Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Pusti kompleksasa 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
BurningLegion ignorisi trollera.
- BurningLegion
- Kontakt:
Posteno. 
Kopirat cu se i ovdje jer zadnji dio ima veze ipak sa buducim utakmicama...
Sto se tice Neymara, ono je lako mogao biti i crveni karton, ali odluka da ne iskljuci najboljeg igraca domacina SP-a u utakmici otvaranja tog istog SP-a je ocekivana. Mada, da mu je pokazao crveni karton nitko ne bi mogao ni ''a'' reci sucu, jer pravila su jasna u ovom slucaju :
- A player shall be sent off the field of play and shown the red card, if, in the opinion of the referee, he is guilty of the following offences :
Serious foul play
Violent conduct
Spitting at an opponent or any other person
Denying the opposing team a goal or an obvious goalscoring opportunity by deliberately handling the ball (this does not apply to a goalkeeper within his own penalty area)
Denying an obvious goalscoring opportunity to an opponent moving towards the player's goal by an offence punishable by a free kick or a penalty kick
Using offensive, insulting or abusive language and/or gestures
Receiving a second caution in the same match
Neymar za svoj start ispunjava prva dva boldana kriterija, vise nego dovoljno za iskljucenje. Cinjenica.
Objasnjenje :
Pogledao je protivnika, znaci bio je svjestan gdje se nalazi :

Isao je svejedno s namjerno podignutim laktom u duel :

Po pravilima nogometne igre - sve jasno, namjeran i ozbiljan faul, nemarno ponasanje.
Po forumaskim sveznalicama, naravno, sve je otvoreno za interpretaciju, pa tako i ovakvi startovi. Medjutim, kao sto rekoh - kompleksasi, trollovi ili nogometni analfabeti svakako imaju validnije misljenje bazirano na njihovim predrasudama i subjektivnim animozitetima bit ce, j.ebes sve relevantne svjetske strucnjake i pravila nogometne igre, sta ce takvima nesto poput toga kada imaju svoje ograniceno razmisljanje i misljenje.
Ali, to je i dalje ni sjena smijesnog penala koji je u konacnici odlucio utakmicu. Makar, netko ce reci Neymar svakako nije trebao tada ni biti tu da zabije izjednacujuci gol, kamoli da zabije gol iz nepostojeceg penala.
Medjutim, nastranu sve sudjenje i Brazil i sve ostalo, slazem se sa SiamoNoi, mi smo sada ti koji trebamo pokazati karakter, dignuti se iz ovog poraza i pripremiti momcad psihicki za iduce dvije utakmice i pokusati se plasirati dalje.
Ako budemo pravi, ako pokazemo karakter, ako zaboravimo na ovu nepravdu iz prve utakmice, uvjeren sam da cemo ici dalje, a ako ne, Boze moj, onda vec nismo ni zasluzili.

Kopirat cu se i ovdje jer zadnji dio ima veze ipak sa buducim utakmicama...
Sto se tice Neymara, ono je lako mogao biti i crveni karton, ali odluka da ne iskljuci najboljeg igraca domacina SP-a u utakmici otvaranja tog istog SP-a je ocekivana. Mada, da mu je pokazao crveni karton nitko ne bi mogao ni ''a'' reci sucu, jer pravila su jasna u ovom slucaju :
- A player shall be sent off the field of play and shown the red card, if, in the opinion of the referee, he is guilty of the following offences :
Serious foul play
Violent conduct
Spitting at an opponent or any other person
Denying the opposing team a goal or an obvious goalscoring opportunity by deliberately handling the ball (this does not apply to a goalkeeper within his own penalty area)
Denying an obvious goalscoring opportunity to an opponent moving towards the player's goal by an offence punishable by a free kick or a penalty kick
Using offensive, insulting or abusive language and/or gestures
Receiving a second caution in the same match
Neymar za svoj start ispunjava prva dva boldana kriterija, vise nego dovoljno za iskljucenje. Cinjenica.
Objasnjenje :
Pogledao je protivnika, znaci bio je svjestan gdje se nalazi :

Isao je svejedno s namjerno podignutim laktom u duel :

