FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Vjerovatno je propust moderatora i to će danas biti riješeno ne sikiraj se. Kod nas se sve radi u zanji čas hehe
-
- Kontakt:
Evo ijutros pogledam po sportsport.ba Pl BIH ima 15 clanova ,svi su na temi Pl bih ukljucujuci i Slobodu naravno osim Drine. Vidim i za ostale lige sve je uradjeno profesionalno i ekspeditivno Leotar i Rudar Prijedor na temi 1 Liga RS,klubovi koji su ušli u 1 Ligu Federacije Maestral,Turbina , Mladost Malešici svi su na temi gdje pripadaju.
Buducnost Banovici koja je ispala je na temi nize lige Bih,bukvalno jedini klub koji nije prebacen na temu gdje pripada je Drina.
Nisam više siguran da je to slucajno,stvarno nije fer ni korektno.
Zamolio bi i Drinu 1945 i ostale simpatizere i navijace Drine da se do daljnjeg ne oglašavaju na ovom forumu,znam da to nikoga nece puno pogoditi i iznervirati ali bar na taj nacin da reagujemo protiv slucajnog ili namjernog omalovazavanja jednog kluba.
Buducnost Banovici koja je ispala je na temi nize lige Bih,bukvalno jedini klub koji nije prebacen na temu gdje pripada je Drina.
Zamolio bi i Drinu 1945 i ostale simpatizere i navijace Drine da se do daljnjeg ne oglašavaju na ovom forumu,znam da to nikoga nece puno pogoditi i iznervirati ali bar na taj nacin da reagujemo protiv slucajnog ili namjernog omalovazavanja jednog kluba.
Druze nemojte se sikirati ba, javi se Aci Velikom sigurno je ba nesto zaboravio... Pozz iz Tuzleflagrantus je napisao/la:Evo ijutros pogledam po sportsport.ba Pl BIH ima 15 clanova ,svi su na temi Pl bih ukljucujuci i Slobodu naravno osim Drine. Vidim i za ostale lige sve je uradjeno profesionalno i ekspeditivno Leotar i Rudar Prijedor na temi 1 Liga RS,klubovi koji su ušli u 1 Ligu Federacije Maestral,Turbina , Mladost Malešici svi su na temi gdje pripadaju.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
imamo "tehnički" problem sa prijenosom Drine iz pdf-a 1. lige RS u viši rang(Premijer liga). moderator za ovaj pdf je izgleda otišao u Brazil... potrudit ćemo se da završimo što je prije moguće...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Evo malo i statistike

Ilić iz Istre i Đerić iz Leotara vjerovatno pojačanja Drine. Za sada nema odlazaka iz kluba. Od naredne sedmice počinje renoviranje stadiona, izgradnja pres centra, renoviranje svlačionica, obnova trave... FS je i zvanično izdao licencu.
-
- Kontakt:
U narednih 7-10 dana Fk Drinu ce skoro sigurno pojacati 2 igraca iz J.Koreje!Imena stvarno ne bih znao ,a i sumnjam da bi nekome puno znacila 

Posle onakve igre protiv Alžira ja bih dobro razmislio o dovođenju tih igrača haha šalim se naravno, ko zna možda i pokažu neki kvalitetflagrantus je napisao/la:U narednih 7-10 dana Fk Drinu ce skoro sigurno pojacati 2 igraca iz J.Koreje!Imena stvarno ne bih znao ,a i sumnjam da bi nekome puno znacila
I dalje ovdje ? Ali vas neko "voli " posteno .
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
-
- Kontakt:
Veliki problemi tehnicke prirodeskelar je napisao/la:I dalje ovdje ? Ali vas neko "voli " posteno .

