Ja a onda klanjati sabah za bolji san. Hvala Allahu.aydin_galatasaray je napisao/la:ko ce gleati japan veceras
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A ne mogu me više ucjenjivati,uradio sam što sam trebao..hodža je napisao/la:ti si kriv kad si to dopustio

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Dzoja uzima ligu, rutinskiAsharaK je napisao/la:Kod nas počinje turnir, traje 7 dana. Kakav too događaj budeee, uuuf... Ide baba da pokaže kako se igra igra zvana futsal. Sretno miii

ZZ
Zasto im dopustas da te zajebavaju?Narin je napisao/la:Ubijaju me u zdrav mozak..![]()
hajd što me zezaju,neg sto me ucjenjuju jos..

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
hodža je napisao/la:Hocu objasnjenje na fb

evo ukratko haha
Gre - a sta ces,to oni radi mog dobra,al eto..

Joj balavca i provokacijaOtelo je napisao/la:Ja a onda klanjati sabah za bolji san. Hvala Allahu.aydin_galatasaray je napisao/la:ko ce gleati japan veceras

100% sportski i krajnje opušten potpis
- Marsal
- Kontakt:
Ne treba jarane, ja to kad bih imao ne bi ga mogao gledat očima da da ga ne upotrijebim, makar u čavku bih pucao i onda bih napravio izazivanje opšte opasnosti i dobio 2 godine uslova, ti bi mene legendo izgleda zajebao samo.legenda reala je napisao/la: Menso treba li tebi pištolj

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
yebo pistolj vidi KostarikeMarsal je napisao/la:Ne treba jarane, ja to kad bih imao ne bi ga mogao gledat očima da da ga ne upotrijebim, makar u čavku bih pucao i onda bih napravio izazivanje opšte opasnosti i dobio 2 godine uslova, ti bi mene legendo izgleda zajebao samo.legenda reala je napisao/la: Menso treba li tebi pištolj

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Evolution87
- Kontakt:
ja za 140Marsal je napisao/la:Ja ček'o Urugvaj za 37 maraka.Otelo je napisao/la: yebo pistolj vidi Kostarike![]()

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ko ima arenasport1, prebacite na tragikomediju, ovo je nemoguce.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sta se desava ?Puma je napisao/la:Ko ima arenasport1, prebacite na tragikomediju, ovo je nemoguce.![]()
![]()
@marsal kad te nece, nece kuknjava
Srbi se pobise 

Ma znam kako ti je, slicni smo u mnogim stvarima.Marsal je napisao/la:Da mi je jednom doživjet ono "Kad te hoće, hoće"Otelo je napisao/la: @marsal kad te nece, nece kuknjava
Evo npr: ja da igram na kladionici da ce se odigrati utakmnica BiH-Argentina otkazali bi je.
Meni su sumnjivi. Pripazi ti, mute nesto.Narin je napisao/la: Gre - a sta ces,to oni radi mog dobra,al eto..

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- legenda reala
- Kontakt:
Puma je napisao/la:Ko ima arenasport1, prebacite na tragikomediju, ovo je nemoguce.![]()
![]()

basket

ovako smo mi 2001 u Turskoj protiv Grčke
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Marsal
- Kontakt:
Ma hajde bice bolje, pokusavam ostati optimističan bez obzira na sve.Otelo je napisao/la: Ma znam kako ti je, slicni smo u mnogim stvarima.
Evo npr: ja da igram na kladionici da ce se odigrati utakmnica BiH-Argentina otkazali bi je.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: ASD, Giuseppe1, invincible1921 i 20 gostiju.