BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Trenutno je 1:1. Barrios strijelac. Nakon sto je Marica promasio penal za Stuttgart kazna je stigla....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kuzmanović ušao, Kuzmanović zabio.
2:1 za Stuttgart.
2:1 za Stuttgart.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
Dobice ovo Stuttgart...trenutno 4-1.Nije bas moralo ovako zavrsiti ali eto-morala se ova serija nekada zavrsiti.
Posebno mi je krivo zbog prvog gola koji je bio u stilu Maradone ali valjda ce se vratiti ovo u sljedecim kolima...
Pogrebniak mi je danas definitivno postao mrzak igrac...od gola rukom,do bezbroj simuliranja,jedan zuti je dobio a trebao je lagano i u svlacionicu
Posebno mi je krivo zbog prvog gola koji je bio u stilu Maradone ali valjda ce se vratiti ovo u sljedecim kolima...
Pogrebniak mi je danas definitivno postao mrzak igrac...od gola rukom,do bezbroj simuliranja,jedan zuti je dobio a trebao je lagano i u svlacionicu
Impresivna serija, ali poraz od Stuttgarta je malo zabolio, ipak 4: je veliki rezultat. Nema to veze, bolje je jednu izgubiti 4:1, nego četri utakmice po 1:0. BvB , kao i Schalke opet onaj stari , dobri.
Korado je napisao/la:Nadam se da cete Eintrahtu zadati lekciju i zadacu kakvu je vam Stuttgart, ali iskreno navijacu za Eintraht u tom duelu, jer ako Eintraht pobjedi, mi isto, mi smo na četvrtom mjestu...
Protiv Eintracht-a samo pobjeda dolazi u pitanje,posebno poslije pobjede Werdera sinoc protiv Herte.Nismo primili gol kuci vise od 10 sati pa nadam se da ce se taj niz nastaviti iako Eintracht igra sasvim solidno ove sezone...a i ja cu navijati za Keln danas iako mi je Hsv puno drazi od njih

