Safet Sušić - Pape

Interista
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Interista » 14 jun 2014, 11:19

Mi i pored toga svega sto si naveo ne znamo igrati defanzivnu igru da se branimo protiv neke ekipe prosli bi gore nego da se nadigravamo

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 jun 2014, 11:23

Interista je napisao/la:Mi i pored toga svega sto si naveo ne znamo igrati defanzivnu igru da se branimo protiv neke ekipe prosli bi gore nego da se nadigravamo
Hajrovic, Lulic, Pjanic i Dzeko bi napadali. Ovo nije bunker. To se zove zatvorenija varijanta sa kontranapadima. Grci su igrali pravi bunker ( sa kojim su osvojili prvenstvo ). Ali oni su morali jer nisu imali krila kao sto su Hajrovic i Lulic. Da o igracima kao sto su Pjanic i Dzeko ni ne govorimo.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 14 jun 2014, 11:26

Ajax je napisao/la:Poslje jucerasnje dominacije Holandije nad super jakom Spanijom ( koja ima bolje igrace od nas ). Iz razloga sto je Spanija igrala previse otvoreno. Iako su igrali sa samo jednim pravim napadacem. Jos vise sam siguran da treba odigrati 5-4-1 da ne dobijemo 4-5 golova ( gol razlika - prolazak grupe ). Poznato je da Holandija i Argentina imaju najveci napadacki potencijal na ovom svjetskom prvenstvu. Italija ce postici gol, dva po utakmici. Njemacka nece biti dominatna na ovom prvenstvu kao ince ( fali Reus, nema Gomeza, Klose je za penzije ). Brazil se jos trazi i nije onako snazan kao proslih godina. Treba igrati samo ovako. A poslje toga pobjedti Nigeriju. Vaznije je proci u drugi krug nego da se nadigravamo sa Argentinom.

slika
.

pusti se Holandije i Argentine... lako im je sad,dok nam se grupiraju iza leđa.. Al' jarane vidjet ćeš kad izađu na teren,pa pred njih izleti HUSEIN KAPETAN GRADAŠČEVIĆ SA KRVAVIH NJIVA... PA ĆEŠ VIDJETI KAKO JE KAD ŠPIC PRIME :bih: :bih: :bih:
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 14 jun 2014, 11:29

Ajax je napisao/la:Poslje jucerasnje dominacije Holandije nad super jakom Spanijom ( koja ima bolje igrace od nas ). Iz razloga sto je Spanija igrala previse otvoreno. Iako su igrali sa samo jednim pravim napadacem. Jos vise sam siguran da treba odigrati 5-4-1 da ne dobijemo 4-5 golova ( gol razlika - prolazak grupe ). Poznato je da Holandija i Argentina imaju najveci napadacki potencijal na ovom svjetskom prvenstvu. Italija ce postici gol, dva po utakmici. Njemacka nece biti dominatna na ovom prvenstvu kao ince ( fali Reus, nema Gomeza, Klose je za penzije ). Brazil se jos trazi i nije onako snazan kao proslih godina. Treba igrati samo ovako. A poslje toga pobjedti Nigeriju. Vaznije je proci u drugi krug nego da se nadigravamo sa Argentinom. Jer realno puno su bolji i iskusniji od nas. Da ne govorim o sudiji koji ce 95% pomagati njima. Pomagao bi svaki a ovaj ce sigurno.

slika
.
Isto razmisljamo,s tim sto bih ja stavio Hajrovica iza Dzeke.
StarMo nije skutorija...

