Jbg, moram brata podržat, zadnje mu SP, razumi.Rooney88 je napisao/la:Mrtav si za mene.Patrice_Evra_3 je napisao/la: na ovom prvenstvu malo više pažnje posvećujem Francuskoj i Holandiji.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Jbg, moram brata podržat, zadnje mu SP, razumi.Rooney88 je napisao/la:Mrtav si za mene.Patrice_Evra_3 je napisao/la: na ovom prvenstvu malo više pažnje posvećujem Francuskoj i Holandiji.
Zbog Robina i ovakve Holandije sam se ponovo zaljubio u nogomet. Ova prosla sezona mi ga je ogadila, ali ovo je uzivancija bila. Aferim Holandezi.AlanSmith14 je napisao/la:Ne mogu se nagledat Robinove majstorije!![]()
Jedan od najboljih golova glavom ikada.
Odlican trener, ali treba mu vremena uvijek. Nije instant rjesenje. Valjda ce uprava imat dovoljno mozga da mu da vrijemeFurymaker je napisao/la:za one koji nisu toliko bili upuceni sa radom Van Gaala , nadam se da su im neke stvari malo jasnije .
On je bio jedan od bitnijih faktora u razvoju modernije Barce , znao je kako stvari stoje i jednostavno je objasnio igracima , Slobodno se radujte , odlican trener vam dolazi .
+1Cartman je napisao/la: Zbog Robina i ovakve Holandije sam se ponovo zaljubio u nogomet. Ova prosla sezona mi ga je ogadila, ali ovo je uzivancija bila. Aferim Holandezi.![]()
Moyes bi i Papi crkvu ogadio druže.Cartman je napisao/la:Zbog Robina i ovakve Holandije sam se ponovo zaljubio u nogomet. Ova prosla sezona mi ga je ogadila, ali ovo je uzivancija bila. Aferim Holandezi.AlanSmith14 je napisao/la:Ne mogu se nagledat Robinove majstorije!![]()
Jedan od najboljih golova glavom ikada.![]()
Robin van Persie: 'Van Gaal deserves part of the credit for my goal. It went exactly like how he predicted.'
Duša me boli kad pročitam ovako nepismen post. Nadam se da imaš više od 40 godina, lakše ću ti oprostiti.bavaracmujo je napisao/la:A sta ako postoji mogucnost da neuzme nikakav trofej a npr izbori opet top 4 bil bili zadovoljni, a to za Robena ma nemoze njega ta vasa kraljevska flota natjerati da ode iz Bajerna, to je bolan nas sarlatan fakin da nebi prosle i ove sezone bio bi upamcen kao luzer i kristalne nogic, to je nasa 10tka i top 5igraca Bajerna!
dugujemo vam silvestreaRooney88 je napisao/la:Mislim da bi nam njega i navijaci Arsenala "rahat" prodali.Ne treba nam on, jedino ako ga ne zele za klupe. Ili mozda da oraspoloze malo RvP-a pa mu dovode drugara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.