FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HercegovinaBosna
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HercegovinaBosna » 13 jun 2014, 19:42

U doba kad je tu bio Šeha rame uz rame mu je bio Dejo, sigurno da trenutno nema boljeg golmana od njega.Mozda da su tu negdje on i Filip, ako ide bice to veliki hendikep za Sarajevo.Kad se sjetim ovih par posljednjih derbija šta je čovjek sve branio što jedan na jedan, što u polju. Da je imao kikseva jeste ali to svaki golman ima.Pa sjetite se samo npr eto spominjeta Neura kakvih gluposti napravi izlijetanjem i slične bravure..
Mićo je Fićo!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 13 jun 2014, 20:01

COVJEK JE BIO NA PROSIRENOM SPISKU ZA REPREZENTACIJU HALOOO
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 13 jun 2014, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009.

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 13 jun 2014, 20:38

HercegovinaBosna je napisao/la:U doba kad je tu bio Šeha rame uz rame mu je bio Dejo, sigurno da trenutno nema boljeg golmana od njega.Mozda da su tu negdje on i Filip, ako ide bice to veliki hendikep za Sarajevo.Kad se sjetim ovih par posljednjih derbija šta je čovjek sve branio što jedan na jedan, što u polju. Da je imao kikseva jeste ali to svaki golman ima.Pa sjetite se samo npr eto spominjeta Neura kakvih gluposti napravi izlijetanjem i slične bravure..
Aldine odleprsaj znamo da si ti,identicno al bukvalno istompises kao grokok,timeline,aldin,dona itd i kad te napadnemo cudis se i pravdas da pojma nemas,jedina osoba koja se tek reg i koja navija za Zelju i koja ce odma ovsje doci i visiti a nije nas fan,pisati referate itd to si ti daj banujte ga vise

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 13 jun 2014, 20:40

nije vezano za nas, ali eno na jednom portalu kazu da je Cardiff vrlo blizu dovođenja Bešića u svoje redove :)
bravo čika Tan , bravo Amidža! dogodine, mali ce igrati u EPL

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 13 jun 2014, 20:41

Šta vam je ljudi ba? Dejo treba ostati ali bi bilo dobro dovesti golmana još jednog i Plakala poslati negdje na posudbu jer realno on trenutno ne može braniti par utakmica u nizu, treba mu još iskustva koje bi stekao na posudbi. Za mene Dejo trenutno prva opcija, ko god da dođe (ako dođe) nek' se bori za mjesto prvog golmana pa ako zasluži bujrum dokaži i na terenu da si dobar. Dejo je imo kikseva, nije samo protiv šiptara ali svaki ih golman ima. Izabran je za najboljeg golmana PL i bio na širem spisku za SP, valjda to nešto znači.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 13 jun 2014, 20:45

DrustveniParazit je napisao/la:Šta vam je ljudi ba? Dejo treba ostati ali bi bilo dobro dovesti golmana još jednog i Plakala poslati negdje na posudbu jer realno on trenutno ne može braniti par utakmica u nizu, treba mu još iskustva koje bi stekao na posudbi. Za mene Dejo trenutno prva opcija, ko god da dođe (ako dođe) nek' se bori za mjesto prvog golmana pa ako zasluži bujrum dokaži i na terenu da si dobar. Dejo je imo kikseva, nije samo protiv šiptara ali svaki ih golman ima. Izabran je za najboljeg golmana PL i bio na širem spisku za SP, valjda to nešto znači.
U današnjem sportu piše da Dejo ide a sad da li njima vjerovati ne znam.Nekad utrefe, a nekad ga baš user...
Mićo je Fićo!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 13 jun 2014, 20:46

HercegovinaBosna je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Šta vam je ljudi ba? Dejo treba ostati ali bi bilo dobro dovesti golmana još jednog i Plakala poslati negdje na posudbu jer realno on trenutno ne može braniti par utakmica u nizu, treba mu još iskustva koje bi stekao na posudbi. Za mene Dejo trenutno prva opcija, ko god da dođe (ako dođe) nek' se bori za mjesto prvog golmana pa ako zasluži bujrum dokaži i na terenu da si dobar. Dejo je imo kikseva, nije samo protiv šiptara ali svaki ih golman ima. Izabran je za najboljeg golmana PL i bio na širem spisku za SP, valjda to nešto znači.
U današnjem sportu piše da Dejo ide a sad da li njima vjerovati ne znam.Nekad utrefe, a nekad ga baš user...