Ruku na srce mora se reci i priznati da je bila zasluzena pobjeda Frankfurta. Odigrali su odlicnu utakmicu i napali Dortmund od prve minute, i stvarali odlicne prilike. Ja licno ne znam kako Klopp nije uvidio da u odbrani igraju veliki rizik s postavljanjm ofsajd zamke, znalo se da jednom ta taktika u toku 90.minuta nece upaliti. Krivac za ovaj poraz po meni je Patrick Owomoyela, koji je u par navrata pustio Altintopa da pobjegne i sva srece pa je Zeigler spasio, a kod prvog gola je Koelhera samo ispratio pogledom, a treci gol je pripremio na jedan vrhunski nacin Meieru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nakon sjajne serije i dva uzastopna poraza. Neočekivano, ali ipak je Eintracht bio bolji upravo za taj jedan gol. Barrios opet zabio, paklen napadač , nema šta .
amerosm je napisao/la:Ruku na srce mora se reci i priznati da je bila zasluzena pobjeda Frankfurta. Odigrali su odlicnu utakmicu i napali Dortmund od prve minute, i stvarali odlicne prilike. Ja licno ne znam kako Klopp nije uvidio da u odbrani igraju veliki rizik s postavljanjm ofsajd zamke, znalo se da jednom ta taktika u toku 90.minuta nece upaliti. Krivac za ovaj poraz po meni je Patrick Owomoyela, koji je u par navrata pustio Altintopa da pobjegne i sva srece pa je Zeigler spasio, a kod prvog gola je Koelhera samo ispratio pogledom, a treci gol je pripremio na jedan vrhunski nacin Meieru.
Moglo se i drugacije zavrsiti ali slazem se da je zasluzen poraz BvB-a...defanzivno mozda i najslabiji mec ove sezone...Owomoyela ubjedljivo najslabija partija u dresu Dortmund-a...steta za ovaj poraz,najgore od svega je sto slijedi mec sa Bayerom u gostima tako da ce se Werder i ostali vjerovatno pribliziti toj petoj poziciji
Teško gostovanje sutra, adnane sta ti očekuješ protiv Bayerna koji se bori za lidersku poziciju. Ja lično mislim da će BVB biti poražen u ovoj tekmi, al eto, samo da se neobrukaju!
fantaki je napisao/la:Teško gostovanje sutra, adnane sta ti očekuješ protiv Bayerna koji se bori za lidersku poziciju. Ja lično mislim da će BVB biti poražen u ovoj tekmi, al eto, samo da se neobrukaju!
Realno je ocekivati poraz...Bayern je u odlicnoj formi a i da nisu oni nekako uvijek svoje najbolje meceve igraju upravo protiv Dortmunda tako da se i ne nadam previse...mislim da tamo nismo dobili od 92.-e.
Mislim da ce ta tradicija da se produzi, mada bi volio da BVB uzme...
Izgubi BvB u Minhenu(trenutno 3-1)...nisam imao priliku da gledam ali vjerujem da Bayern zasluzeno vodi...poveli smo golom Zidana ali ipak je Bayern klasa vise,ne samo za BvB...raduje me poraz Stuttgarta danas ali ne i pobjeda Werdera iako sam uvjeren da ce i sestoplasirani ici u ligu uefa...
nadam se da ce BvB izboriti euro ligu..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Casno se borili i casno izgubili. Ali ste stvarno bili dosadni, odavno niste onako dobro i cvrsto igrali. Respect za danasnju predstavu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Saurman je napisao/la:nadam se da ce BvB izboriti euro ligu..
Pa realno je da cemo i uspjeti...posebno ako i sestoplasirani bude isao u ligu uefa...onda bi nam najveci protivnici bili Franfkfurt,Hoffenheim i Stuttgart.Mi smo vec igrali sa Bayern-om,Stuttgartom i hamburgom tako da imamo laksi raspored do kraja a i vise bodova trenutno
P.S. Nisam licno vidio ali sad citam da je drugi i treci gol bayerna bio neregularan??? navodno drugi gol nije sviran faul za bvb a treci gol je offside

I drugi gol od Robena mislim da je iz Ofssajda,inace Borusia odigrala dosta dobro uz malo srece mogli su i do kojeg bodaadnan24 je napisao/la:Saurman je napisao/la:nadam se da ce BvB izboriti euro ligu..
Pa realno je da cemo i uspjeti...posebno ako i sestoplasirani bude isao u ligu uefa...onda bi nam najveci protivnici bili Franfkfurt,Hoffenheim i Stuttgart.Mi smo vec igrali sa Bayern-om,Stuttgartom i hamburgom tako da imamo laksi raspored do kraja a i vise bodova trenutno
P.S. Nisam licno vidio ali sad citam da je drugi i treci gol bayerna bio neregularan??? navodno drugi gol nije sviran faul za bvb a treci gol je offside

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Izgleda da je napkon dosao trenutak kada ce Sebastian Kehl ponovo zaigrati...ja sam i zaboravio na njega
http://www.bvb.de/?%EF%8C%ECZ%1B%E7%F4%9CYi%E7%83%9D

http://www.bvb.de/?%EF%8C%ECZ%1B%E7%F4%9CYi%E7%83%9D
Prekinut niz od 3 poraza...laganih 4-1 protiv Hannover-a...jedino lose je peti zuti karton Barriosa koji propusta derbi sa Schalke-om...
Wonderkid je napisao/la:Stvarno dobro igrate ove sezone. Ima li kakvih sansi za ligu prvaka
Ako pobjedimo sad Schalke onda je sve moguce

Naj bitnije je da smo na kraju sezone ispred Schalkea
trece mjesto kad bi BvB uzeo to bi bilo extra, mada mislim da su prezadovoljni ako zadrze 4 ili 5 mjesto 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.