pusti ga, nije odgledao ni 3 utakmice rome ove sezone i pravi se pametan.. ipak je preče gledati real madrid, to je vjerni navijač i madriđanin.DonCorleone je napisao/la:Hajde pojasni sta je glupost da vidimo tvoje znanje? Ko prati Pjanica, zna da je mogao imati asistencija duplo vise da su igraci ispred njega bili ucinkovitiji.geoxx je napisao/la: Haj covjece ne brukaj se. Muka mi citati kakve gluposti pises.
A za Kovacica ne mozes vise reci nego da je talenat, ne znam sta te iritira toliko.
Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Glupost je to sto namjerno guras i Pjanica u ovu raspravu. Kovacic nikako nije prosjek nego jedan od najvecih talenata na svijetu. Ima plafon da postane najbolji na svojoj poziciji.DonCorleone je napisao/la:Hajde pojasni sta je glupost da vidimo tvoje znanje? Ko prati Pjanica, zna da je mogao imati asistencija duplo vise da su igraci ispred njega bili ucinkovitiji.geoxx je napisao/la: Haj covjece ne brukaj se. Muka mi citati kakve gluposti pises.
A za Kovacica ne mozes vise reci nego da je talenat, ne znam sta te iritira toliko.
Naravno da je Pjanic trenutno bolji al' bode u oci sto se on spominje u ovoj raspravi?

I ne, nije jedan od najboljih centralnih u Evropi. To 'jedan od najboljih' znaci najmanje top10.
Mire mi je drag i volim ga kao naseg reprezentativca al' de odvadi malo.
Kad se vec frljate nebitnim statistikama kao sto su "golovi i asistencije", dodacu jednu ozbiljnu koja moze nesto vise reci o Kovacicu.
A to je da Kovacic ima 90% uspesnost pasova, i to ne bi bilo nesto posebno da on nije stvorio 27 kljucnih sansi prosle sezone, neko bi rekao smesan broj, ali je momak poceo 14 puta mec kao starter, a ostalo sve sa klupe. Dakle kao rezervista, je bio jedan od kreativnijih igraca u onom jadu od Intera.
Nema potrebe porediti ga sa Pjanicem koji je dobio sansu i iskoristio je maksimalno, jednostavno ga je Garcia pustio da igra, a ovaj nije bez iskustva pa da bude "nesiguran".
Kovacic je odlican igrac, sa velikim potencijalom, koji nazalost nece moci da otvori u onoj igri Mazzarrija. U ekipi koja igra brze u tranziciji, Mateo bi bio daleko bolji. Niko ne treba ni da gleda statistiku da bi to uvideo. Fizicke predispozicije i odlican pregled igre, kao i mozak da sve to prenese na teren, zato je jedan od vecih potencijala u svetu.
Isto tako da se doda, da on nije igrac koji igra iza napadaca, vec klasican veznjak kao Modric, identican.
A to je da Kovacic ima 90% uspesnost pasova, i to ne bi bilo nesto posebno da on nije stvorio 27 kljucnih sansi prosle sezone, neko bi rekao smesan broj, ali je momak poceo 14 puta mec kao starter, a ostalo sve sa klupe. Dakle kao rezervista, je bio jedan od kreativnijih igraca u onom jadu od Intera.
Nema potrebe porediti ga sa Pjanicem koji je dobio sansu i iskoristio je maksimalno, jednostavno ga je Garcia pustio da igra, a ovaj nije bez iskustva pa da bude "nesiguran".
Kovacic je odlican igrac, sa velikim potencijalom, koji nazalost nece moci da otvori u onoj igri Mazzarrija. U ekipi koja igra brze u tranziciji, Mateo bi bio daleko bolji. Niko ne treba ni da gleda statistiku da bi to uvideo. Fizicke predispozicije i odlican pregled igre, kao i mozak da sve to prenese na teren, zato je jedan od vecih potencijala u svetu.
Isto tako da se doda, da on nije igrac koji igra iza napadaca, vec klasican veznjak kao Modric, identican.
Bujrum obrazlozi svoje tvrdnje.viKK je napisao/la:pusti ga, nije odgledao ni 3 utakmice rome ove sezone i pravi se pametan.. ipak je preče gledati real madrid, to je vjerni navijač i madriđanin.DonCorleone je napisao/la:Hajde pojasni sta je glupost da vidimo tvoje znanje? Ko prati Pjanica, zna da je mogao imati asistencija duplo vise da su igraci ispred njega bili ucinkovitiji.geoxx je napisao/la: Haj covjece ne brukaj se. Muka mi citati kakve gluposti pises.