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 14 jun 2014, 12:41

Ne lomite se džabe oko formacija jer niste zaduženi za to i jer se ne razumijete plaho u tom pogledu. Igraćemo otvoreno i nadigravati se, 5 golova primit isto nije sramota što smo vidjeli juče, treba biti ponosan što će otvoriti grupu na novoj Marakani i što znamo da će momci dat sve od sebe

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 jun 2014, 12:43

Ja mislim da od 5 igraca u zadnjoj liniji i nema neke koristi, ako nas zbiju u 16 nadrljali smo pa da je i svih 10 u sesnaestercu. Treba se potuci na sredini i probat stisnut sredinu i obranu. Ne smijemo ostavit siroki prostor izmedju ove dvije linije. Steta sto Susic nije poveo jos jednog DM jer bi ja igrao sa dvojicom. Sa raspolozivim igrackim kadrom treba igrat isto kao na pripremama i samo hrabro pa sta bude. Igraci Argentine su do nedavno igrali LP i prvenstva i umorniji su od nasih sigurno. Hrvatska je dobro odigrala cak i bez DM i ja mislim da ce i nasi dati sve od sebe. Iskreno vjerujem da mi u ovoj utakmici mozemo napravit cudo i da ce sutra u Brazilu navijaci BIH biti ponosni na nase mladice. Sav jad i bjeda koji su nasu domovinu stiskali zadnjih 20 godina moze sutra biti zaboravljena makar za 24 sata, ako nasi momci daju sve od sebe i pojedu travnjak Marakane sa svim napuhanim Argentinskim zvjezdama.
Ne sumnjam ni momenat u njih, jer kad netko dodje iz opkoljenog Sarajeva do reflektora PL niti postolje SP nije daleko. Zato sutra je Edin Dzeko simbol BIH i kao takav ne moze zakazati. :bih:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 jun 2014, 12:48

Dal bi Del Bosqe Sušić pomilovo igrače nako pred kraj utakmice il bi trljo leđa od stubić one klupe

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 14 jun 2014, 12:56

zgembo89 je napisao/la:prema posljednjim informacijama sa treninga ako ne bude igrao Salihovic na beka ce KOlasinac,a stopera ce igrati Bicakcic..
Ja prizeljkujem takav ishod, Kolasinac na stoperu nije neko rijesenje, previse srcan a premalo iskustva na toj poziciji. Iako rovit Bicakic je bolje rijesenje jer ima vise iskustva na stoperu,
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 14 jun 2014, 13:12

1988risha je napisao/la:
VFC89 je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:Ne znam što mu treba ovo komentarisanje jučerašnje utakmice i kritikovanje sudije. Nije njegovo da se tu miješa. Potpuno neprofesionalno.
Mijesa se jer ga nasi glupi novinari pitaju.

Nikad neces cuti da neki novinar iz Hrvatske pita kovaca o sudjenju na tekmi BiH

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
A nit ćeš kad vidjeti reklamu na HRT-u Sarajevsko pivo,a u pozadini Bosna,Bosna... Al na BHT-u je normalno da ide reklama Karlovačka piva i Hrvatska,hrvatska...
Nek Sarajevska pivara plati reklamu ni u stare babe nema džabe, a vi naučili samo na donacije......

VFC89

Post Postao/la VFC89 » 14 jun 2014, 13:31

Ziko je napisao/la:
1988risha je napisao/la:
VFC89 je napisao/la: Mijesa se jer ga nasi glupi novinari pitaju.

Nikad neces cuti da neki novinar iz Hrvatske pita kovaca o sudjenju na tekmi BiH

A nit ćeš kad vidjeti reklamu na HRT-u Sarajevsko pivo,a u pozadini Bosna,Bosna... Al na BHT-u je normalno da ide reklama Karlovačka piva i Hrvatska,hrvatska...
Nek Sarajevska pivara plati reklamu ni u stare babe nema džabe, a vi naučili samo na donacije......
Neces da shvatis poentu citave price ali takvi su ovi majorizirani sto pljackaji BiH a uvijek se zale i kukaju.

