FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U doba kad je tu bio Šeha rame uz rame mu je bio Dejo, sigurno da trenutno nema boljeg golmana od njega.Mozda da su tu negdje on i Filip, ako ide bice to veliki hendikep za Sarajevo.Kad se sjetim ovih par posljednjih derbija šta je čovjek sve branio što jedan na jedan, što u polju. Da je imao kikseva jeste ali to svaki golman ima.Pa sjetite se samo npr eto spominjeta Neura kakvih gluposti napravi izlijetanjem i slične bravure..
Mićo je Fićo!
COVJEK JE BIO NA PROSIRENOM SPISKU ZA REPREZENTACIJU HALOOO
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 13 jun 2014, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009.
Aldine odleprsaj znamo da si ti,identicno al bukvalno istompises kao grokok,timeline,aldin,dona itd i kad te napadnemo cudis se i pravdas da pojma nemas,jedina osoba koja se tek reg i koja navija za Zelju i koja ce odma ovsje doci i visiti a nije nas fan,pisati referate itd to si ti daj banujte ga viseHercegovinaBosna je napisao/la:U doba kad je tu bio Šeha rame uz rame mu je bio Dejo, sigurno da trenutno nema boljeg golmana od njega.Mozda da su tu negdje on i Filip, ako ide bice to veliki hendikep za Sarajevo.Kad se sjetim ovih par posljednjih derbija šta je čovjek sve branio što jedan na jedan, što u polju. Da je imao kikseva jeste ali to svaki golman ima.Pa sjetite se samo npr eto spominjeta Neura kakvih gluposti napravi izlijetanjem i slične bravure..
nije vezano za nas, ali eno na jednom portalu kazu da je Cardiff vrlo blizu dovođenja Bešića u svoje redove
bravo čika Tan , bravo Amidža! dogodine, mali ce igrati u EPL
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Šta vam je ljudi ba? Dejo treba ostati ali bi bilo dobro dovesti golmana još jednog i Plakala poslati negdje na posudbu jer realno on trenutno ne može braniti par utakmica u nizu, treba mu još iskustva koje bi stekao na posudbi. Za mene Dejo trenutno prva opcija, ko god da dođe (ako dođe) nek' se bori za mjesto prvog golmana pa ako zasluži bujrum dokaži i na terenu da si dobar. Dejo je imo kikseva, nije samo protiv šiptara ali svaki ih golman ima. Izabran je za najboljeg golmana PL i bio na širem spisku za SP, valjda to nešto znači.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
U današnjem sportu piše da Dejo ide a sad da li njima vjerovati ne znam.Nekad utrefe, a nekad ga baš user...DrustveniParazit je napisao/la:Šta vam je ljudi ba? Dejo treba ostati ali bi bilo dobro dovesti golmana još jednog i Plakala poslati negdje na posudbu jer realno on trenutno ne može braniti par utakmica u nizu, treba mu još iskustva koje bi stekao na posudbi. Za mene Dejo trenutno prva opcija, ko god da dođe (ako dođe) nek' se bori za mjesto prvog golmana pa ako zasluži bujrum dokaži i na terenu da si dobar. Dejo je imo kikseva, nije samo protiv šiptara ali svaki ih golman ima. Izabran je za najboljeg golmana PL i bio na širem spisku za SP, valjda to nešto znači.
Mićo je Fićo!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
HercegovinaBosna je napisao/la:U današnjem sportu piše da Dejo ide a sad da li njima vjerovati ne znam.Nekad utrefe, a nekad ga baš user...DrustveniParazit je napisao/la:Šta vam je ljudi ba? Dejo treba ostati ali bi bilo dobro dovesti golmana još jednog i Plakala poslati negdje na posudbu jer realno on trenutno ne može braniti par utakmica u nizu, treba mu još iskustva koje bi stekao na posudbi. Za mene Dejo trenutno prva opcija, ko god da dođe (ako dođe) nek' se bori za mjesto prvog golmana pa ako zasluži bujrum dokaži i na terenu da si dobar. Dejo je imo kikseva, nije samo protiv šiptara ali svaki ih golman ima. Izabran je za najboljeg golmana PL i bio na širem spisku za SP, valjda to nešto znači.
