Prosle godine je usao u neku ludu formu i skidao sve zivo, ove godine ni nalik tom Diegu, posebno u drugom dijelu sezone. Sve sto su mu opucali je uslo u gol.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Mozambik je napisao/la:Cuj DiegoPa zbog Diega i Benzeme smo ove godine izgubili ligu.
Prosle godine je usao u neku ludu formu i skidao sve zivo, ove godine ni nalik tom Diegu, posebno u drugom dijelu sezone. Sve sto su mu opucali je uslo u gol.
Pretpostavljam ti si u svlačionici pa znaš i tebi nemir unosiCap17an je napisao/la:Nije uopće bitno je li dobar ili nije, već da je idiot koji unosi nemir u svlačionicu.
J3boga to ne daj se tako lako iznervirat.Cap17an je napisao/la:Da, jesam.
suhi je napisao/la:
+1Consigliere je napisao/la:'Navijaci' Reala....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne shvaćam zašto je teško priznati da je Van Gaal nadigrao Brku (pa ne radi se o Papetu i Zmajevima pobogu brate), isto kao što je Brko nadigravao cijeli svijet zadnjih 6 god, tako da niko ne osporava Brku i ne pljuje ga kao što ti radiš sa Holanđanima i Van Gaalom, a Ikera koliko vidim pljuju više tvoje kolege koji navijaju za RealDzoni je napisao/la: Holandezi ce i ove godine u svom stilu da popuse kurrac to je jasno ko dan,a njihov strateg Van Gal ce okoncati svoj mandat onako kako je okoncavao u svakom vecem klubu kojeg je vodio.
Činjenica je da je on osvojio prvenstva u Španiji, Holandiji i Njemačkoj, te LP. A to kako će završiti ovaj Mundijal i sa kakvim uspjehom je posao za vidovitu Šećiru i Milana TarotaDzoni je napisao/la: A i ne vidim da sam pljuvao Van Gala ni u postu iznad,rekao sam samo cinjenice.
Suhi ti si sramota ovog pdf-a.suhi je napisao/la:Mi ovdje volimo kiksera ,za trolanje je sam kriv
Istina.rio_Ferdy88 je napisao/la:Činjenica je da je on osvojio prvenstva u Španiji, Holandiji i Njemačkoj, te LP. A to kako će završiti ovaj Mundijal i sa kakvim uspjehom je posao za vidovitu Šećiru i Milana TarotaDzoni je napisao/la: A i ne vidim da sam pljuvao Van Gala ni u postu iznad,rekao sam samo cinjenice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.