Tako su nam rekli prije mjesec dana.sreca pa ima idrugih foruma .Ovdje se samo povremeno oglasimo!
Na stranu ti tehnicki problemi,o nama nije objavljeno ni jedno jedino slovo od ulaska u PL.
Svaka cast Slobodi koju cijenim kao klub,na kraju krajeva i komšije smo ali samo uzmi njihov primjer.
Koliko je tekstova objavljeno o njima od dana kada su ušli u ligu do danas,o pojacanjima ,odlascima iz kluba ma sve.
KO mi navede 2 reda da je napisano o Fk Drini,nek pije i jede na moj racun cijeli dan

Vjerovatno postoje ogromni tehnicki problemi da bi se objavila vijest da je i Drina zapocela pripreme,da stizu pojacanja,da su poceli radovi na stadionu,nemaš ti pojma kakvi su tehnicki problemi da se objavi jedan takav tekst!
Vjerujte mi ljudi ovo što pišem nema nikakve veze sa nacionalizmom i slicnim glupostima ,jer ja zaista nisam takav covjek.
Ali što je previše,previše je!
to što vam je tema još uvijek uvdje i mene je već prilično sram. svaki put prvo pogledam jeste li još ovdje i kad vidim da jeste baš mi bude krivo. intervenisao sam dva puta, nažalost nemam još nikakav odgovor. da je do mene ja bih vas davno prebacio, kao što sam završio i ostale teme.
a to što nema informacija o klubu na portalu ima veze sa nepostojanjem novinara koji bi vas pratio. ako imaš koga da želi da radi, nek' se javi portalu.
obje stvari nemaju veze sa nacionalizmom, nekom nesnošljivosti prema vama ili tome slično. jednostavno kao što rekoh, svi bitni ljudi sa portala i foruma su u Brazilu. evo naša epizoda tamo se završava, pa će dobar dio njih se vratiti i valjda početi raditi ozbiljnije...
a to što nema informacija o klubu na portalu ima veze sa nepostojanjem novinara koji bi vas pratio. ako imaš koga da želi da radi, nek' se javi portalu.
obje stvari nemaju veze sa nacionalizmom, nekom nesnošljivosti prema vama ili tome slično. jednostavno kao što rekoh, svi bitni ljudi sa portala i foruma su u Brazilu. evo naša epizoda tamo se završava, pa će dobar dio njih se vratiti i valjda početi raditi ozbiljnije...
-
- Kontakt:
Hvala na informacijama prijatelju,jasno je da si korektan i ok lik.Tebi svaka cast,siguran sam da nije do tebe ali jednostavno jedan tako ugledan portal ne moze sebi ovo dopustiti.Pasha je napisao/la:to što vam je tema još uvijek uvdje i mene je već prilično sram. svaki put prvo pogledam jeste li još ovdje i kad vidim da jeste baš mi bude krivo. intervenisao sam dva puta, nažalost nemam još nikakav odgovor. da je do mene ja bih vas davno prebacio, kao što sam završio i ostale teme.
Sigurno da si u pravu i za ovo oko novinara,ali vodeci sportski portal u BiH ne moze sebi dozvoliti da nema baš nikakve informacije o klubu koji je clan Pl BiH!
Ono osnovno se uvijek moze saznati uz malo dobre volje,ipak je ovo 21 vijek.
Pozdrav i sve najbolje!
flagrantus prijatelju sve si u pravu. Sam sam bio novinar, doduše više amaterski pošto i nisam školovan za taj posao, pa znam kako se prave vijesti kad nemaš nikoga da ti javi određene stvari, uglavnom drugi portali, gugl pretraga itd. uglavnom naprave se fine vijesti uz, što kažeš, dobru volju. Uostalom Zvornik danas ima "milion" novinara koji rade za neke novine, portale, televiziju... i vjerujem da kada bi se kontaktirali da bi se lako našao zajednički dogovor. To je najbolje da se uradi preko kluba jer oni bi najbolje znali koji novinar ih najbolje predstavlja i samim tim onda bi i preporučili tu osobu vašem portalu. Bila je Drina član PL i prije četiri godine pa je bilo dosta vijesti.
-
- Kontakt:
Clan Prve Lige RS Drina iz Zvornika,pocela sa pripremama za takmicenje u Pl BIH
Još uvijek na pripremama lokalnog drugoligaša nema novih lica i pojacanja, koja se ocekuju pocetkom iduce sedmice.
U sklopu priprema za takmicenje u PL,clan Prve Lige RS naravno samo po sportsport.ba u subotu ce docekati Superligaša iz Srbije Fk Donji Srem na svom prelijepom drugoligaškom stadionu.
Naravno postoji mogucnost da drugoligaš iz Zvornika postane i Premijerligaš,pošto su plasman obezbijedili na terenu još u maju mjesecu sa 9 bodova prednosti nad drugoplasiranom ekipom.
Drugoligaš iz Zvornika ce sredinom Jula mjeseca otici na pripreme u Krupanj,gdje ce odigrati nekoliko kontrolnih utakmica u sklopu priprema za pocetak Premijer Lige BIH

