transparentno s ciljem da porez, kojim ona financira Hrvatsku i Grad Zagreb, ne završava u nečijem Bentleyu nego u razvoju mladih nogometaša.
Baku Mariju ocito boli neka stvar za nogomet kada se zna da je sve transparentno u klubu i da su bile mnoge inspekcije s ciljem da nadju nepravilnosti. Pokazalo se bezuspjesno :cool:
bazero je napisao/la: Moj radni kolega potpiše peticiju, a Dinamo ga se ne tiče niti sekundu, ali sasvim normalnim smatra da se u jednoj udruzi građana provedu izbori po načelu jedan član jedan glas.
Pa ta udruga postoji dugi niz godina i dosada se nitko nije bunio po tom pitanju :kafa:

bazero je napisao/la: Kužiš...
Kužim, i smatram da je ova peticija retardirana kao sto je bilo retardirano kampiranje ispred stadiona :beba:

A sada idemo uzivat u nadam se pobjedi kockastih ..... nadam se da ce neka dinamova legenda presuditi bilo da se radi o Corluki, Lovrenu, Schifi, Vrsaljku, Sammiru, Silvi, Olicu, Modricu, Kovacicu, Brozovicu, Badelju, Mandjukicu, Pranjicu .... jbt cijeli Dinamo je reprezentacija toliko se lose radi u tom klubu :tralala:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 13 jun 2014, 08:48

Insect_terminator je napisao/la:To je kao da gradjanin Zagreba zeli odlucivati tko ce biti gradonacelnik Splita.
Ne mora odlučivati. Može potpisati peticiju ;)
Za gradonačelnika će odlučivati građani Splita, baš kao što će upravu Dinama birati članovi Dinama. Peticiju i za jedno i za drugo ima pravo potpisati tko god želi i njegov potpis nije manje vrijedan od mog, kao vlasnika Dinama.
Insect_terminator je napisao/la:bile mnoge inspekcije s ciljem da nadju nepravilnosti. Pokazalo se bezuspjesno
Baki zasvrbila pica, ne je*e ni inspekcije, nit išta. Ona si je umislila da je 15 lipa od jutrošnjeg kruha završilo u aluminijskim felgama nekog čobana i iskoristila je svoje pravo i potpisala peticiju kako bi tih 15 lipa idući put završilo u omladinskom pogonu Dinama da njen unuk Jura ima bolje uvjete na treningu.

Puca joj klinac za zakone i inspekcije, baš kao što je i meni pucao kad sam npr. potpisao peticiju protiv Cecinog koncerta u BiH, iako joj to niti jedan zakon, ministar, inspekcije nisu zabranili. Digo mi se racku.
Insect_terminator je napisao/la:Pa ta udruga postoji dugi niz godina i dosada se nitko nije bunio po tom pitanju
Kakve to veze ima?

Ova generacija navijača se odlučila izboriti za demokratski klub. To što generacija iz 2003. nije tako razmišljala, nije nikakav pokazatelj koliko je to ispravno.

Ako tvoj stari ima dijete debila, ne mora značiti da ti nemaš pravo na normalno dijete, jel tako?
Insect_terminator je napisao/la:Dinamo je reprezentacija toliko se lose radi u tom klubu
Šta sad... više nije mjerilo Liga prvaka ili Europa liga? Ni rezultati u domaćem nogometu nisu mjerilo od kad ne možete ni kup osvojiti? Ni posjeta na tribinama nije mjerilo?

Kako su vam kriteriji niski... Ali naviknuti ste, pa razumijem da se i prolazak u EL predstavlja kao uspjeh. Kad imaš glupog sina, uspjeh je kad dobije 2 iz engleskog, bez obzira što njegovi vršnjaci dobijaju 4 i 5.

@Hordaš, i sam sam mislio da je debila trebalo poslati na urgentnu još u Temišvaru, ali cilj nije njega maknuti nego VRATITI DINAMO i postaviti ga na zdrave noge. Za to je potrebno puno više od micanja četnika.

Odabrao se častan i navijački put. S njim će se i dobit ovaj rat.

Pobjeda će biti slađa ;)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 jun 2014, 11:41

bazero je napisao/la:Baka Marija potpiše peticiju za izbore da se sutra u Dinamu posluje transparentno s ciljem da porez, kojim ona financira Hrvatsku i Grad Zagreb, ne završava u nečijem Bentleyu nego u razvoju mladih nogometaša.
Točnije baka Danica :tokralju:
slika

Mostar
slika
Čapljina
slika
Jordan
slika
Pariz
slika
slika
Brazil
slika
slika
slika
slika
slika
Ajla Tomljanović:
slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 jun 2014, 16:48

slika

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 13 jun 2014, 20:38

slika

Kad ti se repka i bazira na kriminalu, korupciji, otimačini - za očekivati je da ti se to nekad negdje vrati. Šteta što je bilo preko leđa igrača...

[youtube][/youtube]

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 jun 2014, 11:45

U Sloveniji na pripremama:
Dinamo - Rostov
Dinamo - Maccabi TA
DInamo - Petrolul
Dinamo - Slavija Pleternica

Sa zidovima bi trebalo biti zanimljivo. Oni su jedan od potencijalnih protivnika u play offu ukoliko Dinama pomazi sreca i ispadnu dva nositelja, pa da Dinamo uleti :mrgreen:

Popis igrača za nadolazeću sezonu: Ježina, Jajalo, Mikulić, Šimunić, Šimunović, Pinto, Ademi, Antolić, Machado, Pavičić, Pivarić, Leko, Capan, Ibanez, Sigali, Radonjić, Pjaca, Hodžić, Biljan, Addy, Taravel, Husejinović, Fernandes, Soudani, Čop, Brozović, Fiolić, Knežević, Mamić, Ćorić.

Ovi boldani su prosli Dinamove omladinske selekcije ili barem jedan dio njih. Ako Bog da da ih je svake sezone sve vise :mrgreen:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 16 jun 2014, 09:45

Video iz Zaprešića:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Folka:
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 3590_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Koliko moraš biti nesposoban da, pored takvog navijačkog i igračkog potencija dovedeš klub do toga da bude kanta za nabijanje u Europi i da titule slavi pred 100 ljudi?! :o

Četnik je postao mjerna jedinica za nesposobnost.

EDIT: Danas se navršilo godinu dana od kako nas je napustio Josip Kuže. Jedan od rijetkih koji je kužio... Uno di Noi

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.