Yebiga, lako je biti general poslije bitke...Sveti je napisao/la: ma ne kaže niko. Ova utakmica ne mora ništa da ne znači, brko je pametan, a i još uvijek imaju šansu za prolaz. Onako mi smiješno kako ti i brat džoni prije tekme imate optimistične stavove![]()
Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ma može sratt ko god hoće, nije niko očekivao onakav debakl. Ko bi rekao da će iker onako loše odigrati (osim suhog, on je generalno pesimističan po pitanju ikera
)
naprijed rejal
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A još lakše prijeConsigliere je napisao/la: Yebiga, lako je biti general poslije bitke...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Cucno Xavi, propala Spanija a donekle i Barcelona 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Donnie Darko
- Kontakt:
DonekleJohny je napisao/la:Cucno Xavi, propala Spanija a donekle i Barcelona
http://www.sportske.net/vest/svetsko-pr ... 82876.html
ima finih dijelova...meni se svidio dio
ima finih dijelova...meni se svidio dio
Kod: Označi sve
Međutim, niko ne može da izbriše utisak da Španija iz poseda više ne dobija ništa. Oni su šutnuli na gol četiri puta, a ono o čemu se šaputalo pre prvenstva sada je jasno. Primamljivo je oteti Dijega Koštu Brazilu, godi sujeti, ali on nije igrač koji će u ovakvoj formaciji praviti razliku. A.F.C. Bournemouth!
sad Del Boske komotno može da promjeni sve igrače za tekmu protiv Čilea a da gubici na snazi budu minimalni
to je prednost Španaca
to je prednost Španaca
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
To za Costu je bilo jasno haman svima.Lik je bio na 2 okupljanja reprezentacije i odmah dobija sansu da igra u startnoj postavi u ovakvoj utakmici.Misljenja sam da bi Spanci bili puno opasniji da je Villa igrao otpocetka.Ipak,njihov problem i nije napad vec odbrana u kojoj igraju stoperi kojima je glavna odlika tehnika,a svi znamo da to za stopere nije najbitnije.
Kikser out-De Gea in
Xavi out-Koke in
Nabit Alonsa i Biskvita a gurnuti Javija na DM-a.Vratiti Iniestu sa krila u vezu a Pedra staviti desno.
De Gea,Juanfran,Pique,Ramos,Alba,Javi,Koke,Iniesta,Pedro,Silva,Costa
4-3-3
Ovo sto gledamo je istroseno i mrtvo.
Xavi out-Koke in
Nabit Alonsa i Biskvita a gurnuti Javija na DM-a.Vratiti Iniestu sa krila u vezu a Pedra staviti desno.
De Gea,Juanfran,Pique,Ramos,Alba,Javi,Koke,Iniesta,Pedro,Silva,Costa
4-3-3
Ovo sto gledamo je istroseno i mrtvo.
Javi ga može samo obaliti Biskvitu.
Pedro mora igrati to je jasno i to je ona sigurna promjena koju ćemo gledati protiv Chilea. Uz to realno je očekivati promjenu da desnom beku te da Silva izleti.
Neki radikalni zaokreti su mogući, kada igrate PES-a dakako.
Pedro mora igrati to je jasno i to je ona sigurna promjena koju ćemo gledati protiv Chilea. Uz to realno je očekivati promjenu da desnom beku te da Silva izleti.
Don't hate what you don't understand.
xaviesta je napisao/la:Javi ga može samo obaliti Biskvitu.
dok su se osvajale titule SP i EP, dobri su bili Biskvit i Xavi....cim izgubiše jednu - mjenjaj
jest kad bi forumaši vodili Španiju umjesto Del Bosquea.
Ma jara' ne vodi ova igra nikud.Nema tu vise ni onog prepoznatljivog meljanja lopte i ubijanje duha u protivniku.
Zivog me interesuje koja je uloga Busquetsa na terenu, frajer glumi osiguraca a u svih 5 golova njega ni na mapi.
Zivog me interesuje koja je uloga Busquetsa na terenu, frajer glumi osiguraca a u svih 5 golova njega ni na mapi.
Sinoč je imao istu ulogu kao i ostalih 10 igrača. Kakva Španija i razbijač, ne trenira ih Mourinho yebote.
Don't hate what you don't understand.
ja mislim da je problem bio u taktici i postavci....Brko je upao u zamku....previše su visoko izlazili za zadnjom linijom (prakticno na centar), ostavljali 40 metara brisanog prostora iza svojih leđa, što su Roben i kompanija žestoko kažnjavali....Iker ostajao na streljani u drugom poluvremenu.Johny je napisao/la:Ma jara' ne vodi ova igra nikud.Nema tu vise ni onog prepoznatljivog meljanja lopte i ubijanje duha u protivniku.
i šta misliš da ce ubacivanjem De Gee, Koke i Marrtineza - Španija se odjednom prošetati do naslova
to može samo na PES-u
- Donnie Darko
- Kontakt:
Koke jednostavno mora igrati. Xavi nema šta tražiti ispred njega u prvih 11.
Javi ,xabi i koke na sredini i to je to ,ostalo isto
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Koke je dovoljno zreo da nosi Spaniju do same zavrsnice.Javi je masinerija.Ne vidim zasto ne probati sa ovom mladjarijom koja bi ako nista trcala 3x vise.
Busquetsa ne bi dirao niposto dok potroseni Xavi i Xabi mogu van. Pedro treba igrati umjesto Silve, covjek je odlican u Spaniji.
Za Ikera ne znam. Da se Valdes nije povrijedio bilo bi odlicno, ovako ni De Gea nije nesto pouzdan.
Za Ikera ne znam. Da se Valdes nije povrijedio bilo bi odlicno, ovako ni De Gea nije nesto pouzdan.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
De Gea je trenutno pouzdaniji od Ikera kako god okreneš, ove sezone bio daleko najbolji i najkonstantniji igrač Uniteda. Valdes je vjerovatno jedini imao bolju sezonu od španskih golmana, ali je on povrijeđen, tako da je David zaslužio da ga Brko ubaci u prvih 11 nakon ovog debakla Ikera, ali čisto sumnjam da će to uraditi zbog tvrdoglavosti 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mislim da Kasiljasu treba dati opet šansu. Zbog psihologije i svega, ne bi ga trebalo osuditi klupom
Da odigraju ovako
---------------Casillas--------------
Ramos----Pique---Juanfran--Alba
-------Martinez----Busquets------
----------------Koke----------------
----Pedro-----------------Iniesta---
----------------Villa-----------------
Onda mijenjati Martineza sa Xabijem, Seska umjesto KokeTa, Matu umjesto Pedra, Costu eventualno umjesto Ville
otprilike to je to
Da odigraju ovako
---------------Casillas--------------
Ramos----Pique---Juanfran--Alba
-------Martinez----Busquets------
----------------Koke----------------
----Pedro-----------------Iniesta---
----------------Villa-----------------
Onda mijenjati Martineza sa Xabijem, Seska umjesto KokeTa, Matu umjesto Pedra, Costu eventualno umjesto Ville
otprilike to je to
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.