Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Pa naravno, LVG je mag, RVP maestro, a odlicno je i ovih par potencijalih pojacanja... 

- Ed Woodward for Prime Minister !
Van Gaalova pobjeda. Svaka čast šefe 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
HOW YES NOUnknown Genius je napisao/la:Dovodimo Robbena poslije prvenstva.

jelde sta ce LVG, sve sami strucnjaci po forumima, lik motivisao, izvukao najbolje iz hrpe anonimusa protiv Svj i Eur prvaka koje su iste demolirali !!
znam samo sta je @Cartman reko, a to je da je nama ovakav tip trenera potreban, vidi se da je autoritet, haromonija u ekipi i svi ginu na terenu i rezultat je tu !!
znam samo sta je @Cartman reko, a to je da je nama ovakav tip trenera potreban, vidi se da je autoritet, haromonija u ekipi i svi ginu na terenu i rezultat je tu !!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
BiH pa Engleska.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Jesmo l' svi uz 'Olandeze na ovom prvenstvu?![]()
Ja apsolutno jesam, zbog doktora fudbala, iako to znači kasniji dolazak Van Gaala na dužnost.
Drago mi je zbog RvP-a i LVG-a, ali obično ekipe koje igraju ovako dobar i lijep fudbal ne osvajaju prvenstvo. No, vidjećemo. Samo da se niko naš teže ne povrijedi, to mi je najvažnije.
LUHG!
Strasno su mi dragi uvijek bili kao drzava (ko nije bio neka ode obavezno), ponekad i kao repka (kao na EP 2008), na zadnja dva prvenstva su igrali grozan nogomet, sada je to prava Holandija ponovo. Meni apsolutno najdraza ekipa nakon BiH.
Samo ih gazi Robine.

Samo ih gazi Robine.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Persika super raspolozen za igru.
Sva sreca pa im nema Varta da smeta i gusi igru.

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Takodjer. Davno sam ih zagotivio i to se samo sada "povecalo" zaslugama RvP-a i Van Gaala. Milina ih je gledati. BiH pa Nizozemska i Engleska.Cartman je napisao/la:Strasno su mi dragi uvijek bili kao drzava (ko nije bio neka ode obavezno), ponekad i kao repka (kao na EP 2008), na zadnja dva prvenstva su igrali grozan nogomet, sada je to prava Holandija ponovo. Meni apsolutno najdraza ekipa nakon BiH.![]()
Samo ih gazi Robine.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ovo je i meni palo na pamet kad je se povrijedio. To im je ja mislim samo pomoglo. Davno potrosen igrac i nula od covjeka (mlatio zenu, grozno tretira suigrace, pravi probleme unutar ekipe i tako dalje).Valencia je napisao/la:
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ali koja ce biti prednost sto je LVG buduci manager, kod dovodjenja nekih potencijala, odlicna stvar.. Ova taktika veceras je dokaz kako je taj covjek prilagodljiv..Kvale igrao sa formacijom 4-3-3...
Ma to je fudbalski velemajstor, doktor. A ne kao onaj Evertonski mazlum koji je imao jednu taktiku i to katastrofalnu.OnlyUnited je napisao/la:Ali koja ce biti prednost sto je LVG buduci manager, kod dovodjenja nekih potencijala, odlicna stvar.. Ova taktika veceras je dokaz kako je taj covjek prilagodljiv..Kvale igrao sa formacijom 4-3-3...
bit ce odbranbenih igraca i ovog lludog blinda da dovede sminka ce biti
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Nemoj klokana spominjat ako Boga znas, jedva se oporavio...Cartman je napisao/la:Ma to je fudbalski velemajstor, doktor. A ne kao onaj Skotski mazlum koji je imao jednu taktiku i to katastrofalnu.OnlyUnited je napisao/la:Ali koja ce biti prednost sto je LVG buduci manager, kod dovodjenja nekih potencijala, odlicna stvar.. Ova taktika veceras je dokaz kako je taj covjek prilagodljiv..Kvale igrao sa formacijom 4-3-3...

R.J.W.G. je napisao/la: BiH pa Engleska.

100% sportski i krajnje opušten potpis
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
BiH se podrazumijeva.R.J.W.G. je napisao/la:BiH pa Engleska.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Jesmo l' svi uz 'Olandeze na ovom prvenstvu?![]()
Ja apsolutno jesam, zbog doktora fudbala, iako to znači kasniji dolazak Van Gaala na dužnost.
Drago mi je zbog RvP-a i LVG-a, ali obično ekipe koje igraju ovako dobar i lijep fudbal ne osvajaju prvenstvo. No, vidjećemo. Samo da se niko naš teže ne povrijedi, to mi je najvažnije.

Naravno, pratiće se i Englezi, ali na ovom prvenstvu malo više pažnje posvećujem Francuskoj i Holandiji.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Napravit će on od Manche strašan tim, bit će uživancija gledati mečeve njega i Mourinha 

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Mrtav si za mene.Patrice_Evra_3 je napisao/la: na ovom prvenstvu malo više pažnje posvećujem Francuskoj i Holandiji.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ne znam, nikad nisam nesto zavolio repku Engleske. Igraju grozan nogomet, a cesto i tretiraju nase igrace kao klosare. Beckham, Scholes, Rooney (dok mi je jos bio drag
), Carrick i tako dalje. I kako navijat za jednog Gerrarda, Terrya, Colea, Sturridgea? Ne mogu braco.

Nego, ako LVG ovo napravi sa našim Unitedom...
kada vidim ovu ekipu Holandije, ne treba očekivati puno velikih imena.. možda jedno do dva, a ostalo ovi momci..

Let's play in England...
p.s. btw vidim novog kapitena Uniteda... nisam da to on bude... ali LVG ce to uraditi.. za mene bi kapiten bio Evra, Rooney...

Let's play in England...

p.s. btw vidim novog kapitena Uniteda... nisam da to on bude... ali LVG ce to uraditi.. za mene bi kapiten bio Evra, Rooney...

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Ma tako bi brate i volio. To mi je nekako u duhu Uniteda vise nego ovi ogromni transferi sto se spominju. Ferguson je uvijek gradio ekipu. Naravno trosio je dosta para, ali je kupovao mlade igrace i onda od njih pravio igracine. To je United, a ne neki transferi u stilu Chelsea ili Reala.EPL je napisao/la:Nego, ako LVG ovo napravi sa našim Unitedom...kada vidim ovu ekipu Holandije, ne treba očekivati puno velikih imena.. možda jedno do dva, a ostalo ovi momci..
Svi znamo koje pozicije treba pojacat, i tu nema druge. Ali isto tako vjerujem da van Gaal moze drasticno poboljsat igru igraca poput Nania, Jonesa, Kagawe, Valencie, Rooneya, Rafaela, Evansa, Welbecka, pa cak i Cleverleya. To je covjek koji zna da radi sa igracima. Ne mora doc na gotovo da bi napravio nesto.
Evo konkretno za Rooneya, ako se totalno posveti treningu i slusa van Gaala kao Boga, onda vjerujem da se moze vratit na stari nivo. Ali mora bit spreman da se zrtvuje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.