Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
jarane tebi niko ne govori da ti nisi pogodio i da nisi dobio al eto, dobio si ok, drago mi je al šta ti fali uslikat i postavit listić, il preko klade stavit link... Par klikova da svima nama dokažeš da je to tako. Ja ću ti se prvi izvinut zato što ti ne vjerujem... 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Jbg brate ne dobijam svaki put,danas sam postavio tiket pa sam pao,cim sam pogledao ovu svicarske lige,postavio sam jer je kvota padala,i podjelio sa svima vama,a ne kao neki ovdje,pogode veliku kvotu tek kad mec prodje,zasto ne podjele sa svima ?????
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nemoram ja tebi stavljat tiket,ja udarim parove koje igram i postavim,jel tako,danas sam jedan tiket pao,sto tad nisi poceo pricat,a kad pogodim pocnes pljuvat,nije ti to fer,ja podjelim mec sa svima,a ne kao drugi kad pogode postave tiket,sto tad ne napadas????GunnerS je napisao/la:jarane tebi niko ne govori da ti nisi pogodio i da nisi dobio al eto, dobio si ok, drago mi je al šta ti fali uslikat i postavit listić, il preko klade stavit link... Par klikova da svima nama dokažeš da je to tako. Ja ću ti se prvi izvinut zato što ti ne vjerujem...
Pljuvat ?! Gdje sam ja tebe pljuvao ?! Ja samo kažem dok mi ne postaviš sliku svog listića ja ne vjerujem... Pola ljudi ovdje koji dobije lažu, zašto, hmm, to samo vrapci na grani znaju. Al dobro jarane, nemoj postavit, ko te tjera, ja samo govorim ako postaviš začepit češ svima nama usta koji misle da ti lažeš..
@Harry_90
Da , ne moraš se pravdati i nemoj. Ja znam da ti uvijek postavljaš parove i skoro pa uvijek i pogađaš. Sada ne znam da li ih i u stvarnopsti odigraš, ali ovako odlično pogađaš.
Mislim da ne treba čovjek da dokazuje da je dobio ili tako nešto. Kakve to veze ima ako bi uslikao listić i to podjelio isto s nama. Momak uvijek postavlja unaprijed listiš što će odigrati ili neki "sigurni" par, i često ga prođe.
Evo, ja sam danas postavljao parove, ali nisam stigao do kladionice, lijeno mi bilo ići po kiši, i srećom nisam otišao jer bi pao na svim tiketima na Bayernu.
Da , ne moraš se pravdati i nemoj. Ja znam da ti uvijek postavljaš parove i skoro pa uvijek i pogađaš. Sada ne znam da li ih i u stvarnopsti odigraš, ali ovako odlično pogađaš.
Mislim da ne treba čovjek da dokazuje da je dobio ili tako nešto. Kakve to veze ima ako bi uslikao listić i to podjelio isto s nama. Momak uvijek postavlja unaprijed listiš što će odigrati ili neki "sigurni" par, i često ga prođe.
Evo, ja sam danas postavljao parove, ali nisam stigao do kladionice, lijeno mi bilo ići po kiši, i srećom nisam otišao jer bi pao na svim tiketima na Bayernu.
Ja znam da ne lazem,a ti kako hoces,ne tjeram te da mi vjerujes,a nit me to zanima dal ces mi vjerovat 

Ma nigdje veze... Samo ti i dalje tako... Ja sam formalno tražio a nit me iskreno zanima... Ja znam da sam danas na svih 5 listića rokno i to Bayern, Hamburg, Olympiakos Cardiff i Basel hendikep

Hvala ti sto mi vjerujes,normalno da odigram parove koje postavim,ne bih djaba postavljao da ih ne igram,ko je danas odigrao svicarce,znao bih da ne lazem,al ima nekih koji ne vjeruju kao ovaj Gunners,al me ne zanimaNeutral je napisao/la:@Harry_90
Ja cu Gunners-u opet sutra stavit parove koje cu odigrat,ne garantujem da ce proci,al nekad prepisi isto kao i ja od nekog ovdje,iako ne prodju njihovi parovi,necu ljude napadat bezveze.
je li vrijeme da ovaj Leverkusen izgubi vise 

Ja sam ionak mislio da uplatim na Werdera jer je krajnje vrijeme da izgube,a to bi moglo biti protiv Werdera lijepa je kvota 2.15VFCB je napisao/la:je li vrijeme da ovaj Leverkusen izgubi vise
VFCB je napisao/la:je li vrijeme da ovaj Leverkusen izgubi vise
Kvota je povoljna, ne igra im stub odbrane

@Babilon
Daj, ko vjeruje tim glupostima.

