Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)

Ostale reprezentacije i sve o igračima, selektorima i takmičenju na SP u Brazilu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

Ko prolazi grupu?

1. Brazil
270
46%
2. Hrvatska
153
26%
3. Meksiko
121
21%
4. Kamerun
43
7%

Ukupno glasova: 587

Kaunas
Kontakt:

Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)

Post Postao/la Kaunas » 13 jun 2014, 23:28

kad dodaš Mandžu, mislim da su Hrvati bolji
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 jun 2014, 23:31

Nebih bas potcijenjivao ovaj Mexiko. Nece Hrvatskoj biti lagano. Protiv nas su izgledali slabo u prijateljskoj utakmici, ali su izuzetno brzi, pokretni i znaju stvoriti gol iz nicega. Iako smo kontrolisali utakmicu, lopta je lijepo zveknula od nasu stativu.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 13 jun 2014, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 jun 2014, 23:31

Malo su mi se smirile emocije, glava hladna i mogu reci da je Brazil bio bolji, ali je pitanje jesul trebali dobiti na ovaj nacin? Nadigrali nas jesu, ali nasi su se borili, uklizivali, grizli, pokusavali iz kontri, ponekad cak i ozbiljnije stiskali.

Povedemo uz malo srece, iako bi nas igrac skrenuo loptu u mrezu da Marcelo nije.

Kod 1-1, Pletikosa se pruzi, ali kasno, meni je ostavio dojam da je to mogao braniti, ali minus nasoj obrani sto igraca kakav je Neymar uopce pusta da suta.

Za penal ne znam sta bi rekao, vise nije nego sto jest. Kontakt je bio, ali ne takav da ovaj pada kako je pao. I onda minus Pletikosi. Bolje da je promasio stranu nego onako loptu odbio. Golman je vise od pola zivota i onako mu kroz ruke prodje.

Onaj ponisteni gol zbog prekrsaja Olica? Bilo bi lijepo da sad svjetski mediji usporede situaciju sa utakmice Spanjolska - Nizozemska i pitaju FIFA-u za misljenje, jer gospoda izjavi kako je po njima sve uredno sinoc bilo. Ocel i ovog danasnjeg suca podrzati?

Za 3-1 je prethodio prekrsaj (na Rakiticu?), ali zanemrimo to. Reakcija nasih igraca i Pletikose je za plakat. Dva igraca (ne pamtim koja, pretpostavljam Lovren-Corluka) napadaju Oscara koji im uspjeva pobjec i zabit gol sa 20m po zemlji. Nakon sinocne utakmice mislim da je vrijeme da Subasic dobije svoju priliku. Svaka cast Pletikosi, branio je godinama sve i svasta, al mislim da je njegovo vrijeme jednostavno proslo. Subasic brani u ligi petice, u ekipi koja ce nastupati u LP, nije zelen i osjecam da je spreman za ovo.

Sto se tice Brazila kao Brazila, nisu me se nesto dojmili. Dobro su se napatili, mislim da njihova ekipa nije spremna za velike stvari.

Steta zbog pobjede Mexica. Dugo se drzao Kamerun, cak je i prijetio, ali sta je tu je. Sad i nasi moraju dobiti Kamerunce, pomolimo se sto vecom razlikom uz to da Brazil dobije 2-3 razlike Mexica i da nam u zadnjem kolu odgovara i bod.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 jun 2014, 23:33

To je to, Hrvatska bez Mandžukića je isto što i Bosna bez Džeke. Rakitić bliže golu i Mandžukić u špicu će sigurno biti puno bolje rješenje nego ovo što smo gledali protiv Brazila.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 13 jun 2014, 23:55

:shock:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/fred-ni ... mac/133501" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 jun 2014, 00:06

Gledao sam danas prvo poluvrijeme Meksiko-Kamerun i toliko mi se ogadio fudbal, da drugo poluvrijeme nisam ni gledao. Sudije ponovo u glavnoj ulozi :crazy:

Hrvatima ce biti tesko izboriti drugo mjesto, ali mislim da su ipak jaci od Meksika i da ce zavrsiti na drugom mjestu. Vraca im se Mandzukic i bit ce mnogo opasniji sa njim u napadu. Jelavic jeste dobar, ali ni blizu Mandze. Ja sam ubijedjen da bi Hrvati sinoc zabili barem jos jedan gol da su imali Mandzukica.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2014, 00:13

Jel igra Mandzukic sledecu ?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 14 jun 2014, 00:18

Tribalian je napisao/la:Jel igra Mandzukic sledecu ?
Da, samo je prvu bio suspendiran.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2014, 00:20

Marcus je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Jel igra Mandzukic sledecu ?
Da, samo je prvu bio suspendiran.
To vec drasticno menja situaciju u korist hrvatske selekcije.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 14 jun 2014, 00:27

1988risha je napisao/la:slika
jel ovo od Phil Jonesa otac :lol:
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jun 2014, 01:08

Šta su ovo Hrvati demolirali svlačionicu. :wtf:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 jun 2014, 01:12

Saurman je napisao/la:Šta su ovo Hrvati demolirali svlačionicu. :wtf:
demantira izjave Andresa Sancheza.