Nijedan im sistem ne odgovara.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 jun 2014, 14:30

Ne zasluzujemo te selektore :bow: :bih:
1946

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 14 jun 2014, 15:01

Sta bi mi da nam nije Safeta :-)
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 14 jun 2014, 15:03

sanelmasetic je napisao/la:Sta bi mi da nam nije Safeta :-)
Vodio bi nas Sead Sušić :mrgreen:
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 jun 2014, 15:55

Zmajevi će u Brazilu igrati sa jednim napadačem.

- Ja još uvijek preferiram igru sa dva napadača Džekom i Ibiševićem, ali za dobar rezultat moramo biti pragmatični. Možda se tokom Mundijala i vratimo prijašnjoj formaciji, vidjećemo. Puno se govorilo i o tome kako će Bešić čuvati Messija, ali to je izjava koja je pogrešno protumačena. Bešić će kao igrač na zadnjem veznom mjestu više biti orijentisan na taj zadatak, ali ga neće striktno čuvati. Možda se tokom Mundijala ponovo vratimo ovoj formaciji. – najavljuje Safet Sušić.
:facepalm:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 jun 2014, 16:03

Sheyi je napisao/la:Zmajevi će u Brazilu igrati sa jednim napadačem.

- Ja još uvijek preferiram igru sa dva napadača Džekom i Ibiševićem, ali za dobar rezultat moramo biti pragmatični. Možda se tokom Mundijala i vratimo prijašnjoj formaciji, vidjećemo. Puno se govorilo i o tome kako će Bešić čuvati Messija, ali to je izjava koja je pogrešno protumačena. Bešić će kao igrač na zadnjem veznom mjestu više biti orijentisan na taj zadatak, ali ga neće striktno čuvati. Možda se tokom Mundijala ponovo vratimo ovoj formaciji. – najavljuje Safet Sušić.
e vala toliko retardiran nije
pa neces valjda provesti citave yebene pripreme pripremajuci formaciju 4-2-3-1 i onda u zadnjem trenutku vratiti to na 4-4-2, nema logike
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 14 jun 2014, 16:11

miki_92 je napisao/la:

e vala toliko retardiran nije
pa neces valjda provesti citave yebene pripreme pripremajuci formaciju 4-2-3-1 i onda u zadnjem trenutku vratiti to na 4-4-2, nema logike
Ima, ako moramo svom snagon napadati i pobjediti, a protivnik stoji samo pozadi (znaci protiv Irana)! Nemora da znaci da cemo igrati iz pocetka tako, ali ako ganjas rezultat, mozda moras ubaciti drugog napadaca!!! Nemislim da ce protiv jacih ekipa igrati sa dva napadaca, jedino ako povrjede i/ili kartoni nas primoraju mjenjati najboljih 11!

:bih: :bih: :bih:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 14 jun 2014, 17:14

nema ništa od toga, jedino ako se ganja rezultat i to u zadnjih 20-30 minuta :cool:
svaku ćemo početi sa 4-2-3-1, 100% :thumbup:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 14 jun 2014, 23:59

Pape, nastavit ću te kritikovati nakon SP, do tada svi kao jedan. Za 24 sata molim te da pokazes da sam sve bio u krivu, molim te da napravis takvu taktiku kojom ćeš iznenaditi sve nas ali i Argentince, molim te da svijetu pokazes kako smo mi mali ali ponosan i prkosan narod.

Volim te Bosno!!!!!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 15 jun 2014, 00:26

Nije problem 4-4-2, mozemo to protiv Nigerije i Irana komtono igrati, ako cemo igrati s Hajrovicem kao desnim krilem, a ne da na toj poziciji u stvarnosti igra Ibisevic. Dakle ovako nesto:

-------Dzeko----Ibisevic-------

Lulic-------Pjanic-----Hajrovic

---------------Besic-------------

No, bude li to ona formacija s Misimovicem i Pjanicem skupa, a da zrtvujemo Hajrovic ili Besica, onda Pape fakat bih bio lud.

stampy

Post Postao/la stampy » 15 jun 2014, 00:35

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.