HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- Barney Stinson
- Kontakt:
Re: HKK Široki
Tesko je to govoriti, ali ovako sto trenutno sada pokazuje po meni bi definitivno mogao u klub tipa cibona u tom nekom rangu u euroligi... sad pitanje je kako bi se uklopio, bili se snasao ima tu puno jos stvari koje utjecu... ali trenutno sada da u nas nema masona ove sezone veliko je pitanje bili imali 4 pobjede a kamoli 8...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, ne kazem da je isto igrati u Širokom ili Ciboni ili sta ja znam, al smatram da bi, ako bi imao ovoliko prostora i minutaze, mogao biti isto dobar, jer imao bi bolje suigrace, jacu momcad, a ovako se svi na njega baziraju kad igraju protiv nas, znajuci da ako zaustave Masona da smo i mi u velikim problemima, plus tu je i pitanje sutera gdje smo mi ipak po postotku po meni nize od ocekivanog, a opet je Mason jedan od 5 najboljih asistenata. Pitanje je da li bi to imao drugdje sve, ali, pokazao je ipak zavidnu klasu, a kazem, da ima jos i sut, igrao bi vec u ponajboljim ekipama Eurolige, boze moj.neno#4 je napisao/la:evo hipoteticki sta mislis da igra u zvezdi pored tajlora, u olimpiji pored ilijevskog, u hemofarmu pored markovica koja bi mu bila minutaza i ucinak realno.......ja njega postujem stvarno......sve je uredu, ali drugacije je kad igras u olimpiji, ciboni, zvezdi a drugacije u bosni, sirokom, vojvodini, radnickom....ŠB_Fidelis je napisao/la:Jebga cinjenica je da je statisticki iznad ostalih stranaca, a skoro svaku utakmicu je na granici double double, a i prvi je koji je napravio triple double. Nastranu sto ima jos odlicnih stranaca i nastranu sto Mason ima visoku minutazu. Svi su svjesni njegovih limitacija u vezi suta, da to ima igrao bi Euroligu, a obrana mu i nije toliko losa kakvih ima, narocito defanzivni blok s ledja i boka.Da ima sansu u jacem klubu, mozda bi imao i vece brojke zbog boljih suigraca, mogucnosti asistencija, a ne treba ni govoriti sta znaci za jednog playmakera da je prvi po broju ofenzivnih skokova u ligi, a i jedan od boljih u kategoriji defanzivnih skokova, drugi sveukupno po poretku skokova, peti asistent, 3. ranking MVP.
...Život za Široki...
Šta mislite oćemo li se pojačavati za doigravanje??? Moje mišljenje je da ne bih trebali, možda dovesti Princa ako je ikako moguće!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
e da je barem sad thomasa..jer izgleda da smo ostali bez ruzica..ŠB_Fidelis je napisao/la:Thomas plus playmaker koji zna igrati dvojku kao vrstan suter.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Pa šta je s ružićem?
- Barney Stinson
- Kontakt:
Thomas obavezno, Bizacu ako ikako mogu, i playa/dvicu...
od tih troje nek dovedu dva i nemoze bolje...

19 - ђ - 11
leđa..do kraja sezone gotov...a mali Ramljak koljeno..šampioni je napisao/la:Pa šta je s ružićem?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ivan Ramljak???Kevin je napisao/la:leđa..do kraja sezone gotov...a mali Ramljak koljeno..šampioni je napisao/la:Pa šta je s ružićem?
- Barney Stinson
- Kontakt:
Ramljak nesto ozbiljno ili...???
A ti The Game navrati cesce na nasu temu

A ti The Game navrati cesce na nasu temu

19 - ђ - 11
- Barney Stinson
- Kontakt:
Malo sam gledao statistiku Thomasa, u 90% slucajeva duble-duble... prosjek skokova oko 12, koševa oko 20... VRATITE GA 

19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Otkad to da je Ramljak ozlijedjen? :/ Ako je to istina, mi onda nemamo pravu alternativu bez Ruzica...
Hocemo Thomasa, tako je.
Hocemo Thomasa, tako je.

...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
da nije vcrs a ne nocasneno#4 je napisao/la:sretno nocas u finalu Kupa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:

...Život za Široki...
ŠB_Fidelis je napisao/la:De, de, necete li uzeti jedan trofej da ne bude komplet promasena sezona.
![]()
Bosna je šampion ooooo. ''I ne samo ove godine...''

valjda ce uspit pobjedit...nek im je sa srecom
ajde capljina i ante nazor vas izbacioŠB_Fidelis je napisao/la:De, de, necete li uzeti jedan trofej da ne bude komplet promasena sezona.
![]()

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Barney Stinson
- Kontakt:
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Zalosno, nije li.neno#4 je napisao/la:ajde capljina i ante nazor vas izbacioŠB_Fidelis je napisao/la:De, de, necete li uzeti jedan trofej da ne bude komplet promasena sezona.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....

...Život za Široki...
Ima li kakvi novosti u klubu? zna li itko tko bi nas mogao pojačati za ligu 6? spominju li se ikakva imaena? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.