Još uvijek na pripremama lokalnog drugoligaša nema novih lica i pojacanja, koja se ocekuju pocetkom iduce sedmice.
U sklopu priprema za takmicenje u PL,clan Prve Lige RS naravno samo po sportsport.ba u subotu ce docekati Superligaša iz Srbije Fk Donji Srem na svom prelijepom drugoligaškom stadionu.
Naravno postoji mogucnost da drugoligaš iz Zvornika postane i Premijerligaš,pošto su plasman obezbijedili na terenu još u maju mjesecu sa 9 bodova prednosti nad drugoplasiranom ekipom.
Drugoligaš iz Zvornika ce sredinom Jula mjeseca otici na pripreme u Krupanj,gdje ce odigrati nekoliko kontrolnih utakmica u sklopu priprema za pocetak Premijer Lige BIH

Golemo vas još nisu prebacili. Dobrodošli u PLBiH! 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Dobrodošao na temu prijatelju!Malo sam te branio na temi o SPTill je napisao/la:Drina Zvornik!![]()
Ove godine ostajemo u ligi!

Sve Najbolje i da uspijete sta god da vam bude cilj u Premijer Ligi .
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
Nije šala ali osvanu vijest i o nama na sajtu SS
-
- Kontakt:
Stvarno jeste,vidim ja cijeli dan pada kiša :lol.Izgleda sutra stize ovaj dvojac iz Koreje ,ocekuje se dolazak Nikole Radojicica ,Dejana Uzelca i Filipa Erica.
Radojicic i Uzelac su odbrambeni igraci ,ako sam dobro informisan prvi dolazi iz Mladosti Lucani a Uzelac iz Proletera Novi Sad.Filip Eric je golman,mislim da je 94 godište kazu izuzetan golman rodjen u Loznici ali naravno on je tu da bio Maksimovic imao dobru alternativu.
Aleksandar Ilic iz Istre i Boban Djeric su vec na pripremama,nadam se da je i Marko Jevtic iz Borca naš novi igrac.
Nije ovo zasad loše ,a bice još pojacanja
Još da nas bar do septembra ovi prebace na temu Premijer Lige,ali moramo da razumijemo ogromne tehnicke probleme.Ja sam ti tanak sa tom tehnikom,pa nikako da shvatim te divne ljude koji 24 sata dnevno pokušavaju da to riješe
Radojicic i Uzelac su odbrambeni igraci ,ako sam dobro informisan prvi dolazi iz Mladosti Lucani a Uzelac iz Proletera Novi Sad.Filip Eric je golman,mislim da je 94 godište kazu izuzetan golman rodjen u Loznici ali naravno on je tu da bio Maksimovic imao dobru alternativu.
Aleksandar Ilic iz Istre i Boban Djeric su vec na pripremama,nadam se da je i Marko Jevtic iz Borca naš novi igrac.
Nije ovo zasad loše ,a bice još pojacanja

Još da nas bar do septembra ovi prebace na temu Premijer Lige,ali moramo da razumijemo ogromne tehnicke probleme.Ja sam ti tanak sa tom tehnikom,pa nikako da shvatim te divne ljude koji 24 sata dnevno pokušavaju da to riješe

problem nije u pravom smislu riječi tehnički, mada se može i tako vidjeti.
ja mogu izmoderirati i prebacivati teme na pdf-ima gdje sam postavljen kao moderator. ovdje nisam i ne mogu. onaj ko je postavljen njega trenutno nema i tu je problem.
mada ovo čekanje postaje apsurdno koliko se razvuklo...
ja mogu izmoderirati i prebacivati teme na pdf-ima gdje sam postavljen kao moderator. ovdje nisam i ne mogu. onaj ko je postavljen njega trenutno nema i tu je problem.
mada ovo čekanje postaje apsurdno koliko se razvuklo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.