Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 jun 2014, 23:23

Mislis ispricavas se sto si upao u tudju raspravu gdje te niko nije nista pitao i tako svaki put. Bola koga boli qurac za tebe i tvoja misljenja seljacino neotesana nekulturna :lol: :lol: :lol: krmak je ok momak i mi se malo zezamo a ti si kundo zesci . Sibe :wave:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 13 jun 2014, 23:35

Za sve je kriv Miki cifra koji je u napadu depresije nakon neprospavane noci verbalno nasrnuo na nasega Veleza,neargumentovano i cinicno.Nije mu jedini Mostarski velikan kriv nego Neimar ili Japanac ili West,pa nek se onda na njih ke.nja ili nek negleda tv jer ce mu narednih dana biti jos i teze.
Nemogu prognozirati PL za narednu sezonu jer jos neznamo kako ce klubovi odraditi prelazni rok :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Buu
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Buu » 13 jun 2014, 23:38

miki651 je napisao/la:U novoj sezoni glavni favoriti za evropu i titulu su isti maltene kao i lani. To znači Sarajevo, Široki, Zrinjski i eventualno Željo. Ostali male šanse imaju eventuqalno Sloboda kad bi se kojim slučajem riješila dugova a to je malo vjerovatno. Borac isto tako. Velež kao poludržavni projekat izboriće opstanak malo ranije i to je to.
Željo nema šanse pored ovih velikana
NO PYRO NO PARTY

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 jun 2014, 23:47

krmak je napisao/la:miki ove godine su dogurali vrlo visoko pa nisi u pravu. Zapljescimo im :clap:
sve iznad sredne tablice je ogroman uspjeh. imaju moju podrsku
nisi ni ti ništa bolji. :roll: :crazy:

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 13 jun 2014, 23:52

AlemC85 je napisao/la:
krmak je napisao/la:miki ove godine su dogurali vrlo visoko pa nisi u pravu. Zapljescimo im :clap:
majstore ja sve ovo shvacam kao zajebanciju. Vi navijate za Velez mi za Zrinjski i to je to.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 14 jun 2014, 00:10

krmak je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
majstore ja sve ovo shvacam kao zajebanciju. Vi navijate za Velez mi za Zrinjski i to je to.
Krmak jel neko nervozan il mi se ucinilo:P

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 14 jun 2014, 00:46

zrinja05 je napisao/la:
krmak je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Krmak jel neko nervozan il mi se ucinilo:P

ne kontam te, na sta si mislio? :)

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 14 jun 2014, 02:58

Odlican dokument od UEFA za sve one koje zanima "behind the door" stvari sto se tice fudbala u Evropi. Tipa, 65% svih prihoda fudbalskih klubova u Premijer Ligi BiH ide za plate, najpopularniji klub u BiH je Barcelona koju je izabralo 16% anketiranih. Također, moze se vidjeti da u tri godine se u jugoistoku Evrope promjeni u prosjeku pet trenera sto je krajnji apsurd, ko da ce tako cesta promjena trenera uroditi plodom, ako i krenu rezultati bolji cesto je vise neka sreca ili napokon se uhodala ekipa nego sto je do trenera, dok u sjevernoj Evropi se svega jedan trener promjeni u prosjeku u tri godine. Ima jos stvarno mnogo zanimljivi stvari.

http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 jun 2014, 09:59

Buu je napisao/la:
miki651 je napisao/la:U novoj sezoni glavni favoriti za evropu i titulu su isti maltene kao i lani. To znači Sarajevo, Široki, Zrinjski i eventualno Željo. Ostali male šanse imaju eventuqalno Sloboda kad bi se kojim slučajem riješila dugova a to je malo vjerovatno. Borac isto tako. Velež kao poludržavni projekat izboriće opstanak malo ranije i to je to.
Željo nema šanse pored ovih velikana
Čini ti se, možda ima malih problema ali Željezničar je uvijek veoma ozbiljan konkurent za vrh.
Slažem se da je rano za neke ozbiljnije prognoze, ali prvaka treba tražiti među ove četiri ekipe. Sigurno da bi bolje bilo da još Velež, Olimpic, Borac i eventualno Sloboda budu malo ozbiljnijoj konkurenciji do kraja sezone jer bi se onda smanjila mogućnost izakulisnih radnji.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 jun 2014, 10:57

