Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Željo nema šanse pored ovih velikanamiki651 je napisao/la:U novoj sezoni glavni favoriti za evropu i titulu su isti maltene kao i lani. To znači Sarajevo, Široki, Zrinjski i eventualno Željo. Ostali male šanse imaju eventuqalno Sloboda kad bi se kojim slučajem riješila dugova a to je malo vjerovatno. Borac isto tako. Velež kao poludržavni projekat izboriće opstanak malo ranije i to je to.
nisi ni ti ništa bolji.krmak je napisao/la:miki ove godine su dogurali vrlo visoko pa nisi u pravu. Zapljescimo im
sve iznad sredne tablice je ogroman uspjeh. imaju moju podrsku
majstore ja sve ovo shvacam kao zajebanciju. Vi navijate za Velez mi za Zrinjski i to je to.AlemC85 je napisao/la:nisi ni ti ništa bolji.krmak je napisao/la:miki ove godine su dogurali vrlo visoko pa nisi u pravu. Zapljescimo im
sve iznad sredne tablice je ogroman uspjeh. imaju moju podrsku![]()
Krmak jel neko nervozan il mi se ucinilo:Pkrmak je napisao/la:majstore ja sve ovo shvacam kao zajebanciju. Vi navijate za Velez mi za Zrinjski i to je to.AlemC85 je napisao/la:nisi ni ti ništa bolji.krmak je napisao/la:miki ove godine su dogurali vrlo visoko pa nisi u pravu. Zapljescimo im
sve iznad sredne tablice je ogroman uspjeh. imaju moju podrsku![]()
ne kontam te, na sta si mislio?zrinja05 je napisao/la:Krmak jel neko nervozan il mi se ucinilo:Pkrmak je napisao/la:majstore ja sve ovo shvacam kao zajebanciju. Vi navijate za Velez mi za Zrinjski i to je to.AlemC85 je napisao/la:
nisi ni ti ništa bolji.![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čini ti se, možda ima malih problema ali Željezničar je uvijek veoma ozbiljan konkurent za vrh.Buu je napisao/la:Željo nema šanse pored ovih velikanamiki651 je napisao/la:U novoj sezoni glavni favoriti za evropu i titulu su isti maltene kao i lani. To znači Sarajevo, Široki, Zrinjski i eventualno Željo. Ostali male šanse imaju eventuqalno Sloboda kad bi se kojim slučajem riješila dugova a to je malo vjerovatno. Borac isto tako. Velež kao poludržavni projekat izboriće opstanak malo ranije i to je to.
Najrealniji razvoj događaja za sada. Ipak, treba sačekati da se prelazni rok okonča. Velež mora zadržati bitne igrače ili nadomjestiti odlazak nekih od njih, a Borac i Sloboda bi se morali pojačati ako žele uopće razmišljati o Evropi.Alipasino je napisao/la:Pitari Siroki i Zrinjski za prvaka .... Zeljo Sloboda Velez i Borac kup uefa ostalo za opstanak.
Olimpic je nemoguca misija, al' zar bordo prijatelji vec nisu uzeli prvenstvo ili samo gledaju u daleku buducnost?terabajt je napisao/la:Slobodi treba 5 igrača ako misli boriti se za evropu. Zaboravili ste olimpic spomenuti u borbi za evropu.
Oni su već uzeli duplu krunu ovo je prica o borbi za evropuEngland je napisao/la:Olimpic je nemoguca misija, al' zar bordo prijatelji vec nisu uzeli prvenstvo ili samo gledaju u daleku buducnost?terabajt je napisao/la:Slobodi treba 5 igrača ako misli boriti se za evropu. Zaboravili ste olimpic spomenuti u borbi za evropu.
kao i nasa s jarnijem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.