Freiburg-Hertha 1
Real M-Villarreal (P.S.) ps1
Marseille-Nancy 1
Sochaux-Lyon 2
St.Gallen-Young Boys 2
PSV-Sparta R 1
FC Porto-Braga 1
Koeficijent: 51,56
Uplata: 5,00
Dobitak: 257,80
Real M-Villarreal (P.S.) ps1
Marseille-Nancy 1
Sochaux-Lyon 2
St.Gallen-Young Boys 2
PSV-Sparta R 1
FC Porto-Braga 1
Koeficijent: 51,56
Uplata: 5,00
Dobitak: 257,80
kvota dobra, nema sta
... samo jos nekolika para ubaciti i petaka uplatiti, ima li ko kakvi prijedloga jos
meni mirise porto na keca, 1, 85 kvota, kao i ova larisa protiv otpisanog panthrakikosa, kvota 1,40...

meni mirise porto na keca, 1, 85 kvota, kao i ova larisa protiv otpisanog panthrakikosa, kvota 1,40...
Jao, istog smo mišljenja. Werder, Porto i dodati neki NBA par i to je to. Ne znam, ako kiša pada lijeno mi u kladionici ići, ako ne pada, ne gine dan ako Bog da na građevini. 

Neutral je napisao/la:Jao, istog smo mišljenja. Werder, Porto i dodati neki NBA par i to je to. Ne znam, ako kiša pada lijeno mi u kladionici ići, ako ne pada, ne gine dan ako Bog da na građevini.
hahaha, ma i ja sam ti u poslu sutra citav dan ako ne padala kisa, zato molim Boga da pada, odigrat jedan dobar listic, zatvorit se u kucu i pratit laganini

znaci Werder, porto, Wolfsburgu cu ja 1X ne moze vise kuci gubit da ga hebes... i mislim se jos da ovu romu odigram, veceras inter kiksao imaju priliku da dodju na -5

Jao vidio sam na jednom kladionici kvota 1.10 na Realu protiv Villareala.
Imaš Fiorentinu 1.50 kvota, imaš Marseilla 1,50 kvota, a ne znam još kvote za NBA.
Imaš Fiorentinu 1.50 kvota, imaš Marseilla 1,50 kvota, a ne znam još kvote za NBA.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
evo jedan od mene za sutraa
1514 Roma-Catania ned, 15:00 1 1,35 roma u strasnoj formi
1519 Bari-AC Milan ned, 20:45 1X 1,55 milan igra LP
1543 Real M-Villarreal ned, 21:00 1 1,30 real dobija barsa dobila
1551 Sochaux-Lyon ned, 17:00 1X 1,52 lyon isto igra LP
1558 Man City-Liverpool (K.P.) ned, 16:00 kp2 1,80 navijacki
1562 Salzburg-LASK ned, 15:30 1 1,20 salzburg treba dobiti austria dobila
1570 Ajax-Vitesse ned, 14:30 1 1,20 malo navijacki nemaju neke sanse za titulu
1572 PSV-Sparta R ned, 14:30 1 1,15 borba sa twenteom za titulu
1574 Anderlecht-Mechelen ned, 18:00 1 1,20 anderleht onako beze sam ubacio
1580 FC Porto-Braga ned, 21:15 1 1,80 porto ako dobije eto ga ja mislim na - 4 benfici
na 2 km 53
pozz
1514 Roma-Catania ned, 15:00 1 1,35 roma u strasnoj formi
1519 Bari-AC Milan ned, 20:45 1X 1,55 milan igra LP
1543 Real M-Villarreal ned, 21:00 1 1,30 real dobija barsa dobila
1551 Sochaux-Lyon ned, 17:00 1X 1,52 lyon isto igra LP
1558 Man City-Liverpool (K.P.) ned, 16:00 kp2 1,80 navijacki
1562 Salzburg-LASK ned, 15:30 1 1,20 salzburg treba dobiti austria dobila
1570 Ajax-Vitesse ned, 14:30 1 1,20 malo navijacki nemaju neke sanse za titulu
1572 PSV-Sparta R ned, 14:30 1 1,15 borba sa twenteom za titulu
1574 Anderlecht-Mechelen ned, 18:00 1 1,20 anderleht onako beze sam ubacio
1580 FC Porto-Braga ned, 21:15 1 1,80 porto ako dobije eto ga ja mislim na - 4 benfici
na 2 km 53
pozz
Za zivot cijeli!
Šifra Tip Koef. Fiks Briši
Werder - Leverkusen(s.t.)
8275 1 2,45
Porto - Sp.Braga
5810 1 1,80
Sochaux - Lyon
1368 2 2,10
Larisa - Panthrakikos
5474 1 1,40
Wolfsburg - Schalke
1540 1X 1,34
Uk. koef.: 17,37
Uplata: 5 KM
Mog. dobit: 86,85 KM
Werder - Leverkusen(s.t.)
8275 1 2,45
Porto - Sp.Braga
5810 1 1,80
Sochaux - Lyon
1368 2 2,10
Larisa - Panthrakikos
5474 1 1,40
Wolfsburg - Schalke
1540 1X 1,34
Uk. koef.: 17,37
Uplata: 5 KM
Mog. dobit: 86,85 KM
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
e jbg vfcb ja lyon 1 x ti 2 hahaha sta ce ljudi sad igrati hahah
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.