Nemoj mi ti odgovarati na postove molim te!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
MA NEK PIŠE MOMAK PUSTITE GA BA KOGA NE INTERESUJU NJEGOVI KOMENTARI PRESKOČI I TAČKA MENI NE SMETA JA ŠTO NE VOLIM PRELETIM PA NEK PIŠE KO ŠTA HOČE
Sarajevo ljubavi moja!
Sta je sa Jajalom
Hoce li ostati ima li iko neki pouzdan info.
Hoce li ostati ima li iko neki pouzdan info.
Re: Odg: FK Sarajevo
A dok se oni ne vrate u EPL neka ga pošalje na posudbu kod nas jednu sezonu.rammstein je napisao/la:nije vezano za nas, ali eno na jednom portalu kazu da je Cardiff vrlo blizu dovođenja Bešića u svoje redove![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ibrak ce otici na zavrsne pregovore s njim Iskreno, male su sanse ali... 
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Pozdrav bordo nacijo! Nadam se dugom i lijepom druzenju na forumu
Pratim vas vec par godina svakodnevno, pa je red da vam se i pridruzim.
Aldine postoji li nesto sto ti neznas kako ti ide nuklearna fizika,il kvantna?HercegovinaBosna je napisao/la:U današnjem sportu piše da Dejo ide a sad da li njima vjerovati ne znam.Nekad utrefe, a nekad ga baš user...DrustveniParazit je napisao/la:Šta vam je ljudi ba? Dejo treba ostati ali bi bilo dobro dovesti golmana još jednog i Plakala poslati negdje na posudbu jer realno on trenutno ne može braniti par utakmica u nizu, treba mu još iskustva koje bi stekao na posudbi. Za mene Dejo trenutno prva opcija, ko god da dođe (ako dođe) nek' se bori za mjesto prvog golmana pa ako zasluži bujrum dokaži i na terenu da si dobar. Dejo je imo kikseva, nije samo protiv šiptara ali svaki ih golman ima. Izabran je za najboljeg golmana PL i bio na širem spisku za SP, valjda to nešto znači.
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
@super nastavis li biti dosadan prijavit cu ti adminu sve nikove od @arme (s kojeg upravo pises na temi Želji) a ko ima koliko nikova može provjeriti administracija. Pošto si postao naporan prijavio sam sve nikove pa da provjere.Postaješ naporan i ofiran i nerviraš me bez razloga...nolimit je napisao/la:Aldine postoji li nesto sto ti neznas kako ti ide nuklearna fizika,il kvantna?HercegovinaBosna je napisao/la:U današnjem sportu piše da Dejo ide a sad da li njima vjerovati ne znam.Nekad utrefe, a nekad ga baš user...DrustveniParazit je napisao/la:Šta vam je ljudi ba? Dejo treba ostati ali bi bilo dobro dovesti golmana još jednog i Plakala poslati negdje na posudbu jer realno on trenutno ne može braniti par utakmica u nizu, treba mu još iskustva koje bi stekao na posudbi. Za mene Dejo trenutno prva opcija, ko god da dođe (ako dođe) nek' se bori za mjesto prvog golmana pa ako zasluži bujrum dokaži i na terenu da si dobar. Dejo je imo kikseva, nije samo protiv šiptara ali svaki ih golman ima. Izabran je za najboljeg golmana PL i bio na širem spisku za SP, valjda to nešto znači.
Zadnja izmjena: HercegovinaBosna, dana/u 13 jun 2014, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
Mićo je Fićo!
Re: Odg: FK Sarajevo
ni u teoriji...hilmo je napisao/la:A dok se oni ne vrate u EPL neka ga pošalje na posudbu kod nas jednu sezonu.rammstein je napisao/la:nije vezano za nas, ali eno na jednom portalu kazu da je Cardiff vrlo blizu dovođenja Bešića u svoje redove![]()
-
lafomamone
- Kontakt:
Kada vidim sta se desava u druim klubovima, svaki dan se molim za velikog i prevelikog gospodina Tana sto nam sav ovaj rahatluk donese u klub i to dugorocno 
sta je ovo ni interu nista ne mozemo
vise napada imamo. suteva vise,posjed lopte nas,u drugom hh lomimo!!!
sta ovo pada kvotaehoraje je napisao/la:vise napada imamo. suteva vise,posjed lopte nas,u drugom hh lomimo!!!
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday i 44 gosta.