odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
a mora ti biti pravo mal da ti stane u ovo 

- Marsal
- Kontakt:
Uh, hoćeš ga i zayebat, pa oni ovo i nose ne bi li im se šta zguralo u usta.akva je napisao/la:Šta je ba ovo![]()
Šta se sve neće izmislit, nači Bože
![]()
Ko ovu stvar natakne na onu dole stvar i izdrži 5 minuta, medalju dati odmah, zatim ugurati mu ovaj komad gaća u usta.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- tyler durden
- Kontakt:
Dobre ove sive

Ja sam vidio u Konzumu u Tuzli imaju Jomine patike za fudbala ekstra 49,90DesimaL je napisao/la:Gdje ima uzeti dobre patike za fudbal do 80 km

Nesto na ovaj fazon, imaju plave, bijele i zute mislim
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- ultrassa1921
- Kontakt:
gdje ove podmajice,sleevless ili kako se vec kaze mogu kupiti u Sarajevu i po kojoj cijeni otprilike,i svejedno je dal je adidas,nike...?

Manijaci Zeljini
adidas shope Al Šidi centarultrassa1921 je napisao/la:gdje ove podmajice,sleevless ili kako se vec kaze mogu kupiti u Sarajevu i po kojoj cijeni otprilike,i svejedno je dal je adidas,nike...?![]()
Koliko su ove para ?tyler durden je napisao/la:Dobre ove sive![]()

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- ultrassa1921
- Kontakt:
@LenBias, gdje se imaju kupiti ove adidaske u tz, znam da si ti iz Tuzle (da ne obilazim sve one radnje, to mi je inace nevjerovatno mrsko
). Strasno mi se svidjaju, oba ova modela. Skoro sam kupio lunarke neke u najku (bivsem) dole, ali su mi i ove odlicne, pa bi se valjda naslo nesto para i za ovo.
P.S. Kolika je cijena, zaboravih to?

Izdržati, to je temelj vrline!
- madridiSta7
- Kontakt:
-Moze link neke stranice gdje se mogu uzeti majice sa ljiljanima ili nesto slicno?
hvala

Imas Bosnian Kingdom Clothing na FB-u, ljudima su ljiljani osnova na vecini odjece
a rade kvalitetnu odjecu...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- alan_kardec
- Kontakt:
Chstal je napisao/la:adidas shope Al Šidi centar
znaš li kakve su tamo cijene majica?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
u tuzli od adidasa solidan izbor imas samo u onom adidasu (logicno jelrogeRF je napisao/la:@LenBias, gdje se imaju kupiti ove adidaske u tz, znam da si ti iz Tuzle (da ne obilazim sve one radnje, to mi je inace nevjerovatno mrsko). Strasno mi se svidjaju, oba ova modela. Skoro sam kupio lunarke neke u najku (bivsem) dole, ali su mi i ove odlicne, pa bi se valjda naslo nesto para i za ovo.
![]()

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
moze li mi neko reci gdje ima kupiti original dres BiH , ovaj novi, sa i bez natpisa igraca , cijena?
- ultrassa1921
- Kontakt:
kakva je procedura ako narucujem sa nikeovog sajta,postarine..
Manijaci Zeljini
ne mozes naruciti nista ovdje direktno sa Nikeove stranice
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- alan_kardec
- Kontakt:
Sagittarius je napisao/la:moze li mi neko reci gdje ima kupiti original dres BiH , ovaj novi, sa i bez natpisa igraca , cijena?
Od ove raje sa posla čujem da ima u fan shopu negdje gore kod Ekonomskog fakulteta. Samo dres je 150 maraka, a komplet sa štucnama i šortsem 250.
Kažu neki lik sad preko vikenda došao i odmah kupio 8 komada.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Znaci obidjem citav grad ne bi li kupio Gazelle 2 i naravno nigdje u citavom Sarajevu nemaju yebene tene,sve neki retardirani modeli. kuknjava
Re: $: odjeca, patike etc etc
isto i u Tuzli, ma rac haman u cijeloj BiH :/ mada imaju trenutno jedan model Gazelle plave.. uglavnom ocajni modeli adidasa i u Bijeljini, Doboju... a kad vidim na netu kod engleza(mahom) po 30funti kakve zelis a kod nas em fake modeli em tri puta skuplje.. da nije crne postarine mogo bi se covjek komplet obuc od nogu do glave za cijenu patika.Larive je napisao/la:Znaci obidjem citav grad ne bi li kupio Gazelle 2 i naravno nigdje u citavom Sarajevu nemaju yebene tene,sve neki retardirani modeli. kuknjava
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, jasmin10, RobertHrkac555, Slatinash_7 i 388 gostiju.