Nemoj mi ti odgovarati na postove molim te! :facepalm:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 jun 2014, 20:48

MA NEK PIŠE MOMAK PUSTITE GA BA KOGA NE INTERESUJU NJEGOVI KOMENTARI PRESKOČI I TAČKA MENI NE SMETA JA ŠTO NE VOLIM PRELETIM PA NEK PIŠE KO ŠTA HOČE
Sarajevo ljubavi moja!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 jun 2014, 20:57

Sta je sa Jajalom :idea:
Hoce li ostati ima li iko neki pouzdan info.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 13 jun 2014, 20:58

rammstein je napisao/la:nije vezano za nas, ali eno na jednom portalu kazu da je Cardiff vrlo blizu dovođenja Bešića u svoje redove :)
A dok se oni ne vrate u EPL neka ga pošalje na posudbu kod nas jednu sezonu. :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 13 jun 2014, 20:59

Ibrak ce otici na zavrsne pregovore s njim Iskreno, male su sanse ali... :mrgreen:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Hoda23
Kontakt:

Post Postao/la Hoda23 » 13 jun 2014, 21:02

Pozdrav bordo nacijo! Nadam se dugom i lijepom druzenju na forumu :) Pratim vas vec par godina svakodnevno, pa je red da vam se i pridruzim.

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 13 jun 2014, 21:03

Aldine postoji li nesto sto ti neznas kako ti ide nuklearna fizika,il kvantna?

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 13 jun 2014, 21:08

nolimit je napisao/la:
Aldine postoji li nesto sto ti neznas kako ti ide nuklearna fizika,il kvantna?
@super nastavis li biti dosadan prijavit cu ti adminu sve nikove od @arme (s kojeg upravo pises na temi Želji) a ko ima koliko nikova može provjeriti administracija. Pošto si postao naporan prijavio sam sve nikove pa da provjere.Postaješ naporan i ofiran i nerviraš me bez razloga...
Zadnja izmjena: HercegovinaBosna, dana/u 13 jun 2014, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
Mićo je Fićo!

rammstein
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la rammstein » 13 jun 2014, 21:10

hilmo je napisao/la:
rammstein je napisao/la:nije vezano za nas, ali eno na jednom portalu kazu da je Cardiff vrlo blizu dovođenja Bešića u svoje redove :)
A dok se oni ne vrate u EPL neka ga pošalje na posudbu kod nas jednu sezonu. :D

ni u teoriji...

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 13 jun 2014, 21:29

Kada vidim sta se desava u druim klubovima, svaki dan se molim za velikog i prevelikog gospodina Tana sto nam sav ovaj rahatluk donese u klub i to dugorocno :tokralju:

ehoraje
Kontakt:

Post Postao/la ehoraje » 13 jun 2014, 21:32

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 13 jun 2014, 21:35

ehoraje je napisao/la:http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 0881431500

turnir u italiji!!!
sta je ovo ni interu nista ne mozemo :?

ehoraje
Kontakt:

Post Postao/la ehoraje » 13 jun 2014, 21:41

vise napada imamo. suteva vise,posjed lopte nas,u drugom hh lomimo!!!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 13 jun 2014, 21:46

ehoraje je napisao/la:vise napada imamo. suteva vise,posjed lopte nas,u drugom hh lomimo!!!
sta ovo pada kvota :D ahaha

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday i 44 gosta.