Paris Saint-Germain FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Paris Saint-Germain FC
Može se reći da Cavani nije opravdao 65 mil ipak je Ibra prva violina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
[youtube][/youtube]

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- IlCapitano
- Kontakt:
Može se reći da je odigrao čitavu sezonu kao desno krilo i postigao 20 golova u 30 utakmica. Bio je dosta i povrijeđen, tako da...Saurman je napisao/la:Može se reći da Cavani nije opravdao 65 mil ipak je Ibra prva violina.
Druga je stvar što je Blanc igru bazirao isključivo na Ibrahimoviću kad je mogao u tandem ukomponovati ponajbolje napadače svijeta i to bi sigurno bolje izgledalo. Ovako, kad se Ibrahimović povrijedio to nije ni na šta ličilo.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Stize Luiz.
http://www.chelseafc.com/news-article/a ... ove-agreed" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.chelseafc.com/news-article/a ... ove-agreed" onclick="window.open(this.href);return false;
muka mi je od ove tvorevine koja se udostoji nazvat fudbalskim timom....rasipanje na sve strane....fujj
A.F.C. Bournemouth!
Transfer news: Paris Saint-Germain confirm £50million purchase of Chelsea's David Luiz

Bravo majstore, 62 mil za stopera.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
jos malo pocet ce placat milionima i redare, kamermane, vozače...
Dajte mu Puskas nagradu svake godine
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- alan_kardec
- Kontakt:
Kakvi idioti, skup im Di Maria, a Luiz nije.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sta radi ovaj PSG Reimsu
Moglo je biti 4:0 a ono 1:0
Prvo je Ibra dao lijep gol, onda je Moura isao prema golmanu a Ibrahimovic sam stojao na drugoj strani i ovaj mu nije dodao, onda pogodi stativu sa 4-5m i onda promasi penal

Moglo je biti 4:0 a ono 1:0

Prvo je Ibra dao lijep gol, onda je Moura isao prema golmanu a Ibrahimovic sam stojao na drugoj strani i ovaj mu nije dodao, onda pogodi stativu sa 4-5m i onda promasi penal

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Da covjek ne povjeruje. Ovo je moguce cak i najboljem napadacu svijeta.
PSG, odkad su ih kupili Arapi su četiri puta otvorili sezonu Francuske lige.
Postigli su sledeće rezultate za ove četiri godine:
Nedelja, 6 Avgust 2011: PSG-FC Lorient 0:1
Nedelja,11 Avgust 2012: FC Lorient-PSG 2:2
Petak, 9 Avgust 2013: Montpellier-PSG 1:1
Noćas, 8 Avgust 2014: Reims-PSG 2:2
S obzirom da se "istorija" ponavlja, pomenuo bih i drugo kolo, đe pretežno ljubitelji kladionica kažu "a PSG je kiksao prvo kolo, puni su para, sad moraju dobiti", te napomenuo kako su odigrali drugo kolo od kad su šeici u klub:
Nedelja, Avg 13, 2011 Stade Rennais-PSG 1:1
Subota, Avg 19, 2012 AC Ajaccio-PSG 0:0
Subota, Avg 18, 2013 AC Ajaccio-PSG 1:1
Razmislite o sledećoj utakmici![]()
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- kumkalesic
- Kontakt:
Kako ovaj Paris igra lijep fudbal u ove prve dvije utakmice sezone...baš da onako neutralac uživa u fudbalu
Odlična akcija i danas kod prvog pogotka Wan der Wiela i Lucasa, koji je lijepo smjestio loptu u mrežu. Ne znam šta je bilo na početku, jer sam malo kasnio sa početkom gledanja meča, ali vidim da komentator govori da je Ibrahimović zbog povrede napustio utakmicu već u četvrtoj minuti. Nadam se da nije ništa ozbiljnije, jer treba uživati u njegovim igrama dok još možemo. Valika šteta će biti ako se ubrzo oprosti od aktivnog igranja nogometa, bar što se tiče mene...
Moram napisati i da su sudije, blago rečeno, loše u ovim uvodnim mečevima sezone. I danas su svirali nepostojeće zaleđe Cavaniu kod, pa mat situacije za Urugvajca...

Odlična akcija i danas kod prvog pogotka Wan der Wiela i Lucasa, koji je lijepo smjestio loptu u mrežu. Ne znam šta je bilo na početku, jer sam malo kasnio sa početkom gledanja meča, ali vidim da komentator govori da je Ibrahimović zbog povrede napustio utakmicu već u četvrtoj minuti. Nadam se da nije ništa ozbiljnije, jer treba uživati u njegovim igrama dok još možemo. Valika šteta će biti ako se ubrzo oprosti od aktivnog igranja nogometa, bar što se tiče mene...
Moram napisati i da su sudije, blago rečeno, loše u ovim uvodnim mečevima sezone. I danas su svirali nepostojeće zaleđe Cavaniu kod, pa mat situacije za Urugvajca...
Joint_fc
alan_kardec je napisao/la:Kakvi idioti, skup im Di Maria, a Luiz nije.![]()
![]()

kakvi potezi Pastorea 

- kumkalesic
- Kontakt:
Ma kompletan tim igra zaista dobro.xaves je napisao/la:kakvi potezi Pastorea
Akcija kod drugog gola isto tako maestralna. Prvo dodavanje italijanskog fantaziste, pa i odlično primanje i završnica Cavania...
Treba reći da Bastia nikako nije loša momčad. To može potvrditi svatko tko ih je gledao protiv Marseillea u prvom kolu...
Joint_fc
Da, ova sezona u LP im je biti ili ne biti s obzirom na Ibrinee godine, liga apsolutno ne bi trebala biti problemkumkalesic je napisao/la:Ma kompletan tim igra zaista dobro.xaves je napisao/la:kakvi potezi Pastorea
Akcija kod drugog gola isto tako maestralna. Prvo dodavanje italijanskog fantaziste, pa i odlično primanje i završnica Cavania...
Treba reći da Bastia nikako nije loša momčad. To može potvrditi svatko tko ih je gledao protiv Marseillea u prvom kolu...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

[youtube][/youtube]
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.