Po pravilima nogometne igre - sve jasno, namjeran i ozbiljan faul, nemarno ponasanje.
Po forumaskim sveznalicama, naravno, sve je otvoreno za interpretaciju, pa tako i ovakvi startovi. Medjutim, kao sto rekoh - kompleksasi, trollovi ili nogometni analfabeti svakako imaju validnije misljenje bazirano na njihovim predrasudama i subjektivnim animozitetima bit ce, j.ebes sve relevantne svjetske strucnjake i pravila nogometne igre, sta ce takvima nesto poput toga kada imaju svoje ograniceno razmisljanje i misljenje.
Ali, to je i dalje ni sjena smijesnog penala koji je u konacnici odlucio utakmicu. Makar, netko ce reci Neymar svakako nije trebao tada ni biti tu da zabije izjednacujuci gol, kamoli da zabije gol iz nepostojeceg penala.
Medjutim, nastranu sve sudjenje i Brazil i sve ostalo, slazem se sa SiamoNoi, mi smo sada ti koji trebamo pokazati karakter, dignuti se iz ovog poraza i pripremiti momcad psihicki za iduce dvije utakmice i pokusati se plasirati dalje.
Ako budemo pravi, ako pokazemo karakter, ako zaboravimo na ovu nepravdu iz prve utakmice, uvjeren sam da cemo ici dalje, a ako ne, Boze moj, onda vec nismo ni zasluzili.
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 13 jun 2014, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
Po ovome je trebao pasti na nos a ne naleđa.Saurman je napisao/la:
I šta kažete simuliranje a ?
- BurningLegion
- Kontakt:
Pusti kompleksasa, postavi screenshot jednog jedinog momenta koji moze ici u prilog Fredu, naravno bez da netko vidi cijelu situaciju i bezobraznu simulaciju nakon nikakvog kontakta za najstrozu kaznu.
To su dokazani kompleksasi, samo mu iskopaj prethodne postove o bilo cemu sto ima veze sa HR ili igracima iz HR, sve jasno.
To su dokazani kompleksasi, samo mu iskopaj prethodne postove o bilo cemu sto ima veze sa HR ili igracima iz HR, sve jasno.
sljedeću utk mora započeti vukojevic ili badelj..a nipošto smiješni brozovic ! 

- BurningLegion
- Kontakt:
Brozovic je OK, nista losiji od Badelja i Vukojevica, dapace, nije on kriv sto je Kovac zrtvovao Rakitica predaleko od protivnickog gola.
Kako će pasti na nos ako te suparnik povlači za rame ? Znači mogao je pasti samo na leđa kao što je i uradio.Kepler je napisao/la:Po ovome je trebao pasti na nos a ne naleđa.Saurman je napisao/la:
I šta kažete simuliranje a ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hrvatsku nije smije ovo poljulati,stoga treba dobiti ove dvije utakmice ,jednog defanzivnog u igru tipa vukojevic to nek bude jedina promjena i naravno mandžo u napad !
Saurman je punom parom krenuo u borbu za "Kantu godine". Sretno razbu
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
šta je s modricem ?
-
- Kontakt:
Jos nema rezultata istraga, ali ce sigurno igrati protiv kameruna. Bez njega Hrvatska nemoze.
Sabinho je napisao/la:Saurman je punom parom krenuo u borbu za "Kantu godine". Sretno razbu

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Prevelika kuknjava od strane hrv. javnosti. Pogledajte kako je Srbija razmontirali Brazil prije par dana. S onakvom letargicnom igrom niste ni mogli dobiti nesto vise.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Prevelika kuknjava od strane hrv. javnosti. Pogledajte kako je Srbija razmontirali Brazil prije par dana. S onakvom letargicnom igrom niste ni mogli dobiti nesto vise.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Omakne se greska u kucanju, ali nije mi jasno kako Srbija nije realizovala barem 1 sansu
Ali nebitno, ovo je tema Hrvatske rep.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Nedostatak srece i znanja u zavrsnici!Bosniacum Lilium je napisao/la:Omakne se greska u kucanju, ali nije mi jasno kako Srbija nije realizovala barem 1 sansuAli nebitno, ovo je tema Hrvatske rep.
Brazilci nista posebno, ali su Hrvati (pored sudije i smijesnog penala) sami sebe shebali sa pogresnom taktikom, odnosno igrom bez defanzivnog veznog...

Grijeh je igrace poput Modrica i Rakitica muciti i trositi sa toliko defanzivnih zadataka...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Evo nesto čitam,i ako ne bude igro modric igrat će brozovic pa jel moguce šta on radi,prva stvar vukojevic badelj ili sammir su svakako bolja opcija od tog brozovica koji nije među pet najboljih igrača u hnl-u a ne da igra za hrvatsku stvarno smiješno
T.Zidak tako kazejopa17 je napisao/la:Evo nesto čitam,i ako ne bude igro modric igrat će brozovic pa jel moguce šta on radi,prva stvar vukojevic badelj ili sammir su svakako bolja opcija od tog brozovica koji nije među pet najboljih igrača u hnl-u a ne da igra za hrvatsku stvarno smiješno

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.