Najljepsi grb
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Najljepsi grb

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
podsjeca me na ferrari, znaci da nije nesto 

- the scouser
- Kontakt:
PA zar Castilla nije njihov rezervni tim ?BAK je napisao/la:Ovaj neopisivio podsjeca na Realov grb.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Mirza_Hordas
- Kontakt:

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ma znaš šta, nekad su bolji i ti jednostavni grbovi. Evo recimo meni je većina španskih grbova bezveze, nekako nakrkačeni.BAK je napisao/la:Jel se šališNordkurve_Mg je napisao/la:BORUSIA.M.
Inace njemački grbovi su prejednostavni, recimo BVB ili FCB i Ninberg, Kajzer sve nekako prejednostavno...

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Pa neki jesu, al pogledaj Villarreal baš je super, nije prenakrčen, jednostavno VCF i to je to, kruna i eto 
Pogledaj ovaj

Pogledaj ovaj

Manchester City Football Club!
Čiji je ovo grb, neopisivo podsjeca na komunisticke klubove iz Ex SSSR

Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Ko shvati znacenje ovog grba svaka mu cast. Meni se grb svidja i predstvlja bar za mene puno toga, no ovo je stvar licnog ukusa. Inace je ovaj grb 2005.godine proglasen za najbolji grb u svijetu. Na njemu ne pise nista ali boje puno toga govore. I ovaj grb je jedini grb u Njemackom fudbalu koji nikad nije mjenjan od postojanja kluba.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- alan_kardec
- Kontakt:
Mene zanima šta znači taj grb. Ajd objasni.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Znacenje grba je, hmm, crvena boja predstavlja igru u čast grada Hamburga, naravno crveni dresovi, nema te boje na grbu, a ovaj grb, ove boje, stvarno sam zaboravio, nešto ima veze sa nekom čašću, možda kao lučki grad il tako nešto!
Ah da, sjetio sam se, to su bila dva kluba kolko mi se cini, jelde, jedan klub ove boje, druge druge boje, jesam li upravu amerosm???
Ah da, sjetio sam se, to su bila dva kluba kolko mi se cini, jelde, jedan klub ove boje, druge druge boje, jesam li upravu amerosm???
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Evo krenut cu redom, ali si dosta toga rekao tacno. Kao prvo postaviti cu dva znaka od cega je sve krenulo.Wert je napisao/la:Znacenje grba je, hmm, crvena boja predstavlja igru u čast grada Hamburga, naravno crveni dresovi, nema te boje na grbu, a ovaj grb, ove boje, stvarno sam zaboravio, nešto ima veze sa nekom čašću, možda kao lučki grad il tako nešto!
http://de.wikipedia.org/w/index.php?tit ... 0902105947
http://de.wikipedia.org/w/index.php?tit ... 0902105947
Ovaj prvi znak je bio znak tri kluba koja su fuzionirali i stvorili danasnji Hamburger Sport Verein. Ti klubovi su bili SC Germania, Hamburger FC i FC Falke. Kako bi u jedan znak stavili sve sto predstavlja grad Hamburg, i ova tri kluba i da bi znak bio jednostavniji oni su se odlucili na model druge slike. Ova slika predstavlja znak na brodovima, da je cijela posada na brodu, i posto su zeljeli da klub bude ujedinjen i da se svako bori jedan za drugog oni su uzeli drugu sliku kao temelj, a bijela i crna boja predstavljaju SC Germaniu kao najstariji klub od pomenuta tri. Jednostavno znak na kojem nista ne pise, i koji puno toga govori. Rijetko ko zna sta ovaj znak predstavlja. Hamburg je od uvijek bio lucki grad i oni su uspjeli predstaviti cjeli grad i ta tri kluba u ovom znaku. Jos kao cast prema gradu Hamburgu i ako nema crvene boje, statutom kluba je reglulisano da sorcevi moraju biti crvene boje, i da na dresu moraju biti neke crvene nijanse.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 26 feb 2010, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ahaaaaaaa, pa tako reci 
PA da, znam da je nesto tako bilo, uostalom, hvala na objasnjenju

PA da, znam da je nesto tako bilo, uostalom, hvala na objasnjenju

da ozivimo malo
Real Sociedad 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Meni je inace Hamburg mozda i najdraz iklub u njemackoj, i stvarno je jaka ta prica oko nastajanja grba. isto tako razumijem da je za amerosm-a to najljepsi grb jer je ocigledno vjerni navijac kluba, ali po mom ukusu ovo je jedan od najruznijih grbova medju poznatijim evroskim klubovima.
Po meni je najljepsi grb od Celtic fc
Po meni je najljepsi grb od Celtic fc
Posto je ovdje postavljeno vise od jednog grba, mislim da je krajnje vrijeme da tema promjeni ime u recimo grbovi ili najljepsi grbovi i nemojte brate non stop jedne te iste grbove ponavljati!
Evo par novih...

Evo par novih...

Meni su nekako oduvek najlepsi bili ovi Americki-Australski grbovi,svi su prelepi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.