Bullhit?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
oces stat na put indijancima iz istocnog mostara koji pustaju vatromet na svaki poraz hrvatske reprezentacije? Gluposti pricas. BHT jest indijanska televizija, ti ovo pokusavas okrenut na nacionalnu pricu. Nedostatak inteligencijeennis je napisao/la:Jel one komsije sto su sinoc palili zastave moje drzave diljem zemlje u dijelovima u kojim su vecina??sto su demolirali neka mjesta posebno bitna??nadam se da na te mislis,jer njihova uvreda prema meni i moja uvreda prema njima ne mogu da se porede.ZahaKING je napisao/la:pa kad već govoriš da su indijanski izvještaji i članci, i vrijeđaš prve komšije onda neka ti budeennis je napisao/la: Kakvi kanaderi?kakvi camci?o cemu pricamo
Mora neko tim indijancima stati na put.
To ti je malo reklamiranje. Lik koji to pravi zove se Luka Bulic. Inace dominira u tom podrucju, bas zna nasmijat narod.mandraX je napisao/la:Šta je bola' ovo na HRT2.![]()
Bullhit?![]()
![]()
![]()
Sve je to Ok,ali ne mozes iskazivati bijes kad izgubis od Brazila paljenjem zastave drzave u kojoj zivis,nidje veze.Virtu4l je napisao/la:Pričamo o tome da vrijeđaš ljude koji su nam prvi pritekli u pomoć u ovim teškim danima nesreće.ennis je napisao/la:Kakvi kanaderi?kakvi camci?o cemu pricamo
Ekstrema je uvijek bilo i biće ih, ali oni su samo kap u moru.
Fulio si temu.NoName je napisao/la:Hoćemo li malo o fudbalu?
Izgleda. Kažu da će se sutra znat' nešto više...NoName je napisao/la:Luka povrijeđen?!
Vidjet će se još, ide na magnetsku rezonancu ali ako je on izgubljen, nema šanse da prođemo skupinu.NoName je napisao/la:Luka povrijeđen?!
Nadam se da je Luka ok ali i ako nije opet ima šanse, kako da ne. Hrvatska je za klasu jača od MexaMarcus je napisao/la:Vidjet će se još, ide na magnetsku rezonancu ali ako je on izgubljen, nema šanse da prođemo skupinu.NoName je napisao/la:Luka povrijeđen?!
Ma zašto?NoName je napisao/la:Hoćemo li malo o fudbalu?
Hajmo se malo vrijeđati pošto se ne razumijemo u fudbalska pravila.L-Train je napisao/la:da ne znam ko se krije iza tog profila mozda bi se i uvrijedioNeverGiveUp je napisao/la:Ako ti kažem da ne poznaješ fudbalska pravila jer ti ovo nije očiti faul, uvrijedit ćeš se, a tako je..
Nabijem na qrac i jedne i druge. Obzirom da treba uvijek krenuti od sebe, prvo nabijem ove "moje". Hrvatska je za mene bratska zemlja i ne dozvoljavam da mi to pokvari par budala.dubrava je napisao/la:Ma zašto?NoName je napisao/la:Hoćemo li malo o fudbalu?
Zar nisi vidio da su moji idioti veći od tvojih idiota...ili obrnuto...ne znam više...
osim što znam da je riječ o idiotima, kakav god da nazivnik staviš...
Sve rasprave idu u stilu: "naši piju, istina, ali vasi su alkoholičari"..."među našima ima ubojica, ali vaši su koljači"...
pa čemu sad o nogometu...mislim, NoName, stvarno si nejasan..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.