- DonCorleone
- Kontakt:
Pjanic igra centralnog veznog a ne zadnjeg veznog u Romi. Dzabe idete na uvrede.Dennis je napisao/la:i pjanic i kovacic( 80% nastupa, nazalost zbog trenera) igraju zadnje vezne. Bosanac si i pises na nogometnom forumu i nemas pojma di pjanic igra.DonCorleone je napisao/la:Za Modrica razumijem da glavni kriterj ne smiju biti golovi i asistencije (ipak imaju bolju statistiku od Kovacica), jer igra defanzivnog veznog.
Na koga ja gubim vrijeme...
EOD
Jedino ako mislis na reprezentaciju, ali tu izuzev ove pripremne utakmice luta po citavom terenu. Dok je u Romi striktno na centru terena, a kada nema Tottija igra dosta istureno. Mozda i ja gubim vrijeme na tebe, ko zna.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 14 jun 2014, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
I luka igra centralnog veznog,sve je to isti ku*ac ,kovacic ofanzivni vezni,nema smisla porediti 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- DonCorleone
- Kontakt:
Eto Kovacic je medju najvecim talentima, i neka na tome ostane, jer vise od toga nije. A Pjanic se ovde hladno iskulirao kao prosjecan igrac (stranica ispred) a da pri tome ima bolju statistiku od Kovacica. Hvali se jedan, a drugi se omalovazava. Ti to izgleda nisi upratio nego ides radije na licne uvrede.geoxx je napisao/la: Glupost je to sto namjerno guras i Pjanica u ovu raspravu. Kovacic nikako nije prosjek nego jedan od najvecih talenata na svijetu. Ima plafon da postane najbolji na svojoj poziciji.
Naravno da je Pjanic trenutno bolji al' bode u oci sto se on spominje u ovoj raspravi?![]()
I ne, nije jedan od najboljih centralnih u Evropi. To 'jedan od najboljih' znaci najmanje top10.
Mire mi je drag i volim ga kao naseg reprezentativca al' de odvadi malo.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Smarate.......
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
u kojem gradu igraju Hrvatska - Meksiko a u kojem Brazil - Meksiko?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Manaus i FortalezaKaunas je napisao/la:u kojem gradu igraju Hrvatska - Meksiko a u kojem Brazil - Meksiko?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
sad se namece pitanje kako će Hrvati biti odmorni i spremni za te mečeve, s obzirom da te 3 utakmice igraju u 3 veoma udaljena grada 

15.10.2013.
I Kamerunci moraju putovat u Manaus, nije da je njima nesto blize. Mislim, nema tu izvlacenja nikakvog, malo vise putovanja, ali bogami ne trcis u avionu nego sjedis ako me razumijesKaunas je napisao/la:sad se namece pitanje kako će Hrvati biti odmorni i spremni za te mečeve, s obzirom da te 3 utakmice igraju u 3 veoma udaljena grada

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nema vise od 3 sata avionom da ga ****
baš takoLillard je napisao/la:I Kamerunci moraju putovat u Manaus, nije da je njima nesto blize. Mislim, nema tu izvlacenja nikakvog, malo vise putovanja, ali bogami ne trcis u avionu nego sjedis ako me razumijesKaunas je napisao/la:sad se namece pitanje kako će Hrvati biti odmorni i spremni za te mečeve, s obzirom da te 3 utakmice igraju u 3 veoma udaljena grada..

ali ipak malo se umoriš od puta, ljepše je ležat' u hotelskoj sobi

15.10.2013.
Naši su imali dan odmora više od Kamerunaca tako da nema isprike, Kamerun se jednostavno mora pobjediti.
- 1988risha
- Kontakt:

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Danas procitah da ce nasi provest 14 sati u zraku. Nisam otvarao clanak, samo naslov vidio. Pretpostavljam da je to ukupno leta u dva smjera. Znaci na utakmicu pa natrag u kamp. Dakle 7 sati leta na 3 utakmice i isto toliko nazad. Pa i nije nesto puno, ne idu brodom mjesec dana da im nesto puno znaciDennis je napisao/la:Nema vise od 3 sata avionom da ga ****
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Osim toga, ako uzmemo u obzir kako je Kamerun igrao protiv Meksika, mogu slobodno reći da su ubjedljivo najlošija reprezentacija od ovih što smo do sada gledali. Ne vjerujem da će Hrvatska kiksati tu.Marcus je napisao/la:Naši su imali dan odmora više od Kamerunaca tako da nema isprike, Kamerun se jednostavno mora pobjediti.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tablica i raspored za naredno kolo:

Brazil - Hrvatska - 3:1; São Paulo, 12.6. 22:00
Meksiko - Kamerun - 1:0; Natal, 13.6. 18:00
Brazil - Meksiko; Fortaleza, 17.6. 21:00
Hrvatska - Kamerun; Manaus, 18.6. 0:00
Brazil - Kamerun; Brasilia, 23.6. 22:00
Hrvatska - Meksiko; Recife, 23.6. 22:00

Brazil - Hrvatska - 3:1; São Paulo, 12.6. 22:00
Meksiko - Kamerun - 1:0; Natal, 13.6. 18:00
Brazil - Meksiko; Fortaleza, 17.6. 21:00
Hrvatska - Kamerun; Manaus, 18.6. 0:00
Brazil - Kamerun; Brasilia, 23.6. 22:00
Hrvatska - Meksiko; Recife, 23.6. 22:00
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JackTheStripper
- Kontakt:
U Kiseljaku se pale državne zastave, pa i ljiljanke. A vi i dalje bodrite "Vatrene". E, moj Bošnjo naivni...
Kockasti se ubiše navijajući za nas, nema šta. Ja sam potpuno ravnodušan na njihove nastupe u Brazilu. Ko ih yebe.
Kockasti se ubiše navijajući za nas, nema šta. Ja sam potpuno ravnodušan na njihove nastupe u Brazilu. Ko ih yebe.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.