- Poštovani predstavnici medija, vezano za optužbe koje je iznio Andres Sanchez na račun hrvatske reprezentacije koja je, po njegovim riječima, "porazbijala cijelu svlačionicu", ovim putem opovrgavamo takve navode. U svlačionici je puknuo jedan stol jer nije podnio težinu, a problem s vodom je nastao isključivo iz razloga što na nedovršenom stadionu, između ostaloga, nije radio odvod, pa je nakon hlađenja igrača i tuširanja ostalo vode u tim prostorijama. Nikakvog razbijanja nije bilo, nikakvog uništavanja nije bilo, nije uopće bila takva atmosfera u hrvatskoj svlačionici - kazao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

:wave:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jun 2014, 01:19

Lillard je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Šta su ovo Hrvati demolirali svlačionicu. :wtf:
demantira izjave Andresa Sancheza.

- Poštovani predstavnici medija, vezano za optužbe koje je iznio Andres Sanchez na račun hrvatske reprezentacije koja je, po njegovim riječima, "porazbijala cijelu svlačionicu", ovim putem opovrgavamo takve navode. U svlačionici je puknuo jedan stol jer nije podnio težinu, a problem s vodom je nastao isključivo iz razloga što na nedovršenom stadionu, između ostaloga, nije radio odvod, pa je nakon hlađenja igrača i tuširanja ostalo vode u tim prostorijama. Nikakvog razbijanja nije bilo, nikakvog uništavanja nije bilo, nije uopće bila takva atmosfera u hrvatskoj svlačionici - kazao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

:wave:
"Porazbijali su stol u svlačionici i police po zidovima. Po podu je bila gomila vode, i u hodnicima kraj svlačionica bila je poplava. Taj dio unutrašnjosti stadiona izgledao je grozno, Hrvati su zaprljali sve što su mogli" rekao je Sanchez.

Prema tvrdnjama američkih medija, FIFA je pokrenula istragu protiv Hrvatske zbog ovih optužbi.

"Ljudi koji čiste Corinthians Arenu morali su ostati satima duže nego što je bilo predviđeno kako bi očistili sav taj nered", rekao je Sanchez.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 14 jun 2014, 02:33

Pokušaj Brazilaca da se skrene pažnja sa njih i njihove sramote izmišljajući neke gluposti, čuj demolirali svlačionicu kao da su u seoskoj ligi.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 14 jun 2014, 07:04

Ovi hrvati ruše i ono malo stadiona u Brazilu... :kafa:
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 jun 2014, 08:22

cuj razvalili svlacionicu, svasta, kakav bezobrazluk :puke:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 14 jun 2014, 08:37

CSI:ss.ba, jesu li reprezentativci Hrvatske demolirali svlačionicu?

kako je vama dosadno u životu
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 jun 2014, 09:06

SASTANAK U FIFI 'Hrvati su u pravu, zato nećemo ni kazniti Kovača zbog njegovih izjava!

'Čak i da ga netko prijavi, što se dosad nije dogodilo, Kovač neće biti kažnjen jer rekao je istinu'

Sao Paulu je bila gotovo čitava vrhuška FIFA-e, neki se vraćaju kući, drugi ostaju dalje na Prvenstvu, ali svi do jednoga vidjeli su krađu pred vlastitim očima. Čak je i Seppu Blatteru bilo neugodno kad je gledao TV snimku. To nam je jučer kazao jedan od članova Disciplinske komisije FIFA-e koji je dugo vremena proveo u druženju s vodećim ljudima Međunarodne nogometne organizacije. U kojoj itekako ima raskola jer izjava Platnija da više ne podržava Blattera govori da se zauzimaju nove pozicije uoči izbora za predsjednika sljedeće godine.

Dakle, naš izvor ističe da su svi zajedno pogledali 7-8 puta snimku i jednoglasno zaključili da prekršaja nije bilo. I ne samo to, da je Hrvatska oštećena i u nekim drugim situacijama tijekom utakmice. FIFA je tako, neslužbeno, na svom neformalnom "kružoku", priznala loše suđenje koje bi Yuichija Nishimuru moglo koštati kazne, vidjet ćemo hoće li to značiti da je za njega ovo Prvenstvo završeno.

Upoznati su s izjavama Nike Kovača i naš "disciplinac" tvrdi da hrvatski izbornik neće biti kažnjen. "Čak i da ga netko prijavi, što se dosad nije dogodilo, Kovač neće biti kažnjen jer rekao je istinu", govori nam izvor iz FIFA-e, dodajući kako se ionako predmet Kovač, ako bi i stigao na dnevni red, gotovo sigurno ne bi rješavao za vrijeme Svjetskog prvenstva jer to nije praksa FIFA-e kad su prigovori na suđenje u pitanju. Zato Niko može dalje i mirno spremati Vatrene za iduće susrete.

FIFA zna da su Hrvati oštećeni, bilo je preočito i na prevelikom događaju da bi itko to pokušao prikriti bilo kakvim tumačenjima slobodnog sudačkog uvjerenja. Istina, službena Sudačka komisija još se nije oglasila... Nama je jasno da Niko Kovač nije bio toliko oštar samo zbog razočaranja jer je Hrvatska oštećena s Brazilom, nego je namjerno potencirao slučaj željeli da se nešto slično ne ponovi s Kamerunom ili Meksikom. Pogotovo bi dvojbena mogla biti posljednja utakmica u skupini. To je Kovačev pritisak na koji ima pravo zato jer je u pravu.
:kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 jun 2014, 09:08

slika

:mrgreen: :rol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 jun 2014, 09:10

Nemoj zezat, taj suti cijelo vrijeme, ustvari nisam siguran da se ikako oglasio :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Odgovori

Natrag na “Protivnici”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.