Pitari Siroki i Zrinjski za prvaka .... Zeljo Sloboda Velez i Borac kup uefa ostalo za opstanak.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 jun 2014, 11:06

Alipasino je napisao/la:Pitari Siroki i Zrinjski za prvaka .... Zeljo Sloboda Velez i Borac kup uefa ostalo za opstanak.
Najrealniji razvoj događaja za sada. Ipak, treba sačekati da se prelazni rok okonča. Velež mora zadržati bitne igrače ili nadomjestiti odlazak nekih od njih, a Borac i Sloboda bi se morali pojačati ako žele uopće razmišljati o Evropi.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 jun 2014, 11:11

Slobodi treba 5 igrača ako misli boriti se za evropu. Zaboravili ste olimpic spomenuti u borbi za evropu.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 14 jun 2014, 11:14

terabajt je napisao/la:Slobodi treba 5 igrača ako misli boriti se za evropu. Zaboravili ste olimpic spomenuti u borbi za evropu.
Olimpic je nemoguca misija, al' zar bordo prijatelji vec nisu uzeli prvenstvo ili samo gledaju u daleku buducnost?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 jun 2014, 11:16

England je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Slobodi treba 5 igrača ako misli boriti se za evropu. Zaboravili ste olimpic spomenuti u borbi za evropu.
Olimpic je nemoguca misija, al' zar bordo prijatelji vec nisu uzeli prvenstvo ili samo gledaju u daleku buducnost?
Oni su već uzeli duplu krunu ovo je prica o borbi za evropu :D

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 14 jun 2014, 11:17

Siroki i Sarajevo za prvaka a ovo ostalo za evropu. Mozda se i Zeljo umijesa medju ova prva dva
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 jun 2014, 11:20

kod Veleža je jedino otišao Okić, ostali su tu plus mladi Hodžić koji je potpisao za nas, zatim nam se vraća Vlada. Normalno bit će i odlazaka (Okić), ali će se 95% zadržati postojeći kadar.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 jun 2014, 11:21

Da, četiri-pet provjerenih igrača je mjera, pisao sam to davno na Slobodinoj temi. Međutim, praviti totalnu rekonstrukciju tima bi bila greška, jer bi trebalo puno vremena da se ekipa uigra, a strah me i pomisliti šta bi bilo da se zareda sa serijom loših rezultata. Imamo mi na skoro svim važnijim pozicijama igrače koji su barem prosjek lige, dobar dio njih bi mogao biti među boljim u PL, neki mlađi možda čak eksplodirati i zasjeniti ostale, zato nema mjesta panici. Ključno će biti da li će nas voditi iskusan trener kao Ćiro, te da li će Azmir imati odriješene ruke u UO. Lično sam za to da se klub prvo stabilizuje u sredini tabele, pa onda napadne EL naredne sezone, ali poznavajući naš mentalitet... Teško. :mrgreen:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 14 jun 2014, 11:22

nisu Bordo prijatelji josavrsili sa prijelaznim rokom ... poslije toga cemo komentarisati kako i šta dalje

prvensto ne moze ni real sad da dodje tvrditi da ce osvojiti... sve zavisi od priprema, sprmnosti, volje i zelje...naravno, najvise kvaliteta igrackog kadra...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 14 jun 2014, 11:47

Chinaglia je napisao/la:titulaaa je našaaaa! :opaopa:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/bomba-iz ... odu/133517
kao i nasa s jarnijem :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.