A stani fakat, ko je klasičan DMF kod Vatrenih?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Vukojevic.ZahaKING je napisao/la:e jbg..
Lillard je napisao/la:Vukojevic.ZahaKING je napisao/la:e jbg..
On je bas ono, destruktivac. Al' imamo tu Badelja, moze Raketa odigrat, Brozovic.. Uglavnom to je nebitno, Luka ce vjerovatno bit uredu.
dubrava je napisao/la:Ako misliš na zadnjeg veznog, to je Vukojević.
Velika jučerašnja Kovačeva greška što je igrao bez defenzivnog veznog...
ZahaKING je napisao/la:
Pa onda će Kovač morati ubaciti Vukojevića da igra, u paru sa Modrićem (ako bude sve ok) i neka gurne Raketu na ofanzivnog veznog. Tako će Raketa gurati naprijed a opet davati mjesta Luki da djeluje iz sjene, a Vukojević da bude osigurač
I šteta što se Danijel povrijedio, s njim bi lijeva str. bila mnogo sigurnija![]()
PS: šta je s Mandžukom?
Za sada nema ništa više od toga, bit će sutra vjerojatno više informacija.Virtu4l je napisao/la:Modrić na magnetnoj rezonanci? Ima li neko više informacija o povredi?
po meni napravio 2 greškeNeverGiveUp je napisao/la:Strašno I.poluvrijeme Španjolska - Nizozemska.
Rizzoli potvrdio zašto bi trebalo biti 90% sudaca iz Europe na SP-u.
Kaunas je napisao/la:po meni napravio 2 greškeNeverGiveUp je napisao/la:Strašno I.poluvrijeme Španjolska - Nizozemska.
haj' znajNeverGiveUp je napisao/la:Kaunas je napisao/la:po meni napravio 2 greškeNeverGiveUp je napisao/la:Strašno I.poluvrijeme Španjolska - Nizozemska.
Po meni jedna, ne sviranje faula nad Casillasom, ali nije uticao na rezultat.
Još jedna greška je bila ali pomoćnog suca kada nije digao zastavicu jer se R.V.P našao u nedozvoljenoj poziciji, (srećom pogodio je prečku).
mmmmh..........jeste da i ja navijam za Hrvate, ali nisam siguran da su puno bolji.NoName je napisao/la:Hrvati su puno bolji od Mexa a od ovih garavih i da ne govorim. Ostaje još da to potvrde na terenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.