FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Daj imali ovdje admina neka banuju lika, i nemojte mu odgovarati na postove gubite vrijeme on o fudbalu nema pojma i pise gluposti stoga rasprava sa njim je suvisna.
Ti si opet šampion !
Re: Odg: FK Sarajevo
Sto se tice radne dozvole, procitaj jos jednom clan 79. imas gore sliku, postavio sam ti. Pises neke povrsne informacije, nagdjas, pucas u prazno...HercegovinaBosna je napisao/la:Viste opasno pomješali neka imena,likove i osobe tog vaseg crtanog filma.Ali dobro ne treba vam zamjeriti.Ja sam napisao uglavnom ono sto znam i kako ce biti a dok se ne ispostavi drugacije ne kontam sta vi na forumu mozete znati nego pisati u prazno!Jel dosao?Jel igra? nije dosao i ne igra, kratko i jasno ko dan. Znam da niste nikoga doveli, a ni prodali ali sad ne lupajte bas ovako velike nebuloze.![]()
Srdacan pozdrav, dok taj ne počne igrati
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
bordobijeli
- Kontakt:
mi smo dobili iz leotara dva najbolja igraca stojcev i cimirota tako da odakle ko dolzi nemora nista da znaci .stancevski iz borca dosao kao najbolji igrac i skupo placen pa ga nigdje nije bilo tomic iz goska pa dobar.a ko misli da FKS sad ima neku lovu da dovodimo neke extra igrace od tog nema nista al ono sto imamo to je ciste racune ,placamo igrace dosta dobro za nase uslove i evo poceli smo dovoditi najbolje mlade igrace ,zadrzali ekipu od prosle godine i to je toHercegovinaBosna je napisao/la:Pa Nedo je za nas koji nemamo para da dovodemo boljeg igraca iz Sundjelice kao vi!
- Burberry46
- Kontakt:
Gori ste vi sto se uopste raspravljate sa HercegovinaBosna, Aldin, Donna itd i odgovarate mu
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Izgleda dolazi nam novi golman, barem po navodima avazovog sporta 
Ti si opet šampion !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ko jos vjeruje tom smecusimon je napisao/la:Izgleda dolazi nam novi golman, barem po navodima avazovog sporta
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kakav crni avaz.Sarajlijc@ je napisao/la:Ko jos vjeruje tom smecusimon je napisao/la:Izgleda dolazi nam novi golman, barem po navodima avazovog sporta
04.10.2009 !!
- moustapha
- Kontakt:
Večeras u 21:00 FK Sarajevo U19 ekipa otvara Trofeo Dossena turnir protiv ekipe Intera iz Milana...
bzvz turnirbakehz87 je napisao/la:Večeras u 21:00 FK Sarajevo U19 ekipa otvara Trofeo Dossena turnir protiv ekipe Intera iz Milana...
Samo jadnu djecu vozikaju po italiji ---
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ovo je prilika da se dokazu 
A tisine neke sto se pojacanja tice. Kad ce ti novi igraci, valja docekati 
Čuj bezveze jesil možda vidio koje sve ekipe igraju na ovom turniru
Sretno Bordo Momci !!!!
sarkazambakehz87 je napisao/la:Čuj bezveze jesil možda vidio koje sve ekipe igraju na ovom turniruSretno Bordo Momci !!!!
Zvucis kao ljubomorni Manijak,idi proslavi dolazak Nede Turkovica.rammstein je napisao/la:bzvz turnirbakehz87 je napisao/la:Večeras u 21:00 FK Sarajevo U19 ekipa otvara Trofeo Dossena turnir protiv ekipe Intera iz Milana...
Samo jadnu djecu vozikaju po italiji ---
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj da je stream neki naci **** SP 
Upravo sam dobio informaciju direktno od jednog našeg igrača da je atmosfera super i da jedva čekaju da utakmica počne 
Kaaaarrraaaaaaaaajjjjjj Inteeeerrrrrrr aaaallllleeeeeeeeeee
Mislim, nemamo mi tu jos uvijek sta traziti, u takvoj konkurenciji, ali nema veze. Samo se protiv jakih protivnika i ovakvih klubova moze postepeno dizati kvalitet.
Mislim, nemamo mi tu jos uvijek sta traziti, u takvoj konkurenciji, ali nema veze. Samo se protiv jakih protivnika i ovakvih klubova moze postepeno dizati kvalitet.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
meŠčini da ćemo dobiti novog golmana...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], nedimmmm1337, plisek